Knarkskandal

Prins Daniels vän gripen med kokain på krogen

Den kände tv-profilen är god vän med prins Daniel.
Nu har kungavännens värld rasat samman.
Polisen grep honom på krogen med kokain.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-07-18 kl 18:14 |

ProvaPremium

Tv-profilen är mycket känd och har varit med i ett stort antal produktioner i både SVT och TV4.

Mannen är mycket skicklig i sitt yrke och har blivit en välkänd profil, han är god vän med många celebriteter och att döma av hans Instagramflöde umgås han nästintill uteslutande med andra kändisar.

Bild 1 av 7

Tv-profilen som togs av polis med kokain var "inspiratör" i Prins Daniels Fellowship.
Bild 2 av 7

Efter att tv-profilen åkt fast med kokain borde prins Daniel rimligen överväga vilka han väljer att umgås med.
Bild 3 av 7

Prins Daniels vän, nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom, ska arrangera kunglighetens hemliga fest. Det blir en grabbmiddag och drinkbord.
Bild 4 av 7

Här är bilden som nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom la ut vilket ställde till med problem för prins Daniel. De är något som liknar kokain bredvid maten. Snett till vänster ovanför gaffeln syns en så kallad "lina".
Bild 5 av 7

Några vita korn ligger också utspridda på bordet. Så kallade "rester" varför många misstänker att bilden är autentisk och inte riggad med något som ska påminna om kokain.
Bild 6 av 7

Nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom är en person som prins Daniel umgåtts med tidigare. Sedan satte Victoria stopp för detta då krogprofilen öppet skämtat om kokain.
Bild 7 av 7

Prins Daniel uppges vara mycket skakad över att att figurera i sammanhang där kokain är inblandat. Han är nära vän med tv-profilen som erkänt innehav av drogen.

Mannen syns ofta på röda mattan och hans företag går bra.

Den kände profilen reser gärna till glassiga lyxorter och visar upp sig för sina följare.

Nu har han gripits av polis med kokain.

Det var civila knarkspanare som fattade misstankar när mannen och en bekant skickade en snusdosa mellan sig utanför en toalett på nattklubben Tyrol i anslutning till Gröna Lund, vilket Expressen var först med att avslöja. 

Tv-profilen var på en efterfest till musikfestivalen CLSR på nattklubben invid Gröna Lund. Det var i början av juni och polisen reagerade på mannens misstänkta beteende.