Knarkskandalen

Tv-profilen och sambon bryter upp efter knarkhärvan

Det blev inte hållbart.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att tv-profilen och sambon bryter upp efter kokainskandalen.
Prins Daniels vän har redan börjat packa väskorna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-11 kl 20:06 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar rapporterat om den mycket kände tv-mannen som dömts för narkotikabrott. Polisens spanare tog honom med kokain på nattklubben Tyrol på Gröna Lund i Stockholm.

Mannen, som är en känd och framgångsrik företagare, erkände narkotikainnehav direkt och har sedermera fått dryga böter på närmare 70 000 kronor efter ett strafföreläggande.

Bild 1 av 8tvprofil knark barcelona - Stoppa Pressarna

Tv-mannen och hans sambo befinner sig just nu i Barcelona där de har en lyxig takvåning.
Bild 2 av 8tvprofil knark barcelona stor2 - Stoppa Pressarna

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att tv-mannen och hans sambo bryter upp från sin förra våning. Istället har de flyttat till en annan lägenhet (bilden ovan) i Barcelona.
Bild 3 av 8tvprofil knark barcelona stor11 - Stoppa Pressarna

Tv-mannen och hans sambo rör sig hemtamt i Barcelonas gaymiljöer. Här är nattklubben Safari.
Bild 4 av 8tvprofil knark barcelona stor12 - Stoppa Pressarna

Gaybaren Priscilla är ett ställe där tv-mannen och hans sambo har synts till.
Bild 5 av 8tvprofil knark barcelona stor15 - Stoppa Pressarna

På Boys Bar i Barcelona är det ett lite yngre klientel, något som ska uppskattas av den kokaindömde tv-mannen och hans framgångsrike sambo.
Bild 6 av 8Tv - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade "tv-profilens" vänskap med drottning Silvia och att kungavännen kopplas till en ring av män som har chemsexpartyn fyllda av droger och sex. För Silvia var nyheterna tuffa att ta till sig.
Bild 7 av 8Tv - Stoppa Pressarna

"Egenföretagaren" umgås flitigt med "PR-mannen" som har ett stort politiskt nätverk. "PR-mannen" har bland annat direkt access till Annie Lööf. "Egenföretagaren" har en koppling till en anrik näringslivsorganisation.
Bild 8 av 8Prins Daniel Knarkuppror Stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniels val att inte agera efter kokainskandalen riskerade hela hans organisation Prins Daniels Fellowship. Nu har han sparkat mannen som en följd av Stoppa Pressarnas avslöjanden.

Tv-profilen står nära kungafamiljen och framför allt prins Daniel, 48, som använder honom som ambassadör för sin organisation Prins Daniels Fellowship.

Det är många inom hovet som ifrågasatt det lämpliga i att prinsen har en knarkdömd person som ambassadör i en organisation som ska inspirera unga att blir entreprenörer.

Även drottning Silvia, 78, har använt sig av den kokaindömde mannen som 2016 utsågs till ambassadör för kunglighetens insamlingsstiftelse Mentor Sverige.

Stoppa Pressarna har även avslöjat att mannen har kopplingar till flera mäktiga män som brukar arrangera så kallade chemsex-fester där man tar droger och ägnar sig åt gruppsex, ofta i flera dygn.