Victoria i chock: Daniels svek med andra kvinnan

Daniel gjorde sitt val.
Han föredrog den andra kvinnan.
Victoria är chockad av sveket.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2019-10-28 kl 19:05 |

ProvaPremium

Det är väldigt rörigt i den svenska kungafamiljen just nu.

Kung Carl Gustaf, 73, hade nog inte riktigt insett vilka krafter som sattes i rullning när han tryckte på knappen för operation ”Utrensningen vid Stockholms slott” och uteslöt fem av sina barnbarn från kungahuset.

Bild 1 av 9

Kronprinsessan Victoria är i chock efter prins Daniels svek.
Bild 2 av 9

Det har varit spänt mellan prins Daniel och Victoria en längre tid.
Bild 3 av 9

Kungen blev ombedd av Victoria att lösa upp knutarna men vår monark tog ställning för sin svärson och kronprinsessan blev uppbragt.
Bild 4 av 9

Här, under landskapsvandringen i Dalarna, slöt Sofia och Victoria en pakt gentemot prinsessan Madeleine. Victoria svek dock sin svägerska och bröt överenskommelsen.
Bild 5 av 9

Prins Carl Philip blev förkrossad när Victoria valde att ta parti för Madeleine istället för Sofia.
Bild 6 av 9

Prins Daniels enkla bakgrund gör att han känner en värdegemenskap med prinsessan Sofia, det är en delförklaring till varför han valt att ta hennes parti gentemot Victoria.
Bild 7 av 9

Kronprinsessan Victoria bestämde sig tämligen snabbt för att det ändå var Madeleine som hon stöttar, trots pakten med sin svägerska.
Bild 8 av 9

Victoria tycker att Carl Philip är lite sjåpig som blir så förkrossad av konflikterna i familjen.
Bild 9 av 9

När drottning Silvias 75-årsdag firades var det lugnt och fredligt i kungafamiljen, nu är det fullständig katastrof.

Även om både prinsessan Sofia, 34, och prinsessan Madeleine, 37, höll god min utåt (fattas bara annat) så har beslutet om utrensningen väckt känsloeruptioner både i Stockholm och på andra sidan Atlanten.

”Miami-Madeleine” hann knappt ta del av det ödesdigra beslutet förrän hon lyxhånade sin far med en bild på sina uteslutna barn vid det vräkiga lyxhotellet Faena Hotel. Hotellet är själva epicentrum för prinsessans hedonistiska livsstil som gjorde det politiskt omöjligt för kungen att inte vidta åtgärder.

Hemma i Stockholm exploderade prinsessan Sofia av ilska gentemot sin svägerska i Florida. Den vackra och plikttrogna dalkullan lastar Madeleine för den olycksbådande utvecklingen som nu går ut över prins Gabriel, 2, och prins Alexander, 3.