Madeleines jättebråk med Chris om barnen

Härdsmälta i södra Florida.
Prinsessan Madeleine tvingas nu slåss på flera fronter.
Äktenskapet med Chris skakas av ett jättebråk om barnen. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2019-10-25 kl 17:25 |

ProvaPremium

Det är minst sagt tuffa tider för prinsessan Madeleine, 37, just nu.

Kungens aktion med ”Utrensningen på Stockholms slott” lär gå till historien. Kung Carl Gustaf, 73, agerade resolut och blixtsnabbt för att skydda kungahusets integritet från klåfingriga politiker.

Bild 1 av 6

Prinsessan Madeleine är rasande på Chris då hon anklagar honom att vara alltför flat mot kungen som gick med på att barnen blir av med sin kungliga höghet och inte minst apanaget.
Bild 2 av 6

Prinsessan Madeleine var i Sverige och på Bokmässan i Göteborg bara ett par dygn innan kungen vidtog sin redan berömda manöver "Utrensningen på Stockholms slott".
Bild 3 av 6

Chris råkade försäga sig då han hade ett par stadiga Gin & tonics innanför bröstet. Av misstag avslöjade han att svärfar kungen hade varskott honom om "Utrensningen på Stockholms slott" och Madeleine blev rasande.
Bild 4 av 6

Prinsessan Madeleine är tvärilsk på Chris O'Neill men pappa kungen har det ännu hetare om öronen.
Bild 5 av 6

Prinsessan Madeleine är även förbannad på kronprinsessan Victoria som hon tycker förrått henne.
Bild 6 av 6

Madeleine blir alltmer isolerad men det struntar hon i. Ilskan är för stor.

Vår monark insåg att Madeleines lyxliv i Florida gjorde det ohållbart att ha kvar hennes barn som kungliga högheter och med en överrumplande manöver ströks prinsessan Leonore, 5, prins Nicolas, 4, och prinsessan Adrienne, 1, ur de kungliga rullorna.

Prins Carl Philips, 40, och prinsessan Sofias, 34, barn åkte med som ”collateral damage” (”sidoskador”), det hade blivit för många frågor och för mycket bråk annars.

Barnen fick behålla sina titlar som en liten eftergift åt kungens yngsta- och viljestarka dotter men de blir av med det som betyder något – den kungliga högheten och rätten till ett framtida apanage.