Victoria och Daniels exotiska långresa

Wow, vilken drömresa!
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har något härligt att se framemot.
De bägge åker till Vietnam i vår.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-03-21 kl 09:25 |

ProvaPremium

Kungafamiljen, med undantag för prinsessan Madeleine, 36, är flitiga och plikttrogna personer som är mycket ambitiösa i sitt arbete.

Inget lämnas åt slumpen och det är ingen som latar sig (förutom det ovan nämnda undantaget).

Bild 1 av 6

Senare i vår väntar en härlig långresa för Victoria och Daniel. Resmålet är exotiskt.
Bild 2 av 6

Kronprinsessan Victoria med enhetschef Jonas Dahllöf när hon besöker Stockholm Vatten och Avfalls anläggning i Högdalen i södra Stockholm där man producerar biokol.
Bild 3 av 6

Alltid på språng. Kronprinsessan är en hårt arbetande kunglighet. En härlig långresa med Daniel är precis vad Victoria behöver.
Bild 4 av 6

Enda nackdelen med att resa långt är längtan efter barnen. Å andra sidan kan småbarnsföräldrar behöva få lite egentid ibland.
Bild 5 av 6

Fortfarande lika kära. Det går inte att ta miste på den där blicken. Kronprinsessan ser nog framemot att få rå om sin prins på en långresa i Asien.
Bild 6 av 6

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med Johan Oljeqvist, vd (th) när de besökte Fryshuset i Stockholm.

De kungliga går in för sitt arbete, oavsett om de ska göra ett arbetsplatsbesök på ett litet familje-snickeri i de småländska skogarna eller möta någon glamourös kunglighet i någon exotisk del av världen.

Men de kungliga är såklart inte mer än människor så visst är det nog lite extra spännande när de får resa lite längre och till lite häftiga resmål. I vår får kronprinsessan Victoria, 41, och prins Daniel, 44, glädjen att åka just på en exotisk långresa.

Den 6 maj åker de till Vietnam och för Victoria och Daniel är det deras första långresa tillsammans till Asien sedan de var i Tokyo 2017, skriver Svensk Damtidning.