Relation

Victorias förtvivlan: Daniel namngiven på sexlistan

Snart är gränsen passerad.
Kronprinsessan Victoria är förtvivlad.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att prins Daniels namn finns med på en känslig sexlista.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-12-26 kl 19:00 |

ProvaPremium

Den som hade hoppats på en fröjdefull jul för kronprinsessan Victoria, 45, och hennes familj bedrog sig gruvligt. Istället för mys invid granen med klappar och gröt har det blivit både tandagnisslan och bråk.

Snart har det gått ett år sedan Stoppa Pressarna kunde avslöja att kronprinsessan Victoria och hennes make var mitt inne i en djup äktenskapskris. Det gick så långt att en skilsmässa var ytterst nära.

Bild 1 av 6

En känd entreprenör med adlig bakgrund och två framgångsrika finansmän finns med på sexlistan tillsammans med prins Daniel. Victoria blev mycket uppbragt när hon fick höra talas om listan.
Bild 2 av 6Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i grön dress, hon ser sammanbiten ut, bakom henne ser vi prins Daniel i mörkblå kostym och vit skjorta. Till höger ser vi Regeringskansliet Rosenbad.

Stoppa Pressarna avslöjade att Finansdepartementet arbetat fram en detaljerad plan för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Bild 3 av 6Till vänster ser vi en sammanbiten Victoria kliva ur en bil, hon bär en småprickig sommarklänning. Till höger ser vi kronprinsessan i en blommig klänning, i bakgrunden ser vi en bekymrad prins Daniel i en beige kavaj.

Kronprinsessan Victorias blev sviken av en kvinnlig medarbetare vid hovet för ett par år sedan. Kvinnan och prins Daniel kom för nära varandra.
Bild 4 av 6I förgrunden av bilden ser vi en allvarlig kronprinsessan Victoria i grön dräkt, hon ser allvarlig ut. I bakgrunden ser vi prins Daniel i blå kostym, han ser nedslagen ut.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel försöker nu hitta tillbaka till varandra. Victoria gör allt hon kan för att se framåt.
Bild 5 av 6

Här riktigt svävar Victoria vackert fram på parketten med sin stilige make. Vi får innerligt hoppas att de kan hitta harmonin igen.
Bild 6 av 6

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel fick inte den fröjdefulla jul som de så väl behövt.

Victoria hade bestämt sig och även konsulterat sin far kung Carl Gustaf, 76.

Det är allmänt känt att vår monark och prins Daniel, 49, inte drar jämnt. Under äktenskapskrisen höll sig dock kungen kall.

Kungen lade sig inte i

Det är lätt att förledas tro att han skulle elda på sin dotters frustration och driva henne mot en skilsmässa. Kungen har dock levt länge nog för att inse att det kan bli etter värre om man försöker påverka och lägga sig i en relation.