Sexskandal

Linda H Staaf i svartsjukedrama på julafton

Ett drama i signad juletid.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att det gick hett till på självaste julafton för Linda H Staaf.
Den blonda poliskvinnan hamnade i bråk med en kvinna som blev lite för intresserad av ÖB Micael Bydén.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-25 kl 12:07 |

ProvaPremium

Är det någon som gjort sig förtjänt av lite vila och bara ett par lata dagar över jul så är det Linda H Staaf, 46. Den skandaliserade poliskvinnan, som ligger bakom minst tre skilsmässor, har på kort tid fått hela sitt rykte och sin karriär förstörd.

Stoppa Pressarna kunde redan den 19:e augusti avslöja att Linda H Staaf hade en kärleksrelation med sin chef Mats Löfving, 61. De var tillsammans när Löfving, som nu är avstängd från sin tjänst, var blondinens lönesättande chef.

Bild 1 av 8

ÖB:s älskarinna Linda H Staaf hamnade mitt i ett svartsjukedrama på självaste julafton. Hon blev rasande på den andra kvinnan som lade an på Micael Bydén.
Bild 2 av 8

Rikspolischef Anders Thornberg riskerar att mista sitt jobb på grund av den blonda poliskvinnan som hyser en förkärlek för äldre mäktiga män i uniform.
Bild 3 av 8Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i vit skjorta, i mitten ser vi Linda H Staaf i blå polisskjorta och till höger ser vi hennes andre älskare polischef Mats Löfving i blå polisskjorta.

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har haft ett intimt förhållande med sin chef Mats Löfving. Inte en "ytlig" relation som hon beskrivit den.
Bild 4 av 8

Polischefen Mats Löfving påstås ha blivit svartsjuk när ÖB Micael Bydén tog över hans älskarinna Linda H Staaf.
Bild 5 av 8

Nu väljer ÖB Micael Bydén att berätta om sin kaosartade tillvaro med den skandaliserade älskarinnan Linda H Staaf.
Bild 6 av 8

Vladimir Putin och hans underrättelsegeneraler kan skåla i rysk champagne, Sveriges ÖB underlättar deras jobb avsevärt. De behöver inte ens konstruera en sexskandal.
Bild 7 av 8

Micael Bydén har ansvar för Försvarsmaktens tusentals kvinnor och män, han ska vara en förebild. Han var otrogen mot sin hustru Anita Carlman efter 33 år tillsammans.
Bild 8 av 8

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.

Och medan de bägge hade en sexuell relation passade Löfving på att höja sin blonda älskarinnans månadslön med över 8 000 kronor.

Nu har en åklagare inlett en förundersökning om tjänstefel och korruption – man kan ju lite till mans tycka att åklagare och de rättsvårdande myndigheterna borde ha reagerat redan i augusti när Stoppa Pressarna avslöjade hur det låg till.