Victorias markering mot väninnan efter sexskandalen

Kronprinsessan är uppbragt och besviken.
När Victoria fick höra om väninnans svek mot äkta maken brast det för kungligheten.
Nu tar hon avstånd och känner äckel inför snusket inom societeten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-10-04 kl 17:27 |

ProvaPremium

Kronprinsessan Victoria, 43, är en storsint och generös person. Hennes gedigna uppfostran och karaktär i kombination med den stora livserfarenhet hon besitter har bidragit till att kungligheten är en icke dömande person. Den vackra kungligheten, som en dag ska bli statschef, har flera vänner och väninnor som har trampat i klaveret flera gånger genom åren – ändå ser Victoria till att försöka förlåta och förstå.

Hon har själv berättat om nära vänner som har haft svåra drogproblem och lyckats komma tillbaka till livet efter att de har fått hjälp.

Bild 1 av 8

Kronprinsessan Victoria har markerat skarpt mot väninnan efter den snaskiga sexskandalen som sänder chockvågor i societeten.
Bild 2 av 8

Kronprinsessan Victoria blev bedrövad när hon fick hör talas om snusket.
Bild 3 av 8

Även prins Daniel uppge ha tagit illa vid sig.
Bild 4 av 8

Carolina Neurath är en prisbelönt journalist som värvades till SVT, nu tar de kungliga avstånd efter att hon varit otrogen mot maken Niclas Engsäll.
Bild 5 av 8

Carolina Neutrath var mystiskt borta från rutan en period, när hon nyligen återvände var det med en riktig nakenchock för tittarna.
Bild 6 av 8

Niclas Engsäll pressade sin hustru som erkände att hon varit otrogen med Emil Persson. Skilsmässan blev oundviklig.
Bild 7 av 8

Emil Persson är en småländsk yngling med hipster-ambitioner. Han inledde en sexuell relation med gifta Carolina Neurath.
Bild 8 av 8

Carolina Neurath och Emil Persson kunde inte låta bli, kättjan blev för stark.

Det finns dock en sak som kronprinsessan inte accepterar – otrohet. Den lojala kungligheten ser äktenskapet och de löften man avger som något heligt.

När det kommer till otrohet känner Victoria närmast äckel inför fenomenet. Hon tycker helt enkelt att man sviker den person som står en allra närmast i livet.

Därför blev Victoria både uppbragt och besviken när hon fick höra talas om väninnan Carolina Neuraths, 34, otrohet mot maken Niclas Engsäll, 44.