Relation

Victorias och Daniels äktenskap knäckt av andra kvinnan

Roten till det onda.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja hur Victorias och Daniels äktenskapskris inleddes.
Den förtrogna kvinnans svek blev för mycket.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-13 kl 18:15 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade strax efter nyår att kronprinsessan Victorias, 45, och prins Daniels, 48, äktenskap var drabbat av en djup kris.

Victoria reagerade starkt efter att hon blivit varse om en ”äktenskaplig incident”. Det fanns även andra problem i relationen.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria, snett bakom henne ser vi en pixlad kvinna. Till höger ser vi kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Sveket blev inledningen till äktenskapskrisen. Stoppa Pressarna avslöjade att en kvinna som var Victorias förtrogna kom alldeles för nära prins Daniel.
Bild 2 av 7Till vänster ser vi prins Daniel i blå kavaj, han ser allvarlig ut, till höger ser vi kronprinsessan Victoria i dräkt. Hon ser bekymrad ut.

På sistone har det kommit nya oroande uppgifter och prins Daniels och kronprinsessan Victorias äktenskap.
Bild 3 av 7

Kronprinsessan Victoria begraver sig i arbete och försöker rida ut stormen med Daniel. Kommer det räcka?
Bild 4 av 7

Kromprinsessan Victoria är väldigt aktiv med sina uppdrag. Prins Daniel arbetar betydligt mindre.
Bild 5 av 7Till vänster ser vi en sammanbiten Victoria kliva ur en bil, hon bär en småprickig sommarklänning. Till höger ser vi kronprinsessan i en blommig klänning, i bakgrunden ser vi en bekymrad prins Daniel i en beige kavaj.

Kronprinsessan Victorias blev sviken av en kvinnlig medarbetare vid hovet för ett par år sedan. Kvinnan och prins Daniel kom för nära varandra.
Bild 6 av 7Till vänster ser vi kronprinsessan Victoria i grön dress, hon ser sammanbiten ut, bakom henne ser vi prins Daniel i mörkblå kostym och vit skjorta. Till höger ser vi Regeringskansliet Rosenbad.

Stoppa Pressarna avslöjade att Finansdepartementet arbetat fram en detaljerad plan för en skilsmässa mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Bild 7 av 7Till vänster i bild ser vi kronprinsessan Victoria med uppsatt hår, hon har en randig kavaj och en blå sjal. Hon ser bekymrad ut. Till höger ser vi prins Daniel i en mörkblå kostym, han ser skuldmedveten ut.

Kronprinsessan Victoria har krävt att prins Daniel lägger korten på bordet och berättar sanningen.

Prins Daniel har länge behandlat sin hustru på ett respektlöst sätt, det finns flera vittnesmål om att han helt enkelt är elak mot Victoria. Många vänner har reagerat genom åren när prinsen helt öppet har tillrättavisat sin hustru på ett elakt sätt inför andra människor, som en mobbare.

Ytterst nära skilsmässa

Krisen i äktenskapet blev så djup att det var ytterst nära att det blev en skilsmässa. Till slut backade dock Victoria – hon var helt enkelt orolig för hur prins Daniel skulle reagera.

Problemen i äktenskapet blev akuta under hösten efter den ”äktenskapliga incidenten”. För Victoria var det som skedde på något sätt ”droppen”.