Pedofilskandal

Annie Lööfs dunderfiasko efter pedofilskandalerna

Räfst och rättarting.
Nu riktas kritik mot valets största förlorare Annie Lööf.
Den hårt prövade centerledaren anklagas internt för att ta för lätt på pedofilproblematiken i partiet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-12 kl 20:07 |

ProvaPremium

Centerpartiet är ett parti med stolta traditioner. Det är ett av Sveriges äldsta partier och var från början ett intresseparti för bönder och folk på landsbygden.

På senare år har dock partiet främst präglats av två saker – sitt motstånd mot Sverigedemokraterna och sin pedofil- och våldtäktsproblematik.

Bild 1 av 6Vi ser en bekymrad Annie Lööf invid Mats Knutson och Elisabeth Marmorstein.

Annie Lööf och Centerpartiet gjorde ett katastrofval. Nu anklagas Annie Lööf ha tagit för lätt på pedofilproblematiken i partiet. Stoppa Pressarna avslöjade att hon nu bestämt sig för att avgå.
Bild 2 av 6Bilden visar Annie Lööf till vänster, hon ser förvånad ut, i mitten visas n silhuett av en man som chattar med en mobil och till höger ser vid Fredrick Federley i en svart polotröja, han sitter framför ett akvarium.

Fredrick Federley vara bara toppen på ett isberg. Efter honom kom det flera nya pedofilavslöjanden i Centerpartiet.
Bild 3 av 6

Fredrick Federley ljög programledaren Carina Bergfeldt rätt upp i ansiktet när han medverkade i "Bergfeldt" i SVT. Han påstod att han ännu inte läst domen, sedan avslöjades det att han läst domen före Stoppa Pressarnas avslöjande. David Baas från Expressen kunde avslöja sanningen.
Bild 4 av 6

Annie Lööf har fått skarp kritik över hur hon hanterade pedofilskandalen med sin nära vän Fredrick Federley.
Bild 5 av 6Till vänster ser vi en glad Jimmie Åkesson i vit skjorta. Till höger en bekymrad Annie Lööf i grön kavaj och vit t-shirt. i

Jimmie Åkesson kunde glädja sig över Annie Lööfs problematiska kopplingar till chemsex och kokain i valspurten.
Bild 6 av 6Till vänster ser vi ett rum anpassat för gruppsex, en kristallkrona och lädersoffa skymtas, i mitten ser vi en pressad Annie Lööf i rosa kavaj och till höger ser vi en lina kokain snortas in genom en hundralapp.

Annie Lööf har en direkt koppling till kokainkändisen och chemsexfester med kokain och Crystal Meth.

I valrörelsens slutskede kunde dessutom Stoppa Pressarna avslöja att flera mäktiga chemsex-män har en direkt koppling till Annie Lööf, 39.

Partiledaren har regelbundet kontakt med flera framgångsrika män som arrangerar chemsex-fester där unga tonårskillar lockas med droger och därefter vidtar gruppsex i veritabla orgier som kan pågå i flera dygn.

Sambo med pedofil

I november 2020 avslöjade Stoppa Pressarna att dåvarande EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 44, var sambo med den så kallade ”Björbo-pedofilen”, en man i 40-årsåldern som dömdes till nio års fängelse för bland annat 22 fall av grova våldtäkter mot barn.