Samliv

Pernilla Wahlgrens heta sexavslöjande om Christian

Det är hett och det är rätt.
Nu avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen om samlivet med pojkvännen Christian Bauer.
Det råder ingen tvekan om att sångerskan är nöjd.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-09-13 kl 08:00 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarna som i maj förra året avslöjade att Pernilla Wahlgren, 54, blivit tillsammans med Christian ”Skärgårdshunken” Bauer, 56. Paret träffades genom en gemensam bekant och det dröjde inte många dejter förrän de förstod att något kunde vara på gång.

Sångerskan hade i princip varit singel sedan 2008 då det tog slut med den muskulöse polisen Joachim Lennholm, 49. Vid ett flertal tillfällen hade Pernilla Wahlgren förklarat att hon trivdes utmärkt med tillvaron som singel, hon behövde ingen man vid sin sida.

Bild 1 av 8Vi ser Pernilla Wahlgren till vänster i blå klänning, hon ler. Till höger ser vi en glad Christian Bauer han bär en blå kavaj och skjorta.

Nu avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen om sängkammaren. Det visar sig att sångerskan har det riktigt bra med Christian Bauer.
Bild 2 av 8

Pernilla Wahlgren var i princip singel sedan det 2008 tog slut med den muskulöse polisen Joachim Lennholm. Sedan vände allt då hon träffade Christian Bauer.
Bild 3 av 8

Pernilla Wahlgren var nyligen med i TV4 då Lena Philipssons karriär gicks igenom.
Bild 4 av 8

Det är i Pernillas och Sofia Wistams podcast som sångerskan lättar på förlåten och berättar om samlivet med Christian Bauer.
Bild 5 av 8

Pernilla Wahlgren fick nog och har nu brutit all kontakt med Charlotte Perrelli.
Bild 6 av 8

Nu berättar Pernilla Wahlgren sanningen om sitt härliga sängkammarliv med Skärgårdshunken.
Bild 7 av 8

Christian Bauer hjälper gärna Pernilla med praktiska bestyr. Frågan är om hon kommer straffa honom efter lögnavslöjandet?
Bild 8 av 8

Pernilla Wahlgren och fästmannen Christian Bauer tycks ha det riktigt bra. Därför är hans kontakt med Kristin Kaspersen lite överraskande.

Den grånade modellen och morfadern Christian Bauer fick henne dock att ändra sig. Efter en gemensam resa till Spanien förra våren bestämde sig paret definitivt, det kändes så rätt för de båda och de insåg att de behövde varandra.