Mobbning

24-åriga Amanda kränkt av Aschbergs brutala attacker

Till slut gick det för långt.
Unga feministen Amanda Broberg vägrar finna sig i Robert Aschbergs hatattacker.
Nu vågar hon berätta.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-22 kl 18:42 |

ProvaPremium

Robert Aschberg, 70, har ända sedan genombrottet i slutet av 80-talet gjort till sitt signum att vara en otrevlig buffel som inte tvekar att köra över andra människor. Helst ska de vara rädda för honom, då är programledaren extra skoningslös – så jobbar en mobbare.

Nyligen ledde tv-mannen, som lanserade prutt-tv i Sverige, Aftonbladets partiledardebatt och det blev en veritabel katastrof.

Bild 1 av 9Till vänster ser vi en blond Amanda Broberg, hon bär en vit blus och ser vän ut. Till höger ser vi programledaren Robert Aschberg i en ljusblå skjorta och med en beige kavaj, han står lutad mot ett träd och pekar till höger i bild.

Nu vågar hon säga ifrån. 24-åriga Amanda Broberg finner sig inte i Robert Aschbergs otäcka beteenden.
Bild 2 av 9

24-åriga Amanada är förfärad över Robert Aschbergs beteende.
Bild 3 av 9

I Aftonbladets partiledardebatt uppmanade Robert Aschberg Ebba Busch att sluta "bjäbba".
Bild 4 av 9

Här ber Aftonbladets veteran Lena Mellin Ebba Busch om ursäkt för Robert Aschbergs mobbning av henne.
Bild 5 av 9

Ebba Busch mobbades för att hon ville att MP-ledaren Märta Stenevi skulle få chansen att replikera. Aschbergs föraktfulla behandling av henne saknar motstycke.
Bild 6 av 9

Aftonbladets Robert Aschberg och statsminister Magdalena Andersson hälsar på varandra efter partiledardebatten i Aftonbladet TV på Norra Latin i Stockholm. Frågan är vad statsministerns tyckte om Aschbergs misogyna mobbning av Ebba Busch? Aschberg är nog varse här att det var sista gången han fick leda en partiledardebatt.
Bild 7 av 9Till vänster ser vi en engagerad Emilio Ingrosso, han bär en vit skjorta med blåa prickar. Till höger ser vi en glad Ebba Busch i en grön klänning.

Emilio Ingrosso kom att bidra som rådgivare åt Ebba Busch i valrörelsen.
Bild 8 av 9

Det finns de som hävdar att Robert Aschberg döljer sin inre osäkerhet genom sitt buffliga beteende. Nyligen fick han tvåbarnsmamman Kajsa Ekis Ekman att börja gråta under en intervju. Aschberg arbetar med en mobbares alla verktyg.
Bild 9 av 9

Kajsa Ekis Ekman stod inte ut med Aschbergs härskarteknik.

Aschberg skämde inte bara ut sig själv utan även sin uppdragsgivare Aftonbladet. Det slutade med att programledaren fick något slags huvudroll i partiledardebatten och det kan rimligen inte ha varit meningen från början.