Sexskandal

Linda H Staafs egna ord om sexlivet med Löfving

Nu berättar hon.
Poliskvinnan Linda H Staaf lägger korten på bordet.
Nu avslöjar hon sin sanning om den heta affären med polischefen Mats Löfving.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-12 kl 13:23 |

ProvaPremium

Linda H Staaf, 46, har på kort tid blivit Sveriges mest omskriva kvinna. Den blonda polismästaren är numera mest känd för sitt vidlyftiga och passionsdrivna kärleksliv som innefattar äldre män, gärna i uniform.

Stoppa Pressarna kunde redan den 19 augusti i år avslöja att hon och biträdande rikspolischef Mats Löfving, 61, under flera års tid haft en hemlig relation. De bägge smög med det men på myndigheten var det väl känt, enligt flera av varandra oberoende uppgiftslämnare som Stoppa Pressarna har varit i kontakt med.

Bild 1 av 6

Åklagaren inledde en förundersökning mot Mats Löfving och Linda H Staaf har förhörts om sin roll i sexhärvan.
Bild 2 av 6

Linda H Staaf berättar i en intervju om sina livskriser och hur de format henne. Den blonda poliskvinnan vägrar ge upp. Nu kommer snart en ny bok av henne.
Bild 3 av 6

Linda H Staaf var med i TV4 och menade på att hon kritiseras för att hon är "kvinna". Att hon kan vara korrupt är inget som faller henne in.
Bild 4 av 6

Stoppa Pressarna har avslöjat att Mats Löfvings uppges ha skaffat en ny älskarinna efter Linda H Staaf. Till skillnad från Staaf har Löfvings nya kvinna en gedigen bakgrund som polis.
Bild 5 av 6

Redan den 19 augusti avslöjade Stoppa Pressarna att Linda H Staaf haft en sexuell relation med sin närmaste chef Mats Löfving, som gav henne toppjobbet på Noa och pengar med hjälp av löneförhöjning samtidigt som de hade en sexuell relation.
Bild 6 av 6

Rikspolischefen Anders Thornberg har haft mycket att hantera med ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf och alla hennes älskare.

Nu väljer Linda H Staaf att ta bladet från munnen och berätta sin version. Dessvärre är hon inte så tydlig som hon vill ge intryck av.

– För mig så är det viktigt att den här historiens tas tillbaka till fakta. Jag kände mig utsatt (av Mats Löfving, reds. anm.) och det har lätt till att jag som kvinna hängs ut och nedvärderas offentlig inte minst på sociala medier, säger Linda H Staaf i ”Nyhetsmorgon” i TV4.