Säkerhetsskandal

ÖB i chock: ännu en älskare till nya kvinnan upptäckt

En svart cirkus.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja ännu en älskare till ÖB Micael Bydéns nya kvinna.
Linda H Staaf har haft minst två älskare inom Polisen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-09-06 kl 14:09 |

ProvaPremium

ÖB Micael Bydén, 58, lämnade sin hustru för polismästare Linda H Staaf, 46. Den fyrstjärnige generalen kanske skulle ha tänkt ett steg till innan han hoppade ur uniformsbyxorna med de gula generalstabsrevärerna.

Hans nya kvinna uppvisar en serie karaktärsbrister som är minst sagt anmärkningsvärda. Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat att hon var älskare åt regionpolischef Mats Löfving, 61.

Bild 1 av 15Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i fältuniform, därefter Linda H Staaf, polischef Mats Löfving, och en pixlad polis.

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har haft (minst) två älskare inom polisen.
Bild 2 av 15Till vänster ser vi en paff Micael Bydén i fältuniform. Till höger en bedrövad Linda H Staaf som böjer ned sitt huvud. Hon bär en stickad blå polis-tröja.

ÖB Micael Bydén ångrar nog sin otrohet med älskarinnan Linda H Staaf. Nu visar det sig att hon haft (minst) två älskare inom Polisen.
Bild 3 av 15Vi ser en förvånad ÖB Micael Bydén i vit officersskjorta.

Ilska, äckel och avsky. Flera vänner har brutit med ÖB Micael Bydén efter hans sjaskiga otrohet som innebär att han gjort sig själv till en säkerhetsrisk och därtill dragit skam och vanära över sig själv och sitt ämbete.
Bild 4 av 15Till vänster ser vi en förvånad ÖB i fältuniform. Till höger ser vi Linda H Staaf i polisskjorta.

Nu växer kraven på att ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf ska sparkas från sin tjänst inom Polisen.
Bild 5 av 15

Micael Bydén kallas för "Hälsingebocken" av försvarsanställda. Micael Bydén är född och uppvuxen i Gnarp i Hälsingland, därav öknamnet ”Hälsingebocken”.
Hälsinglands landskapsvapen är i svart fält en gyllene bock med röd beväring. Vapnet kröns i likhet med alla landskapsvapen av en hertiglig krona. Vid Gustav Vasas liktåg 1560 var vapnet en tambock stående på alla fyra, men snart omvandlades det till den nuvarande stenbocken stående på bakbenen och det för tankarna till Micael Bydén och älskarinnan Linda H Staaf, menar de som givit ÖB hans nya epitet.
Bild 6 av 15Till vänster ser vi en bekymrad ÖB Micael Bydén i basker och fältuniform, i mitten en mobil med blurrad bildruta, till höger Linda H Staaf i en tight klänning och utsläppt blont hår.

Stoppa Pressarna avslöjade att smyginspelade filmer med ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf sprids bland anställda inom Försvarsmakten.
Bild 7 av 15

ÖB Micael Bydén har dragit skam och vanära över sitt ämbete och flera toppgeneraler har uttryckt sitt missnöje. Personliga vänner till generalen har även brutit med honom. Det var en pressad ÖB i Almedalen som undvek journalister. Om han inte tar sitt förnuft till fånga och avgår är det inte orimligt att regeringen sätter press på honom. Kan vi ha en ÖB som exponerar sig för utpressningsrisk från främmande makt? Vad är enklast, att svika sin familj eller sitt land?
Bild 8 av 15Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i en vit uniformsskjorta och till höger i bild ser vi en man snett bakifrån som ringer ett samtal med en mibltelefon.

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén läckte känslig sexinformation om en hög officer.
Bild 9 av 15

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén använder sig av den militära underrättelsetjänsten (MUST) för att kartlägga Stoppa Pressarnas medarbetare. Agerandet kan vara olagligt, det är icke desto mindre en uppenbar illustration av hur olämplig ÖB är att inneha sitt ämbete.
Bild 10 av 15

Stoppa Pressarna avslöjade när ÖB Micael Bydén och polismästare Linda H Staaf inledde sin erotiska affär. Paret blev påkomna i en park. Nu har ÖB börjat fundera över om Linda H Staaf är en så lämplig kvinna för honom efter att Stoppa Pressarna avslöjat hennes lögner och att hon har haft flera älskare inom Polisen.
Bild 11 av 15

ÖB Micael Bydén festade på en nattklubb invid Stureplan i Stockholm. Den typen av miljöer där kriminella jagar unga tjejer och kokainet flödar.
Bild 12 av 15

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 13 av 15

Visst vore det härligt om Micael Bydén var med i "Ladies night" med Martin Stenmarck?
Bild 14 av 15

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Såvitt känt var dock Wennerström inte otrogen med någon kvinnlig polismästare som ljög i media och i sitt cv och som hade sin chef som älskare och ytterligare en polis som älskare och som därefter tvingades bort från sin tjänst inom Polisen.
Bild 15 av 15

Det finns en risk att Putin är besviken på att det var Stoppa Pressarna och inte GRU som avslöjade otroheten, samtidigt kan det ju förhålla sig så att GRU redan har uppgifterna om Bydén och avsåg att utpressa honom. Nu har ryssarna fullt upp med att fylla på sina dossiers om ÖB och Linda H Staaf.

Samtidigt som hon hade en affär med Löfving såg han till att hon fick toppjobbet som underrättelsechef vid Polisens nationella operativa avdelning, NOA. Mats Löfving var Linda H Staafs lönesättande chef under tiden som han var hennes älskare.