Pedofilskandal

Småbarnsmamman oro: Federley tar hand om hennes barn

Det fortsätter blåsa.
Nu kräver flera småbarnsföräldrar att Fredrick Federley inte ska ta hand om deras barn.
Den av pedofilskandaler anfäktade före detta centertoppen arbetar på en skola där det finns barn ned till förskoleåldern.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-05-29 kl 19:00 |

ProvaPremium

I november 2020 avslöjade Stoppa Pressarna att dåvarande EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 45, var sambo med en medelålders man som bland annat är dömd för 22 fall av grova våldtäkter mot barn.

Två veckor senare hade Federley tvingats avgå och lämna alla sina politiska uppdrag. Nu försöker den tidigare politikern hitta en ny tillvaro.

Bild 1 av 7

Fredrick Federley tar hand om barn på en skola. Föräldrarna tycker. det är olustigt.
Bild 2 av 7

Nu erkänner Fredrick Federley att han har en fortsatt relation med den dömde Björbo-pedofilen. Ex-politikern jobbar samtidigt med barn.
Bild 3 av 7

Han kan inte låta bli. Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat att Fredrick Federley återigen träffar Björbo-pedofilen. Nu är den skandaliserade expolitikern tillbaka där allting började.
Bild 4 av 7

Till vänster ser vi "Björbo-pedofilens" mammas röda Toyota och till höger Federleys Audi. Grabbarna återförenades på Federleys gård en ljus och romantisk natt förrförra sommaren.
Bild 5 av 7

Här är "Volvo-pedofilens" Volvo parkerad vid Federleys rosa laddstolpe.
Bild 6 av 7

Fredrick Federley har även umgåtts med den så kallade "Brevduve-pedofilen".
Bild 7 av 7

Fredrick Federley gick på sexklubbar tillsammans med "Bryssel-pedofilen" när han var i den belgiska huvudstaden.

Han studerar till präst och arbetar extra som lärare, vilket framgick i SVT:s program ”Persona non grata”. I programmet erkände Federley att han fortfarande har kontakt med ”Björbo-pedofilen”, vilket Stoppa Pressarna avslöjat tidigare.