Säkerhetsskandal

Smygtagna filmer på ÖB:s älskarinna sprids i försvaret

Känsligt läge.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att smyginspelade filmer på ÖB Micael Bydéns älskarinna sprids bland försvarsanställda.
För polismästare Linda H Staaf är det hela mycket pinsamt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-27 kl 15:04 |

ProvaPremium

ÖB Micael Bydén, 58, har tappat all sin auktoritet som ledare och chef. Den fyrstjärnige generalens snaskiga otrohetsaffär har inte bara inneburit att han åsidosatt sin plikt genom att bli en uppenbar säkerhetsrisk då han exponerat sig för utpressningsrisk från främmande makt, han har även förstört sitt rykte som ledare.

Det kokar inom Försvarsmakten. Flera anställda, på alla nivåer, har tappat förtroendet för överbefälhavaren. Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att Micael Bydén i minst sex månaders tid höll sig med sin älskarinna Linda H Staaf, 46, innan hans hustru sedan 23 år tillbaka, Anita Carlman, 64, blev varse, hans bottenlösa svek.

Bild 1 av 17Till vänster ser vi en bekymrad ÖB Micael Bydén i basker och fältuniform, i mitten en mobil med blurrad bildruta, till höger Linda H Staaf i en tight klänning och utsläppt blont hår.

"Medan han knäppte upp bh-banden i ryggen uppmanade han henne att vända på sig". ÖB:s älskarinna spar inte på krutet när hon beskriver sexakten.
Bild 2 av 17Till vänster i bild ser vi en paff ÖB Micael Bydén, till höger ser vi en glatt leende Linda H Staaf i en sexig klänning.

ÖB Micael Bydén är i chock efter nya avslöjandena om älskarinnan Linda H Staafs lögnaktiga bluffar i media om sitt sexliv.
Bild 3 av 17Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i vit skjorta, i mitten ser vi Linda H Staaf i blå polisskjorta och till höger ser vi hennes andre älskare polischef Mats Löfving i blå polisskjorta.

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har haft ett intimt förhållande med sin chef Mats Löfving. Inte en "ytlig" relation som hon beskrivit den.
Bild 4 av 17Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i en vit uniformsskjorta och till höger i bild ser vi en man snett bakifrån som ringer ett samtal med en mibltelefon.

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén läckte känslig sexinformation om en hög officer.
Bild 5 av 17Till vänster i bild ser vi ÖB Micael Bydén som ser skeptisk ut, han är klädd i en vit officersskjorta, i mitten ser vi en kvinna i ett sovrumsfönster, till höger i bild ser vi polismästare Linda H Staaf i en blå klänning.

Nu är det Lotta, 43, som gäller. Linda H Staaf är inte längre chefernas favorit. ÖB Micael Bydén är rådvill.
Bild 6 av 17

ÖB Micael Bydén har dragit skam och vanära över sitt ämbete och flera toppgeneraler har uttryckt sitt missnöje. Personliga vänner till generalen har även brutit med honom. Det var en pressad ÖB i Almedalen som undvek journalister. Om han inte tar sitt förnuft till fånga och avgår är det inte orimligt att regeringen sätter press på honom. Kan vi ha en ÖB som exponerar sig för utpressningsrisk från främmande makt? Vad är enklast, att svika sin familj eller sitt land?
Bild 7 av 17

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har varit starkt kritiserad och alla hennes amorösa turer fläckar även ned ÖB.
Bild 8 av 17

Stoppa Pressarna avslöjade när ÖB Micael Bydén och polismästare Linda H Staaf inledde sin erotiska affär. Paret blev påkomna i en park under sommaren 2021.
Bild 9 av 17

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén använder sig av den militära underrättelsetjänsten (MUST) för att kartlägga Stoppa Pressarnas medarbetare. Agerandet kan vara olagligt, det är icke desto mindre en uppenbar illustration av hur olämplig ÖB är att inneha sitt ämbete.
Bild 10 av 17

ÖB Micael Bydén festade på en nattklubb invid Stureplan i Stockholm. Den typen av miljöer där kriminella jagar unga tjejer och kokainet flödar.
Bild 11 av 17

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 12 av 17

Micael Bydén har ansvar för Försvarsmaktens tusentals kvinnor och män, han ska vara en förebild. Han var otrogen mot sin hustru Anita Carlman efter 33 år tillsammans.
Bild 13 av 17

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.
Bild 14 av 17

Här är ÖB och hans hustru på kungamiddag. Micael Bydén har dolt sin älskarinna, det var Stoppa Pressarna som tog generalen med uniformsbyxorna nere.
Bild 15 av 17

Micael Bydén och Anita Carlman har varit gifta i 23 år. I november 2021 begärde ÖB skilsmässa efter sitt nedriga svek som Stoppa Pressarna avslöjade.
Bild 16 av 17

Micael Bydén har ansvar för Försvarsmaktens tusentals kvinnor och män, han ska vara en förebild.
Bild 17 av 17

Magdalena Andersson varnar medborgarna för vad Ryssland kan ta sig till nu när Sverige ansökt om Nato-medlemskap, att i det läget ha en av egen kraft skandaliserad ÖB är inget drömläge. Hur länge till har regeringen förtroendet för en otrogen ÖB? Vad är enklast att svika, sin familj eller sitt land?