Relation

ÖB Micael Bydén i chock efter älskarinnans bluff

Fylld av ruelse.
Nu drabbas Micael Bydén av eftertankens kranka blekhet.
Stoppa Pressarna kan avslöja att ÖB har kommit på andra tankar efter avslöjanden om hans älskarinna, Linda H Staaf.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-24 kl 21:02 |

ProvaPremium

Säga vad man vill om överbefälhavare Micael Bydén, 58. Han må ha ”begått hor” i sitt äktenskap med Anita Carlman, 64, men det finns ingen som anklagat honom för att inte vara seriös i sitt arbete.

Micael Bydén har dragit vanära över ämbetet ÖB genom sitt svekfulla beteende mot ex-hustrun och dessutom har han utgjort en potentiell säkerhetsrisk då han exponerat sig för utpressning ifrån främmande makts underrättelsetjänster.

Bild 1 av 14Till vänster i bild ser vi en paff ÖB Micael Bydén, till höger ser vi en glatt leende Linda H Staaf i en sexig klänning.

ÖB Micael Bydén är i chock efter nya avslöjandena om älskarinnan Linda H Staafs lögnaktiga bluffar i media om sitt sexliv.
Bild 2 av 14Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i vit skjorta, i mitten ser vi Linda H Staaf i blå polisskjorta och till höger ser vi hennes andre älskare polischef Mats Löfving i blå polisskjorta.

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har haft ett intimt förhållande med sin chef Mats Löfving. Inte en "ytlig" relation som hon beskrivit den.
Bild 3 av 14Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i en vit uniformsskjorta och till höger i bild ser vi en man snett bakifrån som ringer ett samtal med en mibltelefon.

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén läckte känslig sexinformation om en hög officer.
Bild 4 av 14

ÖB Micael Bydén har dragit skam och vanära över sitt ämbete och flera toppgeneraler har uttryckt sitt missnöje. Personliga vänner till generalen har även brutit med honom. Det var en pressad ÖB i Almedalen som undvek journalister. Om han inte tar sitt förnuft till fånga och avgår är det inte orimligt att regeringen sätter press på honom. Kan vi ha en ÖB som exponerar sig för utpressningsrisk från främmande makt? Vad är enklast, att svika sin familj eller sitt land?
Bild 5 av 14

Stoppa Pressarna avslöjade när ÖB Micael Bydén och polismästare Linda H Staaf inledde sin erotiska affär. Paret blev påkomna i en park under sommaren 2021.
Bild 6 av 14

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén använder sig av den militära underrättelsetjänsten (MUST) för att kartlägga Stoppa Pressarnas medarbetare. Agerandet kan vara olagligt, det är icke desto mindre en uppenbar illustration av hur olämplig ÖB är att inneha sitt ämbete.
Bild 7 av 14

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har varit starkt kritiserad och alla hennes amorösa turer fläckar även ned ÖB.
Bild 8 av 14

ÖB Micael Bydén festade på en nattklubb invid Stureplan i Stockholm. Den typen av miljöer där kriminella jagar unga tjejer och kokainet flödar.
Bild 9 av 14

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 10 av 14

Till vänster om prins Carl Philip, ses dåvarande arméinspektör generalmajor Anders Brännström som sedermera hamnade i en konflikt med Micael Bydén. Flera höga officerare tappade redan då, 2018, förtroendet för ÖB efter hans dåliga behandling av den handlingskraftige generalen Brännström.
Bild 11 av 14

Micael Bydén och Anita Carlman har varit gifta i 23 år. I november 2021 begärde ÖB skilsmässa efter sitt nedriga svek som Stoppa Pressarna avslöjade.
Bild 12 av 14

Här är ÖB och hans hustru på kungamiddag. Micael Bydén har dolt sin älskarinna, det var Stoppa Pressarna som tog generalen med uniformsbyxorna nere.
Bild 13 av 14

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.
Bild 14 av 14

En stolt officer och gentleman? Knappast. Micael Bydén har inte bara skämt ut sig själv, hela ämbetet som ÖB är numera besudlat av hans bristande kontroll på sitt driftsliv. Nu tar vännerna avstånd från generalen med den bristande impulskontrollen och obefintliga integriteten.

Trots ÖB:s privatmoraliska snedsteg och skörlevnad så är han ändå betraktad som ytterst seriös i sitt värv. Stoppa Pressarna har varit i kontakt med kolleger och gamla kurskamrater till Micael Bydén och de vittnar alla om på vilket allvar han tar sitt yrke.

– Han är otroligt grannlaga och seriös i allt han gör, det är ingen slarvpelle om man säger så. Därför vet jag att han tycker det svider extra när ni skriver om honom som en oseriös person, säger en person som arbetat nära ÖB i flera år och tillägger: