Federley-härvan

Vännerna överger Fredrick Federley efter pedofilskandalen

Nu rämnar allt.
Fredrick Federleys vänner överger honom.
De är besvikna på den skandaliserade toppolitikerns beteende både före och efter Stoppa Pressarnas avslöjande av pedofilskandalen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2021-01-20 kl 13:40 |

ProvaPremium

För snart två månader sedan, den 24 november, avslöjade Stoppa Pressarna att Centerns andre vice ordförande och partiets EU-parlamentariker Fredrick Federley, 42, var sambo med en dömd 42-årig pedofil.

Den så kallade ”Björbo-pedofilen” är bland annat dömd för 22 fall av grova våldtäkter mot barn. Mannen, som ursprungligen kommer från Örebro, förgrep sig vid flera tillfällen på en 6-årig flicka och en 9-årig flicka.

Bild 1 av 7fredrick federley vannerna overger stor 5 - Stoppa Pressarna

Fredrick Federley blir alltmer övergiven. Hans vänner har lämnat honom då de upprörts över hans hantering av pedofilskandalen både före och efter Stoppa Pressarnas avslöjande.
Bild 2 av 7fredrick federley mamma stor 14 - Stoppa Pressarna

Här lämnar "Björbo-pedofilen" Federleys föräldrars gård, samma dag som EU-parlamentarikern meddelade att Stoppa Pressarnas uppgifter var korrekta.
Bild 3 av 7fredrick federley hot stor 43 - Stoppa Pressarna

Fredrick Federley sjukskrev sig från EU-parlamentet för att han mådde "dåligt", sedan avgick han.
Bild 4 av 7fredrick federley barn garden stor 36 - Stoppa Pressarna

Fredrick Federley och pedofilen hade barn på gården i somras.
Bild 5 av 7federley ny pedosambo stor 24 - Stoppa Pressarna

Federleys partikamrat Christer Yrjas tvingades lämna sina uppdrag i partiet efter att det avslöjats att även han levt med en dömd pedofil.
Bild 6 av 7federley pedofil filmade stor 24 - Stoppa Pressarna

Fredrick Federley gick på sexklubbar tillsammans med "Bryssel-pedofilen" när han var i den belgiska huvudstaden.
Bild 7 av 7fredrick federley eu stor 8 - Stoppa Pressarna

Fredrick Federley träffade "Björbo-pedofilen" på gay-sexappen Grindr.

”Björbo-pedofilen” livesände flera av våldtäkterna på nätet och våldtog sina offer efter att ha fått konkreta instruktioner från en pedofilvän på Västkusten som sedermera även han dömdes till fängelse. ”Björbo-pedofilen” dömdes till nio års fängelse, han frigavs villkorligt efter 6 år och bara ett par månader efter att han lämnat fängelset träffade han Fredrick Federley.

De bägge träffades första gången i slutet av maj förra året efter att, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna, de bägge fått kontakt på sexdejtingappen Grindr som är populär bland homosexuella som söker tillfälliga förbindelser.