Joakim Lundell har gjort en hårtransplantation

@Joakim Lundell har valt att gå iväg för att få hjälp med sitt hår då det var tre platser där han kände att han fått mindre hår. Ingreppet gjorde han i förebyggande syfte och han valde att sätta in totalt 2000 hårsäckar.
@Ungefär 400 på varje sida fram och 1200 på bakre delen av huvudet. Och att han valde att dela med sig av sin resa med sin hårtransplantation är för att han tycker att det är viktigt att vara öppen med det och inte skämmas över det.
@Såhär beskriver Poseidonkliniken i Stockholm hur man utför en hårtransplantation för er som är nyfikna på hur en sådan operation går till (kliniken har inget med inlägget att göra utan endast tagit information från deras hemsida)

@”Vid hårtransplantation tar man ut hår som växer i bakhuvudet och flyttar det till de områden på hjässan som drabbats av håravfall. På Poseidonkliniken gör du en behandling på några timmar. ”
@”En lyckad hårtransplantation kräver hög precision och estetisk känsla. Hårsäckar skall placeras så tätt det går och det skall inte gå att se att håret är implanterat.”

2

2

2

Lämna ett svar