- Senaste nytt från kändispressen

Margaux Dietz och Sean Canning bryter förlovningen

<<< Tillbaka

Margaux Dietz och Sean Canning bryter förlovningen

Body: 

I januari så gick Margaux ut med att hon träffat någon och att dom nu blivit ett par och efter detta gick allt fort.

Det var i februari som Sean Canning friade till Margaux Diets uppe på ett tak och hon skrev på instagram att hon lyckligt svarade ja på frieriet. Men nu bara 10 månader senare så går hon ut med att dom ny brutit förlovningen men att dom fortfarande är vänner.

Hon skriver också att ut en vädjan till all media att respektera att dom inte vill berätta mer än så kring detta utan att dom vill hålla detta privat.

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Bilderna tillhör Margaux Dietz

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Therese Lindgrens miniserie om valet

22 maj, 2022 | 7:13

Den 11 september är det ännu en gång dags för Sveriges invånare att gå och rösta i valet när det gäller riksdag, region och kommunfullmäktige. Trots att valet sker var fjärde år så är det fortfarande väldigt många som tycker att det är väldigt svårt att veta vad dom ska rösta på. Många är säkra på sin röst medans andra kanske antingen inte vet vad dom ska rösta på för att dom inte är tillräckligt insatta eller så är dom säkra på ett parti ett år men 4 år senare byter dom parti.

Det finns många hemsidor, poddar, klipp osv att se på inför varje kommande år och även våra influencers har försökt vara delaktiga genom att träffa partier och ställa frågor. Margaux Dietz och Isabella Löwengrip är två av dom och i år har även Therese Lindgren gjort en miniserie inför valet.

Hennes miniserie finns i 4 delar och just nu har två avsnitt lagts upp av dessa 4. I dessa avsnitt möter hon två olika partimedlemmar i varje avsnitt och det hon fokuserar på i sina intervjuer är psykisk ohälsa, klimatet och jämställdhet.

Såhär beskriver Therese sin miniserie:

 

"Som jag nämner i videons introduktion har jag mött representanter från samtliga åtta riksdagspartier med anledning av valet nu i höst. Jag har valt att fokusera samtalen på tre områden - psykisk ohälsa, jämställdhet och klimatet (plus att jag inte kunde hålla mig från att slänga in någon fråga om djurskydd också hehe) efter att jag förstått att det inte bara är några av mina hjärtefrågor, utan också frågor som engagerar unga vuxna lite extra enligt Ungdomsbarometern 2022.

För att göra intervjuerna med partierna så informativa och givande som möjligt har jag valt att reagera på dem med Anders, plus att jag försökt förtydliga resonemang och utläggningar med grafik. Jag själv lär mig så mycket enklare när jag både får höra information och se den visuellt på samma gång.

Jag hoppas att ni håller med. I dagens avsnitt pratar vi bland annat om att få "ordning på Sverige”, djurrätt, kärnkraft, marknadsskolor, mäns våld mot kvinnor, minkfarmar, självmordsprevention, elevhälsa, köerna till barnpsykiatrin, vindkraft, djurskydd, obligatorisk häktning, människors lika värde, välfärd, ungdomsbostäder, jobb, frihet, ansvar, elmarknaden Det här projektet är verkligen någott helt nytt för mig, som har varit väldigt väldigt spännande och roligt, och jag håller verkligen tummarna för att ni också gillar serien och att ni faktiskt får ut något utav den!"

 

Men något som är viktigt är att ingen ska få påverka vad någon annan tycker eller vad dom ska rösta på. Alla har sin egen åsikt och rätten att få tycka, känna och tänka som dom själva vill. Låt ingen påverka ditt beslut om vad du ska rösta på och låt ingen påverka ditt val eller trycka ner det du anser viktigt. Vi har valet för att alla ska få möjlighet att lägga in sin röst i det som man själv anser viktigt och din åsikt är inte mindre värd än någon annans så stå på dig angående ditt beslut.

 

 

Antonija Mandir i Mullvaden

21 maj, 2022 | 7:28

Serien Mullvaden startade år 2000 och hade 4 säsongen fram till perioden 2007 innan serien tog en Paus. 2021 valde kanal 5 att göra en nysatsning av programmet och sände därför säsong 5 ( som numera klassas som säsong 1 eftersom det var så många år sedan dom visade säsong 4) som blev en stor hit.

Därför har dom nu valt att göra en säsong 2 (5) där 11 kända personer samlas på Wenngard slott för att ta sig igenom utmaningar och lista ut vem som är mullvad. Ännu har dom bara bekräftat 5 av dessa 11 deltagare och en av dom är Antonija Mandir. Dom andra fyra är:

*Lisa Ajax

*Rickard Olsson

*Patrick Ekwall

*Anders Svensson

 

Vinnaren får en vinst på en halv miljon kronor och programmet visas i höst. 2021 var bland annat Ellen Bergström med och tävlade och hon har kommenterat Antonijas instagram med att det var väldigt roligt att spela in det här programmet.

Kenza renoverar sin nya lägenhet för 2,5 miljoner

20 maj, 2022 | 9:52

Efter 2 års letande har Kenza och hennes man äntligen hittat sin drömlägenhet som dom renoverat sedan dom köpte den för ca 9 månader sedan. Nu har dom äntligen fått flyttat in i sitt nya hem som är på 130 kvm och har 5 rum, kök och 2 toaletter.

Budgeten dom hade för sin renovering var på 1,5 miljoner men nu berättar Kenza att det gick en bit över och landar på ca 2,5 miljoner totalt. Här nedan är lite frågor hon fått om deras nya hem och vad hon svarar på dom.

 

Can you do a blogg post with before and after photos?

Svar: I will do a proper before/after when our last furniture have arrived.

 

Budget och slutat med?

Svar: We understood pretty early that we wouldnt be able to keep our budget. We set a budget on 1,5 million sek wich was twice as much as the renovation costs in our previous apartment. Not everything is paid yet but i think we will end up on almost 1 million sek more. But its an investment so.

 

The biggest costs in a big renovation like this?

Svar: Our biggest costs have been the regular - Kitchen and bathrooms. We have a lot of stone in both kitchen and bathrooms and thats expensive. We also built a balcony wich wasnt cheap. Plus a lot of custom made closets etc. And of course our bilders/craftsmen who worked here for 9 months.

 

Would you do it again with two kids and the time it took?

Svar: Absolutely yes. It turned out better than we could ever imagine and we are so in love with our home. It was totally worth it.

 

Har du tips på hantverkare?

Svar: Vi har turen att ha familj som världens bästa hantverkare. Aleks kusin och hans firma Vizant bygg. De har gjort typ allt i vår lägenhet förutom målandet och installation av köket och de är så bra och nogranna. Och jag rekommenderar dem verkligen, det säger jag inte bara för att vi är familj och ja vi har givetvis betalat.

 

Var kommer kakelplattorna i badrummet ifrån?

Svar: Visst är de fina. Köpta hos kakelspecialisten och heter Look Bianco GL

 

Do you have storage in the kitchen island in the middle?

Svar: A part of it is like a table with high chairs perfect för quick breakfasts with the kids, and the other part is with an oven.

 

Hur stor är lägenheten?

Svar: 130 kvm - 5 rum + kök + ett badrum och en gäst toalett.

 

Varifrån kommer vägglamporna du har i vardagsrummet?

Svar: Funny thing is that we bought these wall lamps to have them temporarily only so the electricity guy could put them up in time for the moving but i think they turned out pretty good. I like that they are so simple.

 

Hur känns det att äntligen flytta in?

Svar: I know im supposed to play cool and pretend that this is not a big deal to me but honestly, turn back time 10-15 years and i would have laughed if someone told me that one day i would have a home like this. Im just so thankful that i can call this my home, its more than i could ever wish for.

 

Why did you buy an apartment instead of a house?

Svar: Main reason is that we want to live in the city- And we also have our summer house 1 hour outside Stockholm where we spend our summers. And also that made us realize how much work it is with a house and garden.

 

Balkongen, hur blev de med den?

Svar: Its there. Theyre gonna check it today and approve it and then we can start using it. And we have sun here from morning till around 13:00 i think.

 

Känns det som ert forever home?

Svar: It depends on if we have morde kids or not. But even if we do we can still stay here for many years. If we need one extra bedroom we can turn the dining room into bedroom and have dining table in the living room instead.

 

I sin frågestund berättade hon var vissa saker är köpta ifrån och här är priserna för lite av sakerna dom köpt till sin nya lägenhet.

 

*Lampan som dom har i köket är en "Drop medium" från märket Laurin. Tyvärr är den och den stora slutsåld så står inget pris på hemsidan men den som heter "Drop small" kostar 1950 euro så den Kenza har kostar nog en del till över det priset.

 

*Dom höga stolarna dom har i köket är från märket "Gubi" och kostar 3000 kr styck.

 

*Det kakel som dom har i badrummet är från Kakelspecialisten och heter "Look Bianco GL" och kostar 1019 kr per kvm.

 

 

 

Är Paows mobil verkligen trasig?

20 maj, 2022 | 8:33

Förra gången Paow reste utomlands gick hennes mobil sönder och hon uppdaterade inte sina sociala medier förens hon var tillbaka i Sverige och hade en ny mobil. Nu har hennes uppdatering stått tom i en månad och hon har varit utomlands med sin pojkvän och även denna gången så har hon inte haft någon mobil och därför inte uppdaterat.

Men är detta verkligen sanningen? För hon har nu gjort en ny instagram som är enbart för hennes vänner och den har hon uppdaterat på då hennes pojkvän delat en av hennes storys från den på sin instastory igår.

 

Hon kan ha loggat in på sin pojkväns mobil men i dagens samhälle så kan inte människor vara utan sina mobilen så känns märkligt att speciellt en influencer går en hel månad utan mobiltelefon. Och enligt hennes pojkväns instagram så är dom tillbaka i Köpenhamn, så vi får se om Paow snart uppdaterar sina sociala medier igen eller om pausen kommer sitta kvar ett tag till.

Paow har dragit sig undan sociala medier allt mer och mer speciellt sen hon träffade sin pojkvän. Kanske är det så att hon slutar som influencer framöver och istället lever livet utanför rampljuset.

 

 

Lisa Anckarman släpper kollektion med sin syster

19 maj, 2022 | 20:27

Dom flesta vet nog vem Lisa Anckarman är men det är inte alla som känner till hennes syster Sofia Anckarman trots att hon har nästan 40 tusen följare på instagram. Nu har tjejerna gått ut med den stora nyheten att dom gjort en kollektion ihop för företaget Corline Eyewear.

Det är en kollektion med solglasögon som dom designat och kollektionen släpps på måndag den 23:e maj och kollektionen heter "Systrarna Anckarman X Corlin.

Lägger in en direktlänk i ett nytt inlägg på måndag när kollektionen är lanserad.

Senaste från På Löpet

Kungen i pinsam skandal med gift fembarnsmamma på slottet

Det är ingen måtta på eländet.
Nu har kung Carl Gustaf dragits in i en sjaskig skandal som avslöjas i en ny bok.
Vår monark och en gift fembarnsmamma anklagas för ett osnyggt beteende som ska ha skett på Stockholms slott kring juletid.

söndag 22 maj 2022