Paows hårda kritik mot Danmark

@I början av året så var Paow utomlands för att komma bort från kylan i Sverige och hon var borta under några månader. När hon var i Mexico i mars så träffade hon sin danska pojkvän Alexander Zobel som är 28 år gammal och mångmiljonär.
@Ända sedan dom träffades så har dom varit oskiljaktiga och enligt Paow så är han hennes livs kärlek och att hon aldrig varit kär såhär innan. I början var det många som trodde att hon enbart var med Alexander för hans pengar, men enligt henne själv så lever dom i lyx men att dom delar på kostnaderna.
@Efter att dom kom hem från USA så var dom i Sverige, men eftersom Alexander var tvungen att åka tillbaka till Danmark för att jobba så kom dom fram till att Paow istället skulle flytta med honom till Danmark. Allt har verkat gått jättebra men Paow är inte alls nöjd med landet.
@Nu berättar hon om allt som hon ogillar med Danmark och det enda som hon gillar med landet är sin pojkvän, maten på restauranger, att man kan köpa alkohol i matbutiker samt att man känner sig smart när man är där.
@Dom flesta som följer Paow vet hur många gånger hon sagt att svenskar är så PK, men hon verkar även tycka att danskar är det och enligt henne så känns det som att man åkt tillbaka 20 år när man är i Danmark. Här kommer hela listan med vad som gör att hon hatar Danmark.
@*Otrevliga människor, speciellt tjejer då dom är så otrevliga och kollar snett och häller drinkar på en.
@*Alla är PK
@* När man har ett bord ute så kommer det massa groggluder och dricker upp deras drinkar
@*Finns ingen Uber utan endast taxi som är som Taxi Stockholm
@*Det är dyrt
@*Dom blir arga på dig för att man gjort operationer, dom är taskiga mot hennes pojkvän och undrar om det är Paow som tvingat honom att göra hans tänder
@*Dom är otrevliga mot en om dom märker att man har pengar
@*Folk blir så fulla och jobbiga ute
@*Pissdyrt i matbutiker
@*Hon ogillar mentaliteten i Danmark
@Hon tycker det känns som att så som det är i Köpenhamn är så det var i Sverige för 20 år sedan och att hon är otroligt besviken. Men många av punkterna som Paow tar upp sker ju även i Sverige, folk blir lika fulla och jobbiga ute, folk ger kritik om du har opererat dig osv. Sen angående att det är dyrt är en uppfattning från var och en, som tex i Norge så är det riktigt dyrt i våra ögon men bor man i Norge och jobbar där så ser dom sina priser så som vi ser våra i Sverige. Dom tjänar mer och skattar mindre i Norge än vad vi gör i Sverige så för dom så är det inte “dyrare” så som det blir i våra ögon när vi åker dit. Nu är jag inte insatt i just Danmark och därför använder jag Norge som ett exempel där jag har mer insikt men antar att det är precis samma i Danmark att priserna går efter samma strategi som i Norge.

@Men vi får se hur länge Paow kommer orka vara kvar där borta eller om hon flyttar tillbaka hem till Sverige igen.

2

2

2

Lämna ett svar