Agneta Sjödins dröm krossad av Strömstedts svartsjuka

Obegripligt hårt.
Niklas Strömstedt stoppade Agneta Sjödins dröm.
Svartsjukan ställde till det.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2020-11-24 kl 20:51 |

ProvaPremium

Agneta Sjödin, 53, blev tillsammans med Niklas Strömstedt, 62, i mitten av 1990-talet. De bägge var Sveriges hetaste kändispar och förlovade sig 1997. Ett år senare fick de dottern Maja Strömstedt, 22.

I maj 2001 tog dock kärlekssagan slut – än idag lider programledaren dock av sviterna från Niklas Strömstedts svartsjuka och missunnsamhet.

Bild 1 av 6agneta sjodin drom krossad stor 1 - Stoppa Pressarna

Agneta Sjödins dröm krossades. Rädslan för vad Niklas Strömstedt skulle tycka blev för stor.
Bild 2 av 6niklas stromstedt fodelsedag stor 2 - Stoppa Pressarna

Niklas Strömstedt är en av våra mest folkkära kändisar.
Bild 3 av 6agneta sjodin dna stor3 - Stoppa Pressarna

Agneta Sjödin har haft en tuff tid. Hon dumpades av pojkvännen Martin Lamprecht.
Bild 4 av 6agneta sjodin tarar dotter stor2 - Stoppa Pressarna

Agneta Sjödin drabbades av en svår livskris i samband med att hon kom i klimakteriet och dottern Maja var på väg att flytta hemifrån.
Bild 5 av 6agneta sjodin tarar dotter stor4 - Stoppa Pressarna

Agneta Sjödin berättar i "Anders knackar på" om hur rädslan från Niklas Strömstedt fick henne att tacka nej till en provspelning för en James Bond-film.
Bild 6 av 6agneta sjodin panikattack stor 7 - Stoppa Pressarna

Agneta Sjödin är en av våra största programledare.

När Agneta medverkade i ”Anders knackar på” med Anders Öfvergård, 52, avslöjar hon hur ex-partnern stoppade henne från att provspela i en Bond-film.

I programmet berättar Agneta Sjödin om förhållandet med Niklas Strömstedt – något som hon väldigt sällan ta upp, det är när hon pratar om sina krossade skådespelardrömmar som pop-poetens namn kommer upp.
– Skådespeleri var min första yrkesdröm. Det visste jag väldigt tidigt, att jag ville skådespela. Då castade de mig, de frågade om jag ville provfilma för en professor Bergström, en scen, med en professor som skulle ligga i en säng med Bond. Så de frågade om jag ville prova det, men då tänkte jag nej, det skulle inte Niklas gilla. Så, då sa jag nej, berättar Agneta som uppenbarligen var så hunsad av sin tidigare partner att hon inte vågade ta tag i sin dröm.