- Senaste nytt från kändispressen

Allvarlig hotbild mot Kristin Kaspersen

Hon söker maximal trygghet.
Kristin Kaspersen har haft ett jobbigt år.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att det finns en hotbild mot programledaren och hur hon skyddar sig.

Just nu är det glada miner hemma hos Kristin Kaspersen, 51, på Östermalm i Stockholm.

Den framgångsrika halvnorskan är med rätta omåttligt stolt över sin stilige son Filip Lamprecht, 24, efter hans framgångar i ”Let’s Dance”.

Och då Kristin är en klok mor gör hon allt hon kan för att hålla sig undan dramat mellan sonen och hans flickvän Peg Parnevik, 25.

  • Stoppa Pressarna kan nu avslöja att det finns en allvarlig hotbild mot Kristin Kaspersen som gör allt för att skydda sig.

  • När Kristin Kaspersen rör sig på stan ser hon till att gå snabbt och samtidigt ha full uppmärksamhet.

  • Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht gör succé i "Let's Dance". Kristin gör allt för att hålla sig utanför diskussionen kring romansryktena mellan Filip och hans danspartner Linn Hegdal.

  • Peg Parnevik är förtvivlad över romansryktena kring sin pojkvän. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna undviker Kristin Kaspersen att svara i telefon när Peg ringer. Halvnorskan gör allt för att inte lägga sig i sin sons kärleksliv.

  • Stoppa Pressarnas bilder visar att Kristin Kaspersen har installerat avancerade larm från Verisure i båda sina lägenheter. Lägenheten till höger har Kristin Kaspersen vräkts ifrån efter Stoppa Pressarnas avslöjanden om bostadsbluffen.

  • Kristin Kaspersen har ett omfattande säkerhetstänk även i sin vardag. När hon är ute och fikar ser hon alltid till att ha ryggen mot en vägg och med uppsikt över lokalen.

  • Kristin Kaspersen har även ett larm från Verisure i sitt vackra hus i Järvsö i Hälsingland. Bilder: TT, TV4, Instagram, Verisure och Stoppa Pressarna

Filip Lamprecht har kopplats ihop romantiskt med sin danspartner Linn Hegdal, 25, – som för övrigt är en god vän till Kristin.

LÄS MER: Så ska Harvey Weinstein slippa det nya våldtäktsåtalet

Det har spekulerats och talats om extra långa pass i replokalen vid Gärdet i Stockholm och parets kemi på dansgolvet går nästan att ta på.

För Peg Parnevik har det blivit oerhört jobbigt då hon känner att rykten är en sak, men just det faktum att Filip är så dedikerad sitt uppdrag i ”Let’s Dance” har gjort att sångerskan och realitystjärnan själv har gått ut på nätet och talat om ”sitt livs värsta vecka” – hon är helt enkelt livrädd för att förlora sin pojkvän till långa och slanka Linn Hegdal från Skåne med det härliga leendet och den busiga attityden.

Kristin Kaspersen gör som sagt allt för att hålla sig undan bråket och svartsjukan mellan Peg och Filip.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens planering för sin död väcker oro

Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna, som dock inte är helt bekräftade, har Kristin Kaspersen vid flera tillfällen ”duckat” samtal från Peg Parnevik och helt enkelt inte svarat i mobilen när sångerskan har ringt.
– Kristin är smart när det kommer till relationer, hon tycker bra om Peg men hon vet också av bitter egen erfarenhet att man ska för sjutton aldrig lägga sig i ett pars förhållande. ”Skulle det vara så att Filip lämnar Peg för Linn, ja då är det tänkt så”, resonerar Kristin, uppger Stoppa Pressarnas källa som står nära familjen Kaspersen – källan tillägger:

– Dessutom är ju Linn och Kristin jättenära varandra, Linn har bott hemma hos Kristin så jag tror att innerst inne skulle hon inte ha något emot om Filip byter Peg mot Linn, Kristin har skojat något om ”roliga jular om det blir Linn som är min svärdotter”.

Nu försöker Kristin Kaspersen fokusera på glädjeämnen i sin tillvaro. Det har varit ett tufft år för den vackra halvnorskan.

Kristin Kaspersen blev av med en massa uppdrag när coronapandemin bröt ut och det har varit riktigt tunt på jobbfronten.

LÄS MER: Artisten Oscar Zia avslöjar sin stora fruktan

Dessutom insjukande hon själv i covid-19 och hon är faktiskt inte helt återställd utan drabbas av återkommande feber och orkeslöshet. Kristin Kaspersen har även oroat sig för sin pappa Kjell Kaspersen, 82, som är till åren kommen och bor i Oslo.

Och till råga på allt har Kristin Kaspersen upplevt det som mycket jobbigt att hennes bostadsbluffande avslöjades av Stoppa Pressarna.

Efter att hyresvärden Fabege tog del av nyheten att Kaspersen inte bara haft sin hyresrätt på Lästmakargatan utan i själva verket bott i en rymlig bostadsrätt på Nybrogatan tvingades programledaren och författaren bort från hyresrätten.

Flera vänner har även tagit avstånd från Kristin efter att det avslöjades att hon har två lägenheter i bostadsbristens Stockholm – det står över 674 000 personer i kö och genomsnittstiden för att få en hyresrätt på Östermalm är 26 år.

LÄS MER: Fredrick Federley ber svenska folket om ursäkt i öppet brev

Nu gör Kristin Kaspersen allt för att maximera sin trygghet i vardagen och fokusera på glädjeämnen i livet som tillexempel sonen Filips framgångar på dansgolvet.

Samtidigt är det inte alltid lätt att vara ensamstående för Kristin Kaspersen och därtill en offentlig person med allt vad det innebär i dessa konstiga tider med en hotfull stämning på nätet. Därför har den blonda programledaren sedan flera år tillbaka ett genomgripande säkerhetstänk.

Som offentlig person finns det tyvärr alltid en hotbild mot dig och är du dessutom framgångsrik, vacker och singel som Kristin är hotbilden än mer påtaglig – därför är personskyddet extra viktigt för kändisar av Kaspersens kaliber.

Kristin Kaspersen har länge haft ett omfattande samarbete med larmföretaget Verisure som just nu har en stor reklamkampanj med den vackra programledaren som frontfigur.
– Gör som Kristin Kaspersen, skapa en trygg vardag med hemlarm från Verisure, står det i annonserna med en fin bild på Kristin där hon poserar framför en larmskylt från säkerhetsföretaget.

LÄS MER: SVT-stjärnan avslöjar sina bästa sexknep med yngre hustrun

Bilden ser ut att vara tagen vid Kristin Kaspersens hus i Järvsö i Hälsingland där hennes älskade mamma Lill-Babs hade sina rötter. Kristin står vid dörren till ett vackert trähus som förefaller vara uppfört i den berömda hälsingska arkitekturen som givit oss de vackra Hälsingegårdarna.

Hälsingegårdar är ett kulturarv och ett exempel på svensk byggnadstradition från Hälsinglands gamla bondesamhälle.

Gårdarna är till merparten uppförda mellan åren 1800-1870. Typiskt för Hälsingland är det norrländska månghussystemet. I det traditionella jordbruket fanns en byggnad för varje användningsområde.

Detta är särskilt påtagligt i Hälsingland. Här finns en byggnadskultur av mycket hög kvalité med stora bondgårdar – Hälsingegårdar – och fäbodbebyggelse.

LÄS MER: Meghan Markles lögn om prins Philips begravning

Kristin Kaspersen ser till att larma både sitt hus i Järvsö och bostaden (tidigare bostäderna) i Stockholm med avancerade och funktionella larm från Verisure.

Verisure grundades i Malmö 1988 under namnet Securitas Direct och introducerade världens första hemlarmspaket samma år. Securitas Direct var vid den här tiden en del av företaget Securitas AB som grundades 1934. Från början sålde man bara hemlarm men lanserade företagslarm till mindre företag 1996. Securitas Direct blev ett självständigt företag 2006.

Konceptet Verisure lanserades 2009, men det var först 2013 som företaget bytte namn i Sverige, och den 1 januari 2014 delades verksamheten upp i två företag med Verisure som riktar sig mot privatpersoner och Securitas Direct som riktar sig mot företag. I dag är Securitas AB, Securitas Direct och Verisure konkurrenter.

LÄS MER: Åsa Ingrosso stäms i domstol av sina föräldrar

2017 fick Verisure ett nytt huvudkontor i Geneve och just 2017 verkar det som att Kristin Kaspersen inledde sitt kommersiella samarbete med företaget.

Så här skrev Kristin Kaspersen på sin blogg den 9 december 2017:
– Nu har elektriker installerat tv apparater, lampor och nätverk. Verisure fixat med larmet och i onsdags kom yngsta sonens byrålådor från Ikea som jag med extremt tålamod skruvade ihop i onsdags natt, konstaterade Kristin Kaspersen i ett långt blogginlägg om sin flytt.

Det var då Kristin flyttade in i bostadsrätten på Nybrogatan – den hemliga våning som Stoppa Pressarna nyligen avslöjade och som tvingade henne att lämna tillbaka hyresrätten på Lästmakargatan.

I det mångordiga och generöst bildsatta blogginlägget är Verisure det enda varumärke som Kristin Kaspersen nämner så räkna med att företaget är nöjda med sitt samarbete.

LÄS MER: Laila Bagge avslöjar sitt okända morfin-helvete

I blogginlägget nämner inte Kristin Kaspersen att hon har ett kommersiellt samarbete med larmföretaget, något hon enligt regelverket ska göra. Men det är ändå en mindre detalj. Numera är Kristin Kaspersen noga med att annonsmärka när det rör sig kommersiella inlägg på hennes sociala medier.

Samtidigt uppkommer funderingar på huruvida Kristin Kaspersen betalar förmånsskatt för det hemlarm som är installerat i bostadsrätten på Nybrogatan och på Hälsingegården – Stoppa Pressarnas exklusiva bilder på kändisens ytterdörr visar att hon verkligen har ett larm från Verisure installerat.

LÄS MER: Exklusivt: Lasermannens okända kvinna talar ut

Stoppa Pressarna söker Verisure för en kommentar till hur samarbetet med Kristin Kaspersen ser ut och vi har även kontakt med Skatteverket i frågan.

Vet du mer om Kristin Kaspersens samarbete med Verisure? Känner du till andra kommersiella uppdrag för halvnorskan? Har du bilder? Hör av dig till Stoppa Pressarna här! Du är garanterad anonymitet och skyddas som källa i enlighet med grundlagen. Alla tips som leder till publicering arvoderas.

LÄS MER: Patrik Sjöberg plågas av mardrömmar efter svåra sjukdomen
LÄS MER: Gunilla Persson och dottern Erika bryter med varandra för gott
LÄS MER: Politiker vill stoppa prins Harry från begravningen

VI AVSLÖJAR: Så skyddar sig den populära programledaren!

Kommentera: Allvarlig hotbild mot Kristin Kaspersen

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Mikael Persbrandts hemliga älskarinna avslöjad

Hon är Mikael Persbrandts hemliga flickvän.
Ex-modellen och nattklubbschefen Monica Jonsson har fram tills nyligen regelbundet träffat skådespelaren.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja den heta romansen som pågått i hela 15 år.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Pernilla Wahlgrens chockbesked: "Jag är inte kär!"

EXTRA:

Avslöjar bristen på känslor för Christian, 55!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Marcus Oscarsson kommer ut om hemliga kärlekslivet

EXTRA:

Erkänner vad som hände i biomörkret!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Einárs mamma berättar om flykten före mordet

EXTRA: Tvingades gömma sig på hotell!

Svenskt

Victorias generösa lyxgåva till Estelle

EXTRA: Presenten som alla talar om! 

Svenskt

Så förförde Mikael Persbrandt älskarinnan

EXTRA: ”Mer än bara erotiska möten!”

Paret Strömstedts mystiska miljoninkomster väcker frågor

EXTRA:

Över 20 miljoner fördelade på tre olika bolag!

Blondinbellas ex anklagas för att ha utnyttjat unga män från öst

EXTRA: "Vi hade en bra relation!"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Shirley Clamps okända kamp mot sjukdomen

EXTRA: "Vad är det som händer?"

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Han är nya mannen som stöttar Hanna Hedlund efter skilsmässan

VI AVSLÖJAR:

"En jävla massa hjärta och klokhet!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Mikael Persbrandts hemliga älskarinna avslöjad

EXKLUSIVT:

Heta bilderna som visar allt!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Unga fästmöns chockbesked till Filip Hammar

EXTRA: Kommer tv-profilen orka? 

Rapport-Lisbeths okända liv med kriminella

EXTRA: Levde på anstalt under elva år! 

Så dumpade Margaux Dietz fästmannen Sean

EXTRA: Influencern är singel – igen!

Zara Larsson hånas efter sexbilderna på nätet

VI AVSLÖJAR: "Kommit över alla mina foton och videos!"

Helena Hyséns nya besked kring cancern

EXTRA: "Elakartad tumör med metastaser!"

Amelia Adamo om sin fruktan för att åldras

EXTRA: "Är den där spindelnätsrynkiga kvinnan jag?"

Pernilla Wahlgrens heta sexnatt med en annan man

EXTRA: Vet nya pojkvännen? 

Robert Gustafssons otrohetsaffär med 21-årig kvinna avslöjad

EXTRA: ”Hon erbjöd så mycket i samma paket!”

Zara Larssons grova sexbilder läckta på nätet

VI AVSLÖJAR: Stjärnan i stor porrskandal! 

Magnus Hedman bemöter familjens knarkanklagelser

EXTRA: ”Det var det felet jag gjorde!”

Här förs mördade Einár till sista vilan

EXTRA: Kändisarna kom för att ta farväl!

Alexandra Charles kan bli blind efter misslyckad operation

EXTRA: "Synd att just jag skulle råka ut för det!"

Filmstjärnor som spelar i gambling-filmer

EXTRA: Allt mer populärt!

Molly Sandéns stora revansch efter Danny-kraschen

EXTRA: Så går hon vidare efter den nedriga dumpningen!

Magdalena Graaf om tuffa tiden som flintskallig

EXTRA: "Hade knappt ingen frisk hud kvar!!

Malou von Sivers riskerar allt efter TV4-bråket

EXTRA: Kommer Jenny Strömstedt ta över? 

Tommy Körbergs comeback efter svåra sjukdomen

EXTRA: Stjärnan om sitt nya liv! 

Kikki Danielssons om det plågsamma sexryktet

EXTRA: "Jag blir förbannad!"

Hanna Hedlunds enorma ilska efter skilsmässan

EXTRA: "Det provocerade mig!"

Pernilla Wahlgrens sexavslöjande om Christian, 55

EXTRA: "Kåt som en tonåring!"

Så tvingades Mia Parnevik bort från Florida

EXTRA: Ett smärtsamt besked! 

Lance Hedman om pappa Magnus tunga missbruk

EXTRA: En gripande berättelse om sprit och knark! 

Sigrid Bernsons heta dejt med TV4-stjärnan

EXTRA: Vägrar kommentera romansen!

Lasse Berghagen talar ut om porrköps-ryktet

EXTRA: ”Var ganska oskyldigt!”

Benjamin Ingrosso visar det heta höstmodet

BILD-EXTRA: Stilen, trenderna och tipsen!

Så blir första dagen på kåken för Runar Sögaard

EXTRA: Nu sitter norrmannen i fängelse!

Aviciis sista timmar i livet avslöjas i ny bok

EXTRA: Sanningen om dödsfallet i Oman! 

Kristin Kaspersen attackerad av Peg Parnevik

EXTRA: Programledaren kunde inte värja sig!

söndag 28 november 2021