- Senaste nytt från kändispressen

Allvarlig hotbild mot Kristin Kaspersen

Hon söker maximal trygghet.
Kristin Kaspersen har haft ett jobbigt år.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att det finns en hotbild mot programledaren och hur hon skyddar sig.

Just nu är det glada miner hemma hos Kristin Kaspersen, 51, på Östermalm i Stockholm.

Den framgångsrika halvnorskan är med rätta omåttligt stolt över sin stilige son Filip Lamprecht, 24, efter hans framgångar i ”Let’s Dance”.

Och då Kristin är en klok mor gör hon allt hon kan för att hålla sig undan dramat mellan sonen och hans flickvän Peg Parnevik, 25.

  • Stoppa Pressarna kan nu avslöja att det finns en allvarlig hotbild mot Kristin Kaspersen som gör allt för att skydda sig.

  • När Kristin Kaspersen rör sig på stan ser hon till att gå snabbt och samtidigt ha full uppmärksamhet.

  • Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht gör succé i "Let's Dance". Kristin gör allt för att hålla sig utanför diskussionen kring romansryktena mellan Filip och hans danspartner Linn Hegdal.

  • Peg Parnevik är förtvivlad över romansryktena kring sin pojkvän. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna undviker Kristin Kaspersen att svara i telefon när Peg ringer. Halvnorskan gör allt för att inte lägga sig i sin sons kärleksliv.

  • Stoppa Pressarnas bilder visar att Kristin Kaspersen har installerat avancerade larm från Verisure i båda sina lägenheter. Lägenheten till höger har Kristin Kaspersen vräkts ifrån efter Stoppa Pressarnas avslöjanden om bostadsbluffen.

  • Kristin Kaspersen har ett omfattande säkerhetstänk även i sin vardag. När hon är ute och fikar ser hon alltid till att ha ryggen mot en vägg och med uppsikt över lokalen.

  • Kristin Kaspersen har även ett larm från Verisure i sitt vackra hus i Järvsö i Hälsingland. Bilder: TT, TV4, Instagram, Verisure och Stoppa Pressarna

Filip Lamprecht har kopplats ihop romantiskt med sin danspartner Linn Hegdal, 25, – som för övrigt är en god vän till Kristin.

LÄS MER: Så ska Harvey Weinstein slippa det nya våldtäktsåtalet

Det har spekulerats och talats om extra långa pass i replokalen vid Gärdet i Stockholm och parets kemi på dansgolvet går nästan att ta på.

För Peg Parnevik har det blivit oerhört jobbigt då hon känner att rykten är en sak, men just det faktum att Filip är så dedikerad sitt uppdrag i ”Let’s Dance” har gjort att sångerskan och realitystjärnan själv har gått ut på nätet och talat om ”sitt livs värsta vecka” – hon är helt enkelt livrädd för att förlora sin pojkvän till långa och slanka Linn Hegdal från Skåne med det härliga leendet och den busiga attityden.

Kristin Kaspersen gör som sagt allt för att hålla sig undan bråket och svartsjukan mellan Peg och Filip.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens planering för sin död väcker oro

Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna, som dock inte är helt bekräftade, har Kristin Kaspersen vid flera tillfällen ”duckat” samtal från Peg Parnevik och helt enkelt inte svarat i mobilen när sångerskan har ringt.
– Kristin är smart när det kommer till relationer, hon tycker bra om Peg men hon vet också av bitter egen erfarenhet att man ska för sjutton aldrig lägga sig i ett pars förhållande. ”Skulle det vara så att Filip lämnar Peg för Linn, ja då är det tänkt så”, resonerar Kristin, uppger Stoppa Pressarnas källa som står nära familjen Kaspersen – källan tillägger:

– Dessutom är ju Linn och Kristin jättenära varandra, Linn har bott hemma hos Kristin så jag tror att innerst inne skulle hon inte ha något emot om Filip byter Peg mot Linn, Kristin har skojat något om ”roliga jular om det blir Linn som är min svärdotter”.

Nu försöker Kristin Kaspersen fokusera på glädjeämnen i sin tillvaro. Det har varit ett tufft år för den vackra halvnorskan.

Kristin Kaspersen blev av med en massa uppdrag när coronapandemin bröt ut och det har varit riktigt tunt på jobbfronten.

LÄS MER: Artisten Oscar Zia avslöjar sin stora fruktan

Dessutom insjukande hon själv i covid-19 och hon är faktiskt inte helt återställd utan drabbas av återkommande feber och orkeslöshet. Kristin Kaspersen har även oroat sig för sin pappa Kjell Kaspersen, 82, som är till åren kommen och bor i Oslo.

Och till råga på allt har Kristin Kaspersen upplevt det som mycket jobbigt att hennes bostadsbluffande avslöjades av Stoppa Pressarna.

Efter att hyresvärden Fabege tog del av nyheten att Kaspersen inte bara haft sin hyresrätt på Lästmakargatan utan i själva verket bott i en rymlig bostadsrätt på Nybrogatan tvingades programledaren och författaren bort från hyresrätten.

Flera vänner har även tagit avstånd från Kristin efter att det avslöjades att hon har två lägenheter i bostadsbristens Stockholm – det står över 674 000 personer i kö och genomsnittstiden för att få en hyresrätt på Östermalm är 26 år.

LÄS MER: Fredrick Federley ber svenska folket om ursäkt i öppet brev

Nu gör Kristin Kaspersen allt för att maximera sin trygghet i vardagen och fokusera på glädjeämnen i livet som tillexempel sonen Filips framgångar på dansgolvet.

Samtidigt är det inte alltid lätt att vara ensamstående för Kristin Kaspersen och därtill en offentlig person med allt vad det innebär i dessa konstiga tider med en hotfull stämning på nätet. Därför har den blonda programledaren sedan flera år tillbaka ett genomgripande säkerhetstänk.

Som offentlig person finns det tyvärr alltid en hotbild mot dig och är du dessutom framgångsrik, vacker och singel som Kristin är hotbilden än mer påtaglig – därför är personskyddet extra viktigt för kändisar av Kaspersens kaliber.

Kristin Kaspersen har länge haft ett omfattande samarbete med larmföretaget Verisure som just nu har en stor reklamkampanj med den vackra programledaren som frontfigur.
– Gör som Kristin Kaspersen, skapa en trygg vardag med hemlarm från Verisure, står det i annonserna med en fin bild på Kristin där hon poserar framför en larmskylt från säkerhetsföretaget.

LÄS MER: SVT-stjärnan avslöjar sina bästa sexknep med yngre hustrun

Bilden ser ut att vara tagen vid Kristin Kaspersens hus i Järvsö i Hälsingland där hennes älskade mamma Lill-Babs hade sina rötter. Kristin står vid dörren till ett vackert trähus som förefaller vara uppfört i den berömda hälsingska arkitekturen som givit oss de vackra Hälsingegårdarna.

Hälsingegårdar är ett kulturarv och ett exempel på svensk byggnadstradition från Hälsinglands gamla bondesamhälle.

Gårdarna är till merparten uppförda mellan åren 1800-1870. Typiskt för Hälsingland är det norrländska månghussystemet. I det traditionella jordbruket fanns en byggnad för varje användningsområde.

Detta är särskilt påtagligt i Hälsingland. Här finns en byggnadskultur av mycket hög kvalité med stora bondgårdar – Hälsingegårdar – och fäbodbebyggelse.

LÄS MER: Meghan Markles lögn om prins Philips begravning

Kristin Kaspersen ser till att larma både sitt hus i Järvsö och bostaden (tidigare bostäderna) i Stockholm med avancerade och funktionella larm från Verisure.

Verisure grundades i Malmö 1988 under namnet Securitas Direct och introducerade världens första hemlarmspaket samma år. Securitas Direct var vid den här tiden en del av företaget Securitas AB som grundades 1934. Från början sålde man bara hemlarm men lanserade företagslarm till mindre företag 1996. Securitas Direct blev ett självständigt företag 2006.

Konceptet Verisure lanserades 2009, men det var först 2013 som företaget bytte namn i Sverige, och den 1 januari 2014 delades verksamheten upp i två företag med Verisure som riktar sig mot privatpersoner och Securitas Direct som riktar sig mot företag. I dag är Securitas AB, Securitas Direct och Verisure konkurrenter.

LÄS MER: Åsa Ingrosso stäms i domstol av sina föräldrar

2017 fick Verisure ett nytt huvudkontor i Geneve och just 2017 verkar det som att Kristin Kaspersen inledde sitt kommersiella samarbete med företaget.

Så här skrev Kristin Kaspersen på sin blogg den 9 december 2017:
– Nu har elektriker installerat tv apparater, lampor och nätverk. Verisure fixat med larmet och i onsdags kom yngsta sonens byrålådor från Ikea som jag med extremt tålamod skruvade ihop i onsdags natt, konstaterade Kristin Kaspersen i ett långt blogginlägg om sin flytt.

Det var då Kristin flyttade in i bostadsrätten på Nybrogatan – den hemliga våning som Stoppa Pressarna nyligen avslöjade och som tvingade henne att lämna tillbaka hyresrätten på Lästmakargatan.

I det mångordiga och generöst bildsatta blogginlägget är Verisure det enda varumärke som Kristin Kaspersen nämner så räkna med att företaget är nöjda med sitt samarbete.

LÄS MER: Laila Bagge avslöjar sitt okända morfin-helvete

I blogginlägget nämner inte Kristin Kaspersen att hon har ett kommersiellt samarbete med larmföretaget, något hon enligt regelverket ska göra. Men det är ändå en mindre detalj. Numera är Kristin Kaspersen noga med att annonsmärka när det rör sig kommersiella inlägg på hennes sociala medier.

Samtidigt uppkommer funderingar på huruvida Kristin Kaspersen betalar förmånsskatt för det hemlarm som är installerat i bostadsrätten på Nybrogatan och på Hälsingegården – Stoppa Pressarnas exklusiva bilder på kändisens ytterdörr visar att hon verkligen har ett larm från Verisure installerat.

LÄS MER: Exklusivt: Lasermannens okända kvinna talar ut

Stoppa Pressarna söker Verisure för en kommentar till hur samarbetet med Kristin Kaspersen ser ut och vi har även kontakt med Skatteverket i frågan.

Vet du mer om Kristin Kaspersens samarbete med Verisure? Känner du till andra kommersiella uppdrag för halvnorskan? Har du bilder? Hör av dig till Stoppa Pressarna här! Du är garanterad anonymitet och skyddas som källa i enlighet med grundlagen. Alla tips som leder till publicering arvoderas.

LÄS MER: Patrik Sjöberg plågas av mardrömmar efter svåra sjukdomen
LÄS MER: Gunilla Persson och dottern Erika bryter med varandra för gott
LÄS MER: Politiker vill stoppa prins Harry från begravningen

VI AVSLÖJAR: Så skyddar sig den populära programledaren!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Allvarlig hotbild mot Kristin Kaspersen

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Benjamin Ingrossos nya knep för att fånga drömtjejen

Han har bestämt sig – så ska drömtjejen fångas.
Nu är det den gröna linjen som gäller för ”Benji Boy”.
Benjamin Ingrosso skär ner rejält på pasta och bullar – sångaren satsar på beach 2021.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Blondinbella i trafikolycka – vådlig krock med bilen

EXTRA:

Äldre man tog han om den chockade entreprenören!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Niklas Strömstedt om otroheten i relationen

EXTRA:

"Livet kommer bli annorlunda nu!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Kristian Luuks självvalda isolering efter uppbrottet

BILD-EXTRA: "Det kan vara en fördel ibland att stanna upp och leva själv!"

Svenskt

Harald Treutigers nya liv utanför tv-rutan

EXTRA: Skeppare på räkkryssare med turister!

Svenskt

Gunilla Persson tvingas skaffa ledarhund

VI AVSLÖJAR: Hollywoodfrun behöver stöd i vardagen!

Sanningen om Dominikas och Anders Borgs pengakonflikt

EXTRA:

"Vilken erotikdödare, att ha en snål karl!"

Kristin Kaspersens skarpa markering mot Peg Parnevik

EXTRA: Har fått nog av dramat kring Filip Lamprechts förhållande!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Benjamin Ingrossos nya knep för att fånga drömtjejen

BILD-EXTRA: Så ska sångaren bli sexigare än någonsin!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Han pekas ut som Pernilla Wahlgrens nya kärlek

VI AVSLÖJAR:

Sångerskan har fångat en sportig skärgårdskille och modell!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Elena Belle dejtar het världsstjärna i USA

EXTRA:

På semester tillsammans i Mexiko!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Jenny och Niklas Strömstedt bryter upp

EXTRA: TV4-profilen lämnar landet – egna orden om beslutet!  

Benjamin Ingrosso brädad av sexig surf-hunk

VI AVSLÖJAR: Sångarens flickvän har hittat en ny kärlek!

Ingrosso misshandlade Anna Book efter bråk i trapphus

VI AVSLÖJAR: Den eldfängde italienaren var chanslös i tingsrätten!

Patrik Sjöberg om sin svåra blodsjukdom

EXTRA: Stjärnan var nära att dö!

Dr Albans nya tuffa liv efter sjukdomsperioden

BILD-EXTRA: Musikern tvingas vänja sig!

Annie Lööfs skarpa markering mot Federley

VI AVSLÖJAR: Hon accepterar inte hans beteende längre!

Dan Ekborgs nya lycka efter kärlekskarusellen

BILD-EXTRA: Går och sjunger musikallåtar på stan!

Gunilla Perssons mamma till sjukhus – kämpar för sitt liv

VI AVSLÖJAR: Hollywoodfruns gripande ord om dramat i natt!

Kjell Bergqvist avslöjar sitt dolda handikapp

EXTRA: Skådespelaren blev hjälplös till slut!

Emilio Ingrosso om krisen i äktenskapet med Åsa

EXTRA: "Det är väldigt, väldigt svårt!"

Peg Parneviks desperata försök till återförening

EXTRA: Gör allt hon kan för att få tillbaka Filip!

Pedofilen om känsliga uppgifterna kring Federley

VI AVSLÖJAR: Nu väljer han att berätta sanningen!

Kristin Kaspersen visar det heta vårmodet

BILD-EXTRA: Programledaren använde gatan som catwalk!

Göran Lambertz överraskande babylycka efter häktningen

VI AVSLÖJAR: "Hon är en helt fantastiskt gullig liten unge!"

Malin Berghagen drabbad av aggressiv cancer

EXTRA: "Dom injicerade radioaktiv vätska i mig!"

EXKLUSIVT: Federley-pedofilen talar ut om relationen

EXKLUSIVT: "I början visste Fredrick ingenting!"

Ebba Busch i stort sexbråk med andra kvinnan

EXTRA: "Gör mig obekväm och illa till mods!"

Magnus Hedmans nya look får följarna att jubla

EXTRA: Bilden som visar den stora förändringen!

Fredrick Federleys nya kontakt med pedofilen

VI AVSLÖJAR: Bilderna som visar männens fortsatta relation!

Steffo i smutsigt bajsbråk med Alex Schulman

EXTRA: "Hur dålig journalist får man bli?"

Camilla Läckbergs svåra sammanbrott efter tuffa tiden

EXTRA: Författaren väljer att isolera sig helt!

Makens penis räddade synen på Christina Schollin

EXTRA: Så upptäckte Hans den dolda sjukdomen!

Siw Malmkvists tuffa lidande i tysthet

EXTRA: Berättar om okända sjukdomen hon lidit av i 40 år!

Ex-pojkvännens sköna revansch på Blondinbella

EXTRA: Så tjänade han miljontals kronor efter uppbrottet!

Filip Lamprechts flykt från ex-flickvännen Peg

EXTRA: "Jag vill ta tid och känna efter och återhämta mig!"

Sarah Dawn Finers dramatiska babylycka

EXTRA: "Visste inte om vi skulle få ha dig kvar hos oss, vid liv!"

Per Anderssons mumsiga thai-mys i vårkylan

BILD-EXTRA: Komikern blev lite sugen på söndagskvällen!

Så försöker Peg Parnevik hämnas på Filip Lamprecht

EXTRA: Sångerskans bitterhet växer sig allt starkare!

Margaux Dietz i öppet bråk med ex-maken

EXTRA: Så hindrar han influencern från att göra sitt jobb!

Camilla Läckbergs obehagliga upptäckt med Simon

EXTRA: "Förklarar ju inte varför han tog hem det här!"

torsdag 13 maj 2021