Åsa Ingrosso har tagit av sig vigselringen

Frågetecknen hopar sig.
Hur står det egentligen till i äktenskapet mellan Emilio och Åsa Ingrosso?
Han är mystiskt försvunnen på Mallorca medan hon har tagit av sig vigselringen i Stockholm.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2021-01-27 kl 06:37 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde nyligen rapportera om hur Emilio Ingrosso, 55, och hans hustru Åsa Ingrosso, 46, tvångsseparerats av de spanska myndigheterna.

Hon var inte välkommen till hemmet i Mallorca då krögarhustrun inte kunde uppvisa ett så kallat PCR-test som var fritt från coronavirus – den vackra småländskan bär fortfarfarande spår av det lömska kinesiska dödsviruset i sitt blod.

Bild 1 av 6

Makarna Ingrosso är tvångsseparerade av de spanska myndigheterna och Åsa har tagit av sig vigselringen.
Bild 2 av 6

På flera bilder på Åsa Ingrossos Instagram-konto syns det tydligt att krögarhustrun har tagit av sig beviset för hennes kärlek till Emilio.
Bild 3 av 6

Åsa och Emilio Ingrosso brukar alltid vara så kärleksfulla mot varandra på sociala medier, men på senare tid har inte så varit fallet.
Bild 4 av 6

Emilio Ingrosso njuter av sin tid som gräsänkling på Mallorca. Pasta-entreprenören verkar inte bekymrad över att hustrun inte fick komma in i Spanien.
Bild 5 av 6

Nyligen försvann Emilio Ingrosso mystiskt från sociala medier. Han behöver "Emilio-tid" konstaterade krögaren och lämnade allt.
Bild 6 av 6

Här syns det tydligt att Åsa Ingrosso tagit av sig vigselringarna och nu växer oron för att något inte står rätt till i äktenskapet.

En förtvivlad Åsa Ingrosso blev kvar i Stockholm samtidigt som Emilio Ingrosso verkade njuta av sin nya tillvaro som gräsänkling i Palma. Sedan blev saker och ting mer komplicerade.