Relation

Benjamin Ingrossos heta känslor för Biancas ex-pojkvän

Från den ena till den andra.
Nu avslöjar Benjamin Ingrosso sina känslor för Phillipe Cohen.
Lillebror är mycket svag för storasyster Bianca Ingrossos ex-pojkvän.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-21 kl 08:10 |

ProvaPremium

Det är ingen hemlighet att Benjamin ”Benji-Boy” Ingrosso, 24, är svag för killar. Den bildsköne sångaren har tidigare erkänt att han som ung närde en dröm om att bli bög.

Det var under ett ärligt tal på QX-galan som artisten avslöjade att han ville bli gay då mamma Pernilla Wahlgrens, 54, alla musikalkolleger var homosexuella. Den unge Benji-Boy strävade efter att bli musikalartist en vacker dag. Han trodde det var en förutsättning att vara gay för att kunna bli musikalartist.

Bild 1 av 8Till vänster ser vi en nöjd Benjamin Ingrosso i en svart t-shirt, till höger ser vi en förtvivlad Bianca Ingrosso i en svart t-shirt.

Nu berättar Benjamin Ingrosso om sina heta känslor för Biancas ex-pojkvän.
Bild 2 av 8Benjamin Ingrosso Känslor Phillipe Stor1 - Stoppa Pressarna

Nu smyger han inte längre. Benjamin Ingrosso väljer att avslöja sina heta känslor för Biancas ex-pojkvän Phillipe Cohen.
Bild 3 av 8Benjamin Ingrosso Känslor Phillipe Stor2 - Stoppa Pressarna

Här ser vi hur Benjamin försöker få vara ifred med Phillipe. Han är trevlig mot tjejen som vill ha en autograf, men samtidigt ligger hans fokus helt på Phillipe.
Bild 4 av 8Benjamin Ingrosso Känslor Phillipe Stor3 - Stoppa Pressarna

Phillipe Cohen är sportig och vältränad, precis den stil som "Benji-Boy" gillar. Nu är göteborgaren singel igen.
Bild 5 av 8Vi ser Bianca Ingrosso sitta på en uteservering, hon ser förtvivlad ut och är klädd i en vit blus.

Bianca Ingrosso valde att medge att Stoppa Pressarna hade rätt, det är slut med Phillipe.
Bild 6 av 8Bianca Ingrosso Tröstas Stor5 - Stoppa Pressarna

Bianca hade ett intimt frukostmöte med Lovisa Worge där man diskuterade killar snarare än affärer.
Bild 7 av 8Till vänster i bild ser vi en ledsen Bianca Ingrosso i en ljusblå tröja, hon sitter ned vid ett restaurangbord. Till höger ser vi Phillipe Cohen som promenerar sammanbitet, han bär en mörkblå keps och en mörkblå collegetröja.

Stoppa Pressarna avslöjade att Bianca Ingrosso har valt att dumpa Phillipe Cohen en gång för alla. Efter Stoppa Pressarna avslöjande insåg Bianca att det inte var någon idé att neka längre.
Bild 8 av 8Bianca Ingrosso Benji tröst Stor5 - Stoppa Pressarna

"Benji-Boy" rör sig hela tiden tätt invid Bianca, han skyddar henne med sin vältränade kropp när syskonen rör sig på stan.

Idag vet Benjamin Ingrosso naturligtvis att man kan ha vilken läggning man vill oavsett vilken profession man väljer att söka sig till.

Öppet sinne

Hans öppna sinne sedan barndomen består emellertid. Vid ett flertal tillfällen har Benjamin öppnat upp sig och berättat att han mycket hellre umgås med killar än med tjejer.

Sångaren blir ofta blyg och besvärad i sällskap av kvinnor och måste dricka alkohol för att dämpa sin nervositet. Med killar känner sig Benji-Boy mer avslappnad och han vågar vara sig själv.