Relation

Helt slut mellan Bianca Ingrosso och Phillipe

Det är över.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Bianca Ingrosso har dumpat pojkvännen Phillipe Cohen en gång för alla.
Parets syn på framtiden tillsammans är alltför olika.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-16 kl 07:08 |

ProvaPremium

Den här gången höll det rekordlänge. Det är nästan två år sedan som Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, återförenades.

Dessförinnan hade paret strulat fram och tillbaka så många gånger att det till slut inte gick att hålla räkningen på hur många gånger de återförenats och brutit upp.

Bild 1 av 16Till vänster i bild ser vi en ledsen Bianca Ingrosso i en ljusblå tröja, hon sitter ned vid ett restaurangbord. Till höger ser vi Phillipe Cohen som promenerar sammanbitet, han bär en mörkblå keps och en mörkblå collegetröja.

Stoppa Pressarna avslöjade att Bianca Ingrosso har valt att dumpa Phillipe Cohen en gång för alla. Efter Stoppa Pressarna avslöjande insåg Bianca att det inte var någon idé att neka längre.
Bild 2 av 16

Bianca Ingrosso blir antastad av okända män som tar sig ända i till hennes hem. Nu måste säkerheten kring den vackra och framgångsrika influencern höjas.
Bild 3 av 16

Bianca har ältat sin relation med sina väninnor. Många av dem är lite trötta på allt strul men vill samtidigt hålla sig väl med influencern som är god för mer än 300 miljoner kronor.
Bild 4 av 16

Här ser vi Bianca Ingrosso i ännu ett krismöte om pojkvännen Phillipe Cohen.
Bild 5 av 16

De senaste månaderna har Bianca Ingrosso själv, frivilligt eller ofrivilligt, sänt signaler att allt inte står rätt till dem emellan. Phillipe arbetar för mycket med sin krog TED och dessutom är han inte redo för barn. Till slut sprack allt.
Bild 6 av 16

Bianca Ingrosso rör sig ofta helt öppet på Östermalm. Nu kan det bli en förändring på grund av säkerhetsskäl.
Bild 7 av 16

Bianca Ingrosso vill kunna fika med sina väninnor, men är det möjligt ur ett säkerhetsperspektiv?
Bild 8 av 16

Biancas pojkvän Philippe Cohen med sin hund och en okänd kvinna.
Bild 9 av 16

Philippes jobb som krögare på trendkrogen Ted på Östermalm i Stockholm kräver hans närvaro. Här syns han med Biancas bror Benjamin som länge har försökt medla mellan sin syster och den stilige göteborgaren.
Bild 10 av 16

Bianca Ingrosso måste gå vidare, relationen med Phillipe är för destruktiv.
Bild 11 av 16

Philippe Cohen gillar att åka elsparkcykel.
Bild 12 av 16

Phillipe Cohen och Benjamin Ingrosso brukar ha mysigt när de ses. De kommer fortsätta vara vänner. Kanske de bägge grabbarna kommer kunna umgås lite bara de två utan en massa tjejer som stör?
Bild 13 av 16

En vän lyssnar tålmodigt på Phillipe Cohen som också är illa berörd av allt bråk.
Bild 14 av 16

Här rastar Phillipe sin trogne vän Ted.
Bild 15 av 16

Phillipe Cohen tröstar sig med en kabanoss i en baguette och en Trocadero Zero på Östermalms korvspecialist där han är en väl sedd stamgäst.
Bild 16 av 16

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft en fin historia tillsammans men det är sedan länge uppenbart att de helt enkelt inte passar ihop.

Inte räkna med återförening

För en gångs skull verkade det vara mer på allvar. Paret tedde sig lyckligare och mer harmoniska än vad de gjort tidigare. Bianca köpte för ett drygt halvår sedan en 40-miljonersvåning som hon restaurerar och tanken var att Phillipe skulle köpa in sig i lyxboendet.