Bianca Ingrossos egna ord om nya pojkvännen

Nu är hon redo.
Bianca Ingrooso har träffat en ny kärlek.
Men hon väljer att gömma undan honom av en speciell anledning.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2019-03-27 kl 07:25 |

ProvaPremium

Strax före jul tog det slut med gamla kärleken Philippe Cohen, 24, och en ledsen Bianca grät bort hela julsemestern i Thailand med mamma Pernilla Wahlgren, 51, och lillebror Benjamin Ingrosso, 21.

Bloggerskan var helt förstörd efter att det fyra år långa förhållandet med Philippe till slut var till ända. Singellivet blev kort men intensivt för Bianca, som är en av Sveriges absolut största influencers. Hon var ute ett par helger och hann med att hångla med artisten Victor Leksell, 21, men mycket mer än så blev det inte.

Bild 1 av 6

Så här glad är man när man är nykär. Nu berättar Bianca Ingrosso om sin nya pojkvän.
Bild 2 av 6

Bianca har prisbelönats flera gånger för sin blogg och Instagram. Hon är extremt framgångsrik.
Bild 3 av 6

Som singel har Bianca legat ganska lågt. Ett kyss-hångel med artisten Victor Leksell ute på krogen är typ det mest spännande den unga influencern ägnat sig åt.
Bild 4 av 6

De fick fyra år tillsammans men till slut gick det inte längre. Kärleken dog mellan Bianca och Philippe.
Bild 5 av 6

Nykär och äntligen lycklig. Nu verkar det som att Bianca Ingrosso äntligen gått vidare från det kraschade förhållandet med Philippe Cohen.
Bild 6 av 6

Snart ska Bianca Ingrosso och väninnan Alice Stenlöf ha en podcast-show i Globen i Stockholm. De är mycket frispråkiga i podcasten.

Nu är populära Bianca redan upptagen. Bloggerskan har träffat en ny kille och det verkar seriöst.

Normalt sett brukar inte Bianca bry sig om kameror eller uppmärksamhet. Stjärnan från ”Wahlgrens värld” i Kanal 5 är van vid att dela med sig om precis allt från skönhetsingrepp till ångestattacker. Men nu är hon hemlig som sjutton.