Hälsa

Blåslagna kändiskvinnans make Hans Shimoda talar ut

Nu får han berätta sin historia.
Den blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda har råkat illa ut flera gånger.
Journalistkvinnans make Hans Shimoda väljer att lägga korten på bordet och säga precis som det är.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-01-15 kl 11:29 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar rapporterat om kändiskvinnan Anna Shimoda, 37. Vid flera tillfällen har hon mystiskt skadat sig i ansiktet.

Läkarna vet inte vad det beror på. Journalistkvinnan är en av Aftonbladets största stjärnor och hon arbetar mer eller mindre jämt.

Bild 1 av 8

Den blåslagna kändiskvinnans make Hasse Shimoda släpper inte sin älskade hustru med blicken för en sekund. Han är mycket mån om henne.
Bild 2 av 8

Här ser vi skadorna efter första gången som olyckan var framme. Två dygn var Anna Shimoda inlagd på sjukhus.
Bild 3 av 8

Maken Hans Shimoda bevisade sin innerliga omsorg genom ett tecken med tre hjärtan till sin hustru som fick så omfattande skador i ansiktet efter första fallet. Andra gången olyckan var framme råkade hon ramla eller slå i något så att det blev en rejäl blåtira.
Bild 4 av 8

Journalisten Anna Shimoda har vid två tillfällen blivit blåslagen med omfattande ansiktsskador. Kanske de jobbar för hårt på Aftonbladet?
Bild 5 av 8

Hasse Shimoda gör allt han kan för att ta hand om sin hustru Anna Shimoda.
Bild 6 av 8

Vid första skadan fick Anna Shimoda föras till Södersjukhuset med ambulans. Det är oklart om hon togs in på kvinnoavdelningen.
Bild 7 av 8

Lena K. Samuelsson är chefredaktör på Aftonbladet. Nu kräver medarbetare att hon ska engagera sig i vad som hänt Anna Shimoda och inleda en utredning.
Bild 8 av 8Vi ser Hans Shimoda till vänster och Anna Shimoda till höger.

Hasse och Anna Shimoda har en flärdfull livsstil med dyrbara krogbesök och exklusiv shopping.

Kändiskvinnan jobbar tätt intill sin make Hans ”Hasse” Shimoda, 59, som har varit ett fint stöd för henne ända sedan den första kollapsen i början av sommaren.

Var praktikant

Han är en rutinerad journalist som träffade sin 22 år yngre hustru när hon var praktikant på Hasses tidigare arbetsplats Hänt Extra. Nästa år har paret varit gifta i tio år och numera tillhör de den absoluta toppen av svenska nöjesjournalister.

De lanseras kraftfullt av Aftonbladet och paret gör stora personporträtt, vimmel, drar fram nyheter och skvaller. Genom åren har Hasse Shimoda skaffat sig ett stort nätverk i kändisvärlden och de bägge är nyhetsledande.