Hälsa

Blåslagna kändiskvinnans make Hans Shimoda talar ut

Nu får han berätta sin historia.
Den blåslagna kändiskvinnan Anna Shimoda har råkat illa ut flera gånger.
Journalistkvinnans make Hans Shimoda väljer att lägga korten på bordet och säga precis som det är.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-01-15 kl 11:29 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar rapporterat om kändiskvinnan Anna Shimoda, 37. Vid flera tillfällen har hon mystiskt skadat sig i ansiktet.

Läkarna vet inte vad det beror på. Journalistkvinnan är en av Aftonbladets största stjärnor och hon arbetar mer eller mindre jämt.

Bild 1 av 8

Den blåslagna kändiskvinnans make Hasse Shimoda släpper inte sin älskade hustru med blicken för en sekund. Han är mycket mån om henne.
Bild 2 av 8

Här ser vi skadorna efter första gången som olyckan var framme. Två dygn var Anna Shimoda inlagd på sjukhus. Läkarna vet inte vad som hänt, men man har sina aningar.
Bild 3 av 8

Maken Hans Shimoda bevisade sin innerliga omsorg genom ett tecken med tre hjärtan till sin hustru som fick så omfattande skador i ansiktet efter första fallet. Andra gången olyckan var framme råkade hon ramla eller slå i något så att det blev en rejäl blåtira.
Bild 4 av 8

Journalisten Anna Shimoda har vid tre tillfällen blivit blåslagen med omfattande ansiktsskador. Kanske de jobbar för hårt på Aftonbladet?
Bild 5 av 8

Hasse Shimoda gör allt han kan för att ta hand om sin hustru Anna Shimoda. Han har dock förändrats på sistone.
Bild 6 av 8

Anna Shimoda hittades blodig i skogen och fick föras till sjukhus med ambulans. Vid ett annat och senare tillfälle har ögonvittnen sett henne med ett blått öga. Nu har hon drabbats utav ett nytt helvete.
Bild 7 av 8

Lena K. Samuelsson är chefredaktör på Aftonbladet. Nu inleds en ny utredning mot hennes underlydande sexchef.
Bild 8 av 8Vi ser Hans Shimoda till vänster och Anna Shimoda till höger.

Hasse och Anna Shimoda har en flärdfull livsstil med dyrbara krogbesök och exklusiv shopping.

Kändiskvinnan jobbar tätt intill sin make Hans ”Hasse” Shimoda, 59, som har varit ett fint stöd för henne ända sedan den första kollapsen i början av sommaren.