Sexskandal

Linda H Staaf attackerad av man i övre medelåldern

Helt chanslös.
Linda H Staaf attackerades av en man i övre medelåldern.
Den blonda poliskvinnans älskare ÖB Micael Bydén lyckades inte skydda henne.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-01-14 kl 12:46 |

ProvaPremium

Linda H Staaf, 47, har på kort tid blivit Sveriges mest omskrivna och ökända kvinna. Hon utreds just nu för korruption och tjänstefel av en åklagare.

Det är Stoppa Pressarnas avslöjande den fjärde juli förra året som ligger till grund för förundersökningen som är inledd mot poliskvinnan och hennes tidigare chef och älskare Mats Löfving, 61.

Bild 1 av 13

Linda H Staaf blev attackerad av en man i övre medelåldern. ÖB Micael Bydén förmådde inte skydda sin blonda älskarinna.
Bild 2 av 13

Linda H Staaf har en märklig förmåga att styra sina älskare. Nu berättar en tidigare väninna.
Bild 3 av 13

Linda H Staaf har tidigare skrivit ned sina spännande lesbiska fantasier.
Bild 4 av 13

Här är första bilden på skandalparet. Linda H Staaf tröstas av sin senaste älskare ÖB Micael Bydén. Paret rör sig helt öppet bland barnfamiljer.
Bild 5 av 13

Linda H Staaf var med i TV4 och menade på att hon kritiseras för att hon är "kvinna". Att hon kan vara korrupt är inget som faller henne in.
Bild 6 av 13

Mats Löfving vilar inte på lagrarna. Han träffade en ny poliskvinna som blev hans älskarinna efter Linda H Staaf, något som Stoppa Pressarna avslöjade redan den 11:e december förra året.
Bild 7 av 13

Linda H Staaf går omkring på stan i Visby med ett skarpladdat vapen, vilket Stoppa Pressarna avslöjade 24 juli förra året. Hon bär vapnet fel, långt ner på skinkan.
Bild 8 av 13

Stoppa Pressarna avslöjade när ÖB Micael Bydén och polismästare Linda H Staaf inledde sin erotiska affär. Paret blev påkomna i en park under sommaren 2021.
Bild 9 av 13

ÖB Micael Bydén har bland annat tagit med sin älskarinna Linda H Staaf till Karlbergs slott där de blev påkomna av en ung kadett. Vi får hoppas att det var försiktiga med de antika möblerna.
Bild 10 av 13Till vänster ser vi Micael Bydén, till höger ser vi Sverker Göransson.

Micael Bydéns sexskandal blev för mycket. Förre ÖB Sverker Göranson har äcklad brutit kontakten med sin forne vän.
Bild 11 av 13

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén använder sig av den militära underrättelsetjänsten (MUST) för att kartlägga Stoppa Pressarnas medarbetare. Agerandet kan vara olagligt, det är icke desto mindre en uppenbar illustration av hur olämplig ÖB är att inneha sitt ämbete.
Bild 12 av 13

Professor Stefan Holgersson sågar Linda H Staaf i sin forskningsrapport ”Hur efterlever polisen offentlighetsprincipen”.
Bild 13 av 13

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.

Stoppa Pressarna inledde en granskning av poliskvinnans älskare ÖB Micael Bydén, 58, i maj efter att vi avslöjat att generalen varit otrogen mot sin hustru Anita Carlman, 64. Givet generalens ansvarsfyllda uppdrag är det anmärkningsvärt att han genom skörlevnad exponerar sig för främmande makts (läs Ryssland) underrättelsetjänster.