Blondinbella backar från lyxbluffen

Sent ska syndaren vakna.
Nu backar Blondinbella efter avslöjandet om hennes fräcka lyxbluff. 
Kanske är det helyllekillen ”Sugardaddy-Erik” som fått bloggerskan på bättre tankar?

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-07-26 kl 09:25 |

ProvaPremium

Isabella Löwengrip, 28, har byggt sitt personliga varumärke kring lyx och flärd, något hon själv har vidgått.

Men det finns gränser för hur långt hon kan gå i sitt imagebyggande – många misstänker att den blonda entreprenören gärna använder sig av lånta fjädrar och att hennes beskrivning av sitt exklusiva liv helt enkelt inte stämmer. 

Bild 1 av 18

Efter Stoppa Pressarnas avslöjande väljer Blondinbella att backa från sitt lyxbluffande på Franska rivieran.
Bild 2 av 18

För en tid sedan rasade Odd Spångberg mot exhustrun, han anklagade henne för att ljuga om honom när hon sommarpratade.
Bild 3 av 18

Blondbinbella arbetar med sig själv, hon har tidigare berättat om att hon tvingades söka psykologhjälp efter härvan med Hampus Jarlbo.
Bild 4 av 18

Kanske är det Erik "Sugardaddy-Erik" Selin som fått sin 24 år yngre älskarinna att ändra sitt beteende. Fastighetsmagnaten, som är god för 26 miljarder, kan komma att ha ett bra inflytande över bloggerskan.
Bild 5 av 18

Bloninbellas tillvaro präglas av halvsanningar, bluffar och inkonsekvens. Stoppa Pressarna avslöjade häromdagen att allt tyder på att hon brutit mot sitt nykterhetslöfte och tagit sig ett återfall.
Bild 6 av 18

"Sugarddady-Erik" får se till att hålla några föreläsningar om etik och moral för Blondinbella.
Bild 7 av 18

Blondinbella försökte muta säkerhetspersonalen på Legoland i Dubai.
Bild 8 av 18

Här är ett korrekt taggat inlägg av Blondinbella. Observera geo-positioneringen "Sainte Maxime" uppe till höger i bild.
Bild 9 av 18

Här lyxbluffar Blondinbella och taggar sitt hyrda hus som att det ligger i Saint Tropez (se uppe till höger i bilden).
Bild 10 av 18

Efter Stoppa Pressarnas avslöjande om att Blondinbella har hon valt att backa och taggar numera sin inlägg med det korrekta Sainte Maxime (se uppe till höger i bilden).
Bild 11 av 18

Här är Blondinbella på Elton Johns välgörenhetsgala i Antibes, något hon även taggade korrekt på sitt Instagram.
Bild 12 av 18

Och Blondinbella verkar verkligen ha varit på plats på Elton Johns gala då det finns bilder på henne tagna av internationella bildbyråer.
Bild 13 av 18

Även artisten Pernilla Wahlgren har lyxbluffat. I Pernillas fall handlar det om hennes hus i spanska Benahavis som hon inkorrekt angivit ligger i Marbella vilket fått ett stort antal Marbella-svenskar att rasa. Sångerskan backade ner från bluffandet efter ett uppmärksammat bråk med framför allt medlemmar i svenskföreningen Club Nórdico.
Bild 14 av 18

Bluffar Blondinbella om sitt privatjetsflygande? Är det i själva verket "Sugardaddy-Erik" som står för fioler och flygbränsle?
Bild 15 av 18

Hampus Jarlbo hade som ambition att hänga med i Blondinbellas lyxliv. Han gav henne en Patek Philippe-klocka för över 100 000 kronor och köpte en Bentley till sig själv (trots att han saknar körkort). Bubblan sprack dock och Hampus gick i personlig konkurs med skulder på 35 miljoner kronor och han dumpades av bloggerskan.
Bild 16 av 18

Efter Hampus Jarlbos konkurs blev Blondinbella istället tillsammans med den gifte "Sugardaddy-Erik". Han är god för 26 miljarder kronor.
Bild 17 av 18

Här är Blondinbella och "Sugardaddy-Erik" i Visby under Almedalsveckan.
Bild 18 av 18

"Sugardaddy-Erik" började med två tomma händer och nu är han god för 26 miljarder kronor. Är han mannen som ska kunna få Blondinbella att sluta bluffa? Eller är den nöten för hård att knäcka?

Stoppa Pressarna kunde nyligen avslöja att bloggerskan använde sig av samma typ av lyxbluff som Pernilla Wahlgren, 51, som i över ett års tid har kritiserats av uppretade Marbella-svenskar.

Pernilla Wahlgren äger ett hus i Benahavis men hon har ända sedan köpet talat om att huset ligger i Marbella. Sångerskan har även taggat inläggen från huset med “Marbella” – trots att det ligger över två mil från jetsetorten och i en helt annan kommun.