Mest läst just nu:

Brytningen mellan Gynning och Berg upprör

Kärleken får oväntade konsekvenser.
Carolina Gynnings återförening med ”Hippie-Viktor” påverkar skånskans övriga umgänge.
Nu framkommer att väninnan Carina Berg är djupt missnöjd.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-09-02 kl 14:53 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att Viktor Philipson, 34, dumpat Carolina Gynning, 41, och vi avslöjade även att paret återförenats.

För Carolina Gynning var det en välsignelse att ”Hippie-Viktor” återigen kunde tänka sig att ta tillbaka den framgångsrika konstnären.

Bild 1 av 5

Carolina Gynnings och Carina Bergs relation har påverkats negativt efter att skånskan återförenats med "Hippie-Viktor".
Bild 2 av 5

Carolina Gynning och Carina Berg konstaterar själva i sin podcast att de bägge har en mycket mer begränsad kontakt numera.
Bild 3 av 5

Carina Berg och Carolina Gynning har känt varandra sedan de bägge arbetade med "Idol" 2007.
Bild 4 av 5

Stoppa Pressarna tog hjälp av en pensionerad kriminaltekniker som genomförde en forensisk bildanalys av Viktors tatueringar varpå det framgick att det verkligen var han som körde golfbilen som Gynning och Bathina Philipson åker med. Därmed kunde vi konstatera att skånskan och miljonärs-slackern återförenats.
Bild 5 av 5

Viktor Philipson gav ett tämligen obrutet intryck efter uppbrottet från Carolina Gynning, han föll dock till föga och tog tillbaka den eldfängda skånskan.

– Vi kunde liksom inte hålla fingrarna borta från kakburken, konstaterade Carolina Gynning i podcasten som hon driver tillsammans med väninnan Carina Berg, 42.

Men återföreningen i all ära. Den har även givit negativa konsekvenser. Carina Berg är mycket missnöjd med hur vänskapen mellan henne och Carolina Gynning har påverkats.
– Jag har så många frågor, jag har tänkt mycket på dig. Jag har ju försökt att ringa dig men du är pojkvänsförtrollad, säger Carin Berg i podden, rapporterar Hänt.