- Senaste nytt från kändispressen

Carolina Gynning återförenad med sin Viktor

Bilderna ljuger inte.
Stoppa Pressarna kan avslöja att Carolina Gynning har återförenats med Viktor Philipson.
Skånskan är överlycklig över att äntligen få träffa ”Hippie-Viktor” igen.

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att Viktor ”Hippie-Viktor” Philipson, 34, chockartat dumpat Carolina Gynning, 41.

  • Carolina Gynning har återförenats med sin pojkvän Viktor "Hippie-Viktor" Philipson. Stoppa Pressarna har bildbevis. Bläddra i bildspelet så får ni se!

  • Här ser vi Viktor Philipson i en ovanligt båttyp, Kustartilleriets slup från 30-talet som endast ett fåtal svenska privatpersoner har i sin ägo.

  • Nyligen lade Carolina Gynning upp den här bilden där hon i en röd bikini från HM styr samma typ av ovanliga båt.

  • Viktor Philipson visar upp sin ovanliga tatuering på vänster handrygg.

  • Här ser vi Carolina Gynning i en golfbil med Viktor Philipsons styvmamma Bathina Philipson. Föraren har samma ovanliga tatuering som Viktor Philipson visar upp på föregående bild.

  • Fordonsförarens hår påminner även det starkt om Viktor Philipsons något ovårdade och solblekta hår.

  • Tatueringarna ter sig helt identiska varför man med nästintill visshet kan fastslå att det är Viktor Philipson som framför golfbilen som Gynning färdas i.

  • Det går inte att ta miste på att Carolina Gynning är lycklig när hon återförenas med sin pojkvän. Bilder: TT och Instagram

Efter drygt ett år tillsammans hade slacker-arvtagaren definitivt tröttnat på sin krävande flickvän och enligt uppgifter till Stoppa Pressarna var det Carolina Gynnings ständiga tjat om att de skulle skaffa barn som gav Viktor Philipson kalla fötter.

LÄS MER: Camilla Läckbergs nödrop efter det personliga misslyckandet

Carolina Gynning blev förkrossad, vilket hon bland annat vittnat om i ett senare borttaget Instagram-inlägg, något som Stoppa Pressarna kunde avslöja.

Den framgångsrika konstnären har en tendens att bli övergiven av sina pojkvänner, vilket framgick tydligt i Stoppa Pressarnas unika kartläggning av hennes kärleksliv.

Carolina Gynning tog sin tillflykt till partyön Ibiza där hon har en lägenhet. På den spanska turistön försökte hon komma över sin pojkvän genom att genomgå en mystisk djungel-ritual där hon bland annat injicerades med ett grodgift från Amazonas.

Grodgiftet fick den eldfängda skånskan att kaskadkräkas okontrollerat, men ändock kände sig konstnären ”renad” efteråt, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias förtvivlan efter Madeleines skymf

Men grodgift eller ej – Carolina Gynnings lycka över att återförenas med Viktor Philipson går inte att missta sig på.

Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Gynning och Viktor har umgåtts och träffats under flera härliga dagar på Ingarö söder om Stockholm. Flera bilder bevisar parets återförening.

Instagram publicerar Carolina Gynning en bild där hon styr en gammal träslup, sannolikt en av Marinens tidigare A-slupar som till en början använde som inspektionsbåtar för kustbefästningarna. Marinen hade slupar i tjänst till början av 80-talet och senare såldes de till privatpersoner.

Det är ingen orimlig gissning att anta att Viktors pappa, kungavännen Aje Philipson, 77, köpte en av marinens utrangerade slupar. Kung Carl Gustaf, 74, har ju en av marinens torpedbåtar av modell T46 varför det inte är långsökt att anta att Aje, i likhet med sin kunglige vän, uppvisar ett intresse för historiska marina fartyg och farkoster.

LÄS MER: Vändningen för TV4-stjärnan Anders Pihlblad efter den tuffa tiden

Det är med största sannolikhet samma slup som Carolina Gynning synes framföra iförd en röd bikini från HM som Viktor Philipson tidigare använt sig av när han tagit upp fiskenät i vatten kring Ingarö.
– Fem nät fem fiskar varav två hornsimpor och en spigg...frutti de mare!, skriver Viktor Philipson till en bild på Instagram.

A-slup var en svensk militär fartygsklass. Ett flertal A-slupar byggdes under 1930- och 40-talet för att användas som bland annat bevakningsbåtar för Kustartilleriet. Längden var cirka 18 meter och bredden knappt 4 meter.

Båtarna hade soldatnamn som Dristig, Munter och Djärv. I en kartläggning har man hittat 34 namngivna båtar som klassats som A-slupar.

Det är alltså inte en helt orimlig gissning att anta att det är samma slup som Viktor och Carolina begagnat sig av – det måste sägas vara ytterst sannolikt.

Det finns dock än mer ovedersägliga bevis som framkommer i Stoppa Pressarnas kartläggning av återföreningen mellan Carolina Gynning och Viktor Philipson.

LÄS MER: Per Holknekt hemlös efter plötsliga skilsmässan

Skånskan publicerar en bild på sitt Instagram där hon sitter i en golfbil under färd invid sin tidigare (blivande) svärmor Bathina Philipson, 41, som är gift med Viktors pappa Aje Philipson.
– Sister from another mister, skriver Carolina Gynning till bilden.

I bakgrunden skymtar man en långhårig man som framför fordonet, håret påminner starkt om Viktor Philipsons något oklippta man. På handryggen av förarens vänsterhand syns en något blekt tatuering som ser ut att föreställa någon form av trollslända.

Exakt samma tatuering kan man även se på en bild på Viktor Philipsons Instagram där han sitter och håller en liten vovve, för övrigt den första bild som ”Hippie-Viktor” publicerade efter uppbrottet från Carolina Gynning.

LÄS MER: Agneta Sjödins känslosamma återförening med sin mamma efter krisen

Stoppa Pressarna har konsulterat en pensionerad kriminaltekniker som är övertygad om att det är Viktor Philipson vi ser på bilden invid Gynning i golfbilen.
– Jag vågar utan tvekan hävda att det här skulle hålla i en domstol. Dels att slup-båtarna är så pass ovanliga att det vore ett osannolikt sammanträffande att hon styr en annan slup än den som han Viktor Philipson använder sig av när han fiskar. Bilderna talar sitt tydliga språk, framför allt de med tatueringen. Sannolikheten här är så stor att den gränsar till visshet, konstaterar den pensionerade kriminalteknikern som tidigare varit behjälplig till Stoppa Pressarna med att ta fram en fantombild av den så kallade ”Jenny-mannen” som påstås ha överfallit TV4:s programledare Jenny Strömstedt, 47, förra sommaren.

Kriminalteknikern är så säker på sin sak att han inte tycker det är nödvändigt med en närmare undersökning i ett elektronmikroskop.

LÄS MER: Niklas Strömstedt smutskastas efter mystisk pengahärva

Elektronmikroskop är ett samlingsnamn för olika typer av mikroskop där man använder elektroner i stället för elektromagnetisk strålning för att erhålla bilder av mycket små objekt.

Med hjälp av denna teknik kan man komma förbi det synliga ljusets upplösningsgräns, som är omkring en mikrometer och ner till cirka 100 pikometer (det vill säga 0,1 nanometer eller 1 Ångström), vilket möjliggör upplösning av enskilda atomer. Vanlig upplösning är 30 000 ggr, men 2 000 000 förekommer, enligt Wikipedia.
– Nä, man ser ju med blotta ögat att det är samma tatuering, konstaterar den pensionerade polisen.

LÄS MER: Artisten Mariette störtförälskad i ny kvinna

Det går inte att ta miste på hur strålande glad Carolina Gynning är över återföreningen med Viktor. Nu återstår att se om de bägge kan bli ett par igen eller om återföreningen var av mer tillfällig karaktär likt en trollsländas liv och tillvaro.

Bläddra i bildspelet ovan för att ta del av bevisen på återföreningen!

LÄS MER: Felix Herngren delar ut 73 miljoner kronor till sig själv
LÄS MER: Danny Saucedos avgörande beslut kring flickvännen "Modell-Anna"
LÄS MER: Stjärndesignern Lars Wallin nära att dö av sprucken tarm

VI AVSLÖJAR: "Bilderna talar sitt tydliga språk!" -

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Carolina Gynning återförenad med Viktor Philipson

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Dan Ekborgs nya lycka efter kärlekskarusellen

Glad som en speleman.
Det går inte någon nöd på Dan Ekborg efter trasslet med unga hustrun Emma.
Den reslige aktören fångades av Stoppa Pressarnas fotograf när han vandrade på stan – gnolandes på en glad musikalmelodi.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Så räddade Lotta Engberg Soldoktorn

EXTRA:

"Jag var inte lycklig då!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Jenny och Niklas Strömstedt bryter upp

EXTRA:

TV4-profilen lämnar landet – egna orden om beslutet!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Benjamin Ingrosso brädad av sexig surf-hunk

VI AVSLÖJAR: Sångarens flickvän har hittat en ny kärlek!

Svenskt

Ingrosso misshandlade Anna Book efter bråk i trapphus

VI AVSLÖJAR: Den eldfängde italienaren var chanslös i tingsrätten!

Svenskt

Patrik Sjöberg om sin svåra blodsjukdom

EXTRA: Stjärnan var nära att dö!

Dr Albans nya tuffa liv efter sjukdomsperioden

BILD-EXTRA:

Musikern tvingas vänja sig!

Annie Lööfs skarpa markering mot Federley

VI AVSLÖJAR: Hon accepterar inte hans beteende längre!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dan Ekborgs nya lycka efter kärlekskarusellen

BILD-EXTRA: Går och sjunger musikallåtar på stan!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Gunilla Perssons mamma till sjukhus – kämpar för sitt liv

VI AVSLÖJAR:

Hollywoodfruns gripande ord om dramat i natt!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Kjell Bergqvist avslöjar sitt dolda handikapp

EXTRA:

Skådespelaren blev hjälplös till slut!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

EXKLUSIVT: Federley-pedofilen talar ut om relationen

EXKLUSIVT: "I början visste Fredrick ingenting!"

Ebba Busch i stort sexbråk med andra kvinnan

EXTRA: "Gör mig obekväm och illa till mods!"

Magnus Hedmans nya look får följarna att jubla

EXTRA: Bilden som visar den stora förändringen!

Fredrick Federleys nya kontakt med pedofilen

VI AVSLÖJAR: Bilderna som visar männens fortsatta relation!

Steffo i smutsigt bajsbråk med Alex Schulman

EXTRA: "Hur dålig journalist får man bli?"

Camilla Läckbergs svåra sammanbrott efter tuffa tiden

EXTRA: Författaren väljer att isolera sig helt!

Makens penis räddade synen på Christina Schollin

EXTRA: Så upptäckte Hans den dolda sjukdomen!

Siw Malmkvists tuffa lidande i tysthet

EXTRA: Berättar om okända sjukdomen hon lidit av i 40 år!

Ex-pojkvännens sköna revansch på Blondinbella

EXTRA: Så tjänade han miljontals kronor efter uppbrottet!

Filip Lamprechts flykt från ex-flickvännen Peg

EXTRA: "Jag vill ta tid och känna efter och återhämta mig!"

Sarah Dawn Finers dramatiska babylycka

EXTRA: "Visste inte om vi skulle få ha dig kvar hos oss, vid liv!"

Per Anderssons mumsiga thai-mys i vårkylan

BILD-EXTRA: Komikern blev lite sugen på söndagskvällen!

Så försöker Peg Parnevik hämnas på Filip Lamprecht

EXTRA: Sångerskans bitterhet växer sig allt starkare!

Margaux Dietz i öppet bråk med ex-maken

EXTRA: Så hindrar han influencern från att göra sitt jobb!

Camilla Läckbergs obehagliga upptäckt med Simon

EXTRA: "Förklarar ju inte varför han tog hem det här!"

Mia Parnevik drabbad av svår artros i höften

EXTRA: Så fick golfhustrun hjälp mot smärtorna!

Filip Lamprechts märkliga utspel om Peg Parnevik

EXTRA: Första orden om uppbrottet från kändisdottern!

Ingvar Oldsberg svårt skadad efter fallolycka i hemmet

EXTRA: Lyckades ta sig upp och larma själv!

Phillipes desperata vädjan till Benjamin Ingrosso

VI AVSLÖJAR: Söker artistens välsignelse av återföreningen med Bianca!

Efter Federley: ny centertopp i pedofilskandal

EXTRA: Häktad som misstänkt för våldtäkt mot barn!

Runar Sögaard jagad av polisen vid sin bostad

EXTRA: Så har norrmannen lyckats komma undan!

Paolo Roberto brädad av uppmärksammad TV4-kvinna

EXTRA: Överraskningen ett år efter sexköpet!

Kristina Lugns gravsten på villovägar

EXTRA: Livet fortsätter jävlas med den döda poeten!

Sanningen om Sven Tumbas otrohet

EXTRA: Efter alla år berättar hustrun Mona Tumba!

Hollywoodfrun tvingas till operation efter läkarmiss

EXTRA: Åsa Vesterlund lägger sig under kniven!

Malin Berghagen avslöjande om parterapin

EXTRA: Yogaprofilen och fästmannen åkte på läger!

Därför vill Benjamin Ingrosso hellre träffa killar

BILD-EXTRA: Sångarens mysfika efter offentliga erkännandet!

Bianca Ingrosso i knivbråk på restaurang

VI AVSLÖJAR: Polisförhöret ord för ord!

Carolina Gynnings kärleksresa utan Viktor

EXTRA: Därför dissar skånskan pojkvännen!

Skräckbilden från Patrik Sjöbergs dödskamp på sjukhuset

EXTRA: Höjdhoppsstjärnan chockar sina följare!

måndag 10 maj 2021