Svek

Camilla Läckberg lurad av väninna i företagsbluff

Nu stiger temperaturen.
Camilla Läckberg har drabbats av en otäck bolagsbluff.
Det är en tidigare väninna, numera en dödsfiende, som ligger bakom ränkspelet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-04-19 kl 09:17 |

ProvaPremium

Det har sagts många gånger förr men det tål att upprepas; vill man ha verklig koll på kändisvärlden måste man läsa Stoppa Pressarna.

I april 2020 kunde Stoppa Pressarna avslöja att Camilla Läckberg, 48, bröt med sin väninna och kompanjon Christina Saliba, 48.

Bild 1 av 6

Camilla Läckberg har utsatts för en otäck företagsbluff av en tidigare väninna som numera är deckardrottningens dödsfiende.
Bild 2 av 6

Här skriver Christina Saliba om att bolaget Invest in her satsar på Mellanöstern. Något som Camilla Läckberg direkt förnekade.
Bild 3 av 6

Camilla Läckberg går direkt till motattack och påpekar att hon äger hälften av bolaget som inte avser att expandera till Mellanöstern.
Bild 4 av 6

Christina Salibas ex-make har rasat mot Läckberg tidigare. Hans ex-fru förlorade miljontals kronor på att Läckberg sa upp samarbetet.
Bild 5 av 6

Camilla Läckberg och Christina Saliba var tidigare bästa vänner men deckardrottningen har brutit helt med sin forna PR-kvinna.
Bild 6 av 6

PR-kvinnan Christina Saliba samarbetade tidigare med prins Carl Philip. Kungligheten valde dock, i likhet med så många andra, att helt bryta samarbetet med PR-kvinnan som en gång i tiden var så framgångsrik.

De bägge drev företaget Invest in Her tillsammans vars affärsidé bygger på att satsa på kvinnliga företagare. Christina Saliba hade även arbetat med Camilla Läckbergs PR och varumärke – i april 2020 petades hon dock från den rollen.