Carolina Gynnings svåra lärdom efter återföreningen

Attraktionen var för stark.
Nu avslöjar Carolina Gynning sanningen om återföreningen med Viktor Philipson.
Skånskan erkänner samtidigt att hon var en bruten kvinna efter att hon dumpats.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-08-26 kl 17:10 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att Viktor Philipson, 34, dumpat Carolina Gynning, 41, och vi avslöjade även att paret återförenats efter drygt två månader isär.

Genom åren har Carolina Gynning haft ett varierat men även trassligt kärleksliv men med ”Hippie-Viktor” tedde det sig som att den framgångsrika konstnären äntligen hade hittat rätt. Skånskan påtalade så ofta hon kom åt att ”Hippie-Viktor” var den rätta och hon investerade en stor del av sig själv i miljonärs-slackern och arvtagaren – kanske en för stor del.

Bild 1 av 5

Nu avslöjar Carolina Gynning sin svåra lärdom efter återföreningen med Viktor Philipson.
Bild 2 av 5

Det var en nedbruten Carolina Gynning som flydde till Ibiza efter återföreningen med Viktor där hon bland annat utsatte sig för en djungel-ritual och lät sig injiceras med grodgift.
Bild 3 av 5

Nu har Carolina Gynning äntligen Viktor Philipson vid sin sida igen.
Bild 4 av 5

I sin podcast som skånskan driver tillsammans med Carina Berg avslöjar Gynning den tuffa sanningen.
Bild 5 av 5

Viktor Philipson gav ett tämligen obrutet intryck efter uppbrottet från Carolina Gynning, han föll dock till föga och tog tillbaka den eldfängda skånskan.

Stoppa Pressarna har publicerat uppgifter från vänner till paret som hävdar att Carolina Gynnings fixering (och offentliga tjat) om att skaffa barn med Viktor till slut skrämde iväg den levnadsglade arvtagaren.