Carolina Neuraths make avslöjad som otrogen

En sexchock med kändiskvinnan.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att Carolina Neuraths ex-make varit otrogen.
Det här går emot allting som Niclas Engsäll står för och förvåningen i vänkretsen är minst sagt stor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2020-10-28 kl 21:53 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i flera artiklar rapporterat om SVT-stjärnan Carolina Neuraths, 34, fatala snedsteg med Emil ”Hipster-Emil” Persson, 35.

Vid minst två tillfällen lät sig ”Morgonstudions” största stjärna ge efter för sin åtrå som ”Hipster-Emil” så försåtligt byggt upp succesivt under ett alltmer intensivt utbytande av Instagram-meddelanden av explicit erotisk karaktär. Meddelanden som Stoppa Pressarna av pressetiska skäl väljer att inte återge in exstenso.

Bild 1 av 10

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att även Carolina Neuraths ex-make Niclas Engsäll har varit otrogen.
Bild 2 av 10

Niclas Engsäll har utgivit sig för att vara en gentleman av den gamla skolan och att han avskyr otrohet. Nu visar det sig dock att han varit otrogen mot sin första hustru Andrea Brodin. Det var en mycket känd kvinna som Niclas ska ha haft chock-sex med.
Bild 3 av 10

Niclas Engsäll och Carolina Neurath är ett riktigt "it"-par och de älskar att mingla. Nu är det slut med det.
Bild 4 av 10

Niclas Engsäll har utgett sig för att helga de äktenskapliga löftena och att han inte accepterar otrohet. Han lämnade sin hustru Carolina Neurath när hennes sexäventyr kom fram, nu visar det sig dock att han är av samma kättjefyllda skrot och korn som SVT-stjärnan.
Bild 5 av 10

Kronprinsessan Victorias väninna Andrea Brodin var gift med Niclas Engsäll när han hade sex med den kända kvinnan.
Bild 6 av 10

För Carolina Neurath väntar nu en svår tid som nyskild.
Bild 7 av 10

Emil Persson är en småländsk yngling med hipster-ambitioner. Han förförde Carolina Neurath efter att hon gästat honom i "Fördomspodden".
Bild 8 av 10

När Carolina Neurath blev varse "Hipster-Emils" faiblesse för homoerotiska bilder valde hon att dumpa sin älskare.
Bild 9 av 10

Carolina Neuraths intresse svalnade betänkligt när Emil Perssons homobilder kom fram.
Bild 10 av 10

Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna ska Niclas Engsäll inte ha varit otrogen mot Carolina Neurath men mot första hustrun Andrea Brodin.

Maken Niclas Engsäll, 45, reagerade över att hans vackra hustru smög så med sin mobil och hennes ovilja att lämna telefonen obevakad. Han konfronterade henne och till slut föll hon till föga och erkände att journalistkollegan Emil Persson förfört henne med hjälp av sitt valpaktiga utseende och sin milda småländska persona.

För Niclas Engsäll var det naturligtvis en chock – han fann ingen annan utväg än att skilja sig. Otrohet är otänkbart i hans värld – har vi alla trott ända till nu.