Madeleines mest förbjudna foton avslöjade

Farliga och lite förbjudna.
Prinsessan Madeleine poserade som yngre på vågade bilder. 
Maken Chris O'Neill är rasande på mannen som syns på fotografierna.  

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-10-27 kl 08:25 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 37, och den fryntlige maken Chris O’Neill, 46, lever livets glada dagar under palmerna i soliga Florida.

Paret köpe nyligen ett jättelikt lyxhus för 30 miljoner kronor i ett välbevakat område där några av de mest förmögna amerikanerna i landet bor. 

Bild 1 av 15

Prinsessan Madeleines mest förbjudna bilder får maken Chris O'Neill att rasa.
Bild 2 av 15

Prinsessan Madeleine lever ett bekymmersfritt liv under palmerna i soliga Florida med sin Chris.
Bild 3 av 15

Prinsessan Madeleine har i praktiken slutat representera för kungahuset och som Stoppa Pressarna avslöjat har hon långt gångna planer på att lämna kungahuset.
Bild 4 av 15

Prinsessan Madeleine syns än så länge ett par gånger per år och då på Childhoods välgörenhetsgalor med drottning Silvia.
Bild 5 av 15

Nyligen skakades prinsessan Madeleine av uppgifterna om att den i dag döde miljardärspedofilen Jeffrey Epstein varit som besatt i henne.
Bild 6 av 15

Men det som framkommer nu känns betydligt värre för maken Chris.
Bild 7 av 15

Inför USA-valet kommer bilderna på prinsessan Madeleine och Donald Trump upp till ytan igen. De poserade glatt bredvid varandra i presidentens residens Mar-a-Lago i Palm Beach.
Bild 8 av 15

Bilderna på Madeleine och Donald Trump togs 2011 men väcker ändå nu stor uppståndelse.
Bild 9 av 15

Presidenten har under sina år vid makten fått skarp kritik. Precis som TV4:s Jenny Strömstedt använder Donald Trump begreppet "fejk news" när han granskas av media.
Bild 10 av 15

Madeleines make Chris O'Neill avskyr Donald Trump, vilket han öppet berättar.
Bild 11 av 15

Chris har efter en rad whiskydrinkar på middagar med vänner uttryckt hus starkt han ogillar Donald Trump.
Bild 12 av 15

På Instagram gick även Chris O'Neill 2017 till en skoningslös attack mot den amerikanske presidenten.
Bild 13 av 15

Om hovets informationschef Margareta Thorgren har en krisplan för situationer som denna är inte säkert. Hon tillträdde så sent som 2014 och har ännu inte hanterat en kunglig skandal av rang.
Bild 14 av 15

Det är inte helt omöjligt att Thorgren söker professionell hjälp och det av hovets tidigare presschef Elisabeth Tarras-Wahlberg, som är mycket kompetent. Här syns de med medarbetaren Ann-Christine Jernberg.
Bild 15 av 15

En sak är säkert. Prinsessan Madeleine kommer inte ställa upp på bild med Donald Trump igen.

Madeleine har inga som helst planer på att komma tillbaka till Sverige och som Stoppa Pressarna tidigare avslöjat så har hon även långt gångna planer på att lämna kungahuset. 

Anledningen är att hon helt enkelt inte vill vara med längre. Prinsessan har tröttnat på svenskarnas gnäll om hon är en lat ”prinsessa på ärten” som bara sugit ut fördelarna med att vara kunglig utan att behöva göra skäl för dem genom sedvanlig kunglig representation och närvaro i fäderneslandet. 

En sak som Madeleine dock fortfarande gör, även om det bara sker ett par gånger per år, är att tillsammans med drottning Silvia, 76, närvara på Childhoods lyxiga välgörenhetsgalor i New York. Det mäktar prinsessan med, för på det sättet slipper hon resa hem till Sverige och kan lätt återvända till sin härliga trädgård med alla behagliga solstolar i Miami.