Mående

Casper Janebrinks egna ord om tuffa tiden

Minnena kommer tillbaka och med dem smärtan.
Nu berättar Casper Janebrink om den tunga tiden.
– Har nästan glömt bort hur illa det var, säger sångaren.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-09-01 kl 11:33 |

ProvaPremium

Casper Janebrink, 52, har haft ett minst sagt turbulent år. Den 14 februari, på Alla hjärtans dag, gick sångaren ut på Instagram och meddelade att han och hustrun Helena Janebrink, 44, går skilda vägar efter 23 år tillsammans, varav 18 år som gifta.

I meddelandet berättade Arvingarnas frontfigur att man fattat beslutet i största samförstånd och att det kom sig av att man ville behålla sin fina vänskap.

Bild 1 av 10Vi ser en bekymrad Casper Janebrink i jeansjacka, han sitter i en tv-soffa.

Nu väljer Casper Janebrink att erkänna vad som egentligen hände efter att otroheten mot exfrun hade avslöjats av Stoppa Pressarna.
Bild 2 av 10Till vänster ser vi Casper Janebrink i en guldblommig kavaj, han ser skamsen ut. Till höger ser vi Kim Carlsson, Tommy Carlsson och Lars

Det blev lite spänt i Arvingarna efter Casper Janebrinks uppmärksammade otrohet.
Bild 3 av 10Till vänster i bild ser vi Helena Janebrink, hon ser glad ut. Till höger i bild ser vi sångaren Casper Janebrink i orangea skjorta och jeans, hans står bredvid Therese Andersson som bär en vit sommarklänning.

Tidigare har det kommit uppgifter om att Helena Janebrink ångrar skilsmässan och vill återförenas med Casper Janebrink.
Bild 4 av 10Casper Janebrink Lasseman Kvinnorna Stor - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink har valt att inte låta Arvingarna träffa hans son. Det hela är lite känsligt då "Lasseman" stod mycket nära Helena Janebrink.
Bild 5 av 10Casper Janebrink Återförenad Fest Stor - Stoppa Pressarna

Casper och Helena Janebrink återförenades nyligen under en härlig festkväll med mycket skålande och dans. Nu verkar det kyligare mellan de bägge igen.
Bild 6 av 10casper janebrink therese stor2 2 1 - Stoppa Pressarna

Casper Janebrink och Therese Andersson möttes på gymmet. Hon hade länge varit ett fan till Arvingarna. Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att de är ett par.
Bild 7 av 10casper janebrink pakommen stor 15 - Stoppa Pressarna

Helena Janebrink såg i parets gemensamma elektroniska kalender att Casper Janebrink skulle på ultraljudsundersökning med älskarinnan. Då tog det slut, en vecka efter skilsmässan var lyxvillan såld. Nu talas det om återförening.
Bild 8 av 10casper janebrink alskarinna flykt stor 7 - Stoppa Pressarna

När det var som mest hektiskt flydde Casper Janebrink till Spanien med älskarinnan.
Bild 9 av 10Lasse Kronér Casper Stor - Stoppa Pressarna

Lasse Kronér har avslöjat sanningen om sin relation till Casper Janebrink och varför han valt att inte umgås med den otrogne dansbandsstjärnan.
Bild 10 av 10agneta sjodin van dod stor 4 - Stoppa Pressarna

Tidigare har Agneta Sjödin varit med i "Över Atlanten" som Casper nu berättar om sina smärtsamma minnen ifrån.

I själva verket var det sångarens otrohet som låg bakom skilsmässan. Nästan på dagen två månader efter Caspers förljugna ord till sina fans kunde Stoppa Pressarna avslöja sanningen.

Sångaren hade varit otrogen mot sin hustru upprepade gånger och till råga på allt gjort sin älskarinna Therese Andersson, 33, gravid, i september ska babyn anlända.