Mest läst just nu:

Skilsmässa

Caspers ex-hustru Helena om namnbytet efter otroheten

Smärtan är påtaglig.
För Helena Janebrink kom makens otrohet som en blixt från klarblå himmel.
Nu har den vackra före detta dansbands-hustrun bestämt hur hon ska göra med efternamnet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-06-20 kl 12:01 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade sanningen bakom Caper Janebrinks, 52, skilsmässa. Efter 23 år tillsammans, varav 18 år som gifta, meddelade Arvingarnas frontfigur, på självaste Alla hjärtans dag, att han och hustrun Helena går skilda vägar.

I Instagram-inlägget talade sångaren om att man bryter upp då man ville ”fortsätta vara vänner”. I själva verket var det stor dramatik som låg bakom den plötsliga skilsmässan.

Bild 1 av 10

Helena Janebrink har bestämt sig. Så väljer hon att göra med sitt efternamn efter ex-maken Caspers otrohet.

Bild 2 av 10

Casper Janebrink försöker trots allt gå vidare efter skilsmässan från Helena Janebrink.

Bild 3 av 10

Helena Janebrink har sagt att hon inte vill veta av Casper Janebrink längre men nyligen festade de tillsammans.

Bild 4 av 10

Helena Janebrink befann sig i hemmet när hon gjorde upptäckten om Casper Janebrink och hans älskarinna.

Bild 5 av 10

Lyxvillan såldes väldigt snabbt, i början av juni flyttade Casper till ett enklare hus i Floda medan ex-hustrun Helena flyttade till centrala Göteborg.

Bild 6 av 10

Även Casper Janebrinks resplaner till Spanien med älskarinnan upptäcktes av hustrun Helena när hon var hemma och tittade i den elektroniska kalendern.

Bild 7 av 10

Casper Janebrink hade precis kommit hem efter en månad till sjöss när han och hustrun Helena plötsligt meddelade att de går skilda vägar.

Bild 8 av 10

Casper Janebrink har varit gift i 18 år med Helena och de har varit tillsammans i 23 år. Efter otroheten begärde hustrun skilsmässa men ändå skedde en återförening i hemmet när Casper kom tillbaka från resan till Spanien med älskarinnan.

Bild 9 av 10

Lars "Lasseman" Larsson uppges vara mycket besviken på sin bandkollega Casper. "Lasseman" är sedan länge god vän med Helena Janebrink.

Bild 10 av 10

I september får Therese Andersson och Casper Janebrink barn. Hon bor dock kvar i Lerum och har inte flyttat in i Caspers nya hus i Floda.

Frontfiguren i Arvingarna hade en närmare 20 år yngre älskarinna, som han dessutom gjort med barn. Det var på gymmet Improve Arena i Partille som Casper och Therese Andersson, 33, träffades första gången för två år sedan.

Hon arbetar som fastighetsmäklare och ända sedan Therese var liten flicka har hon varit ett stort fan av Arvingarna. Nu fick hon chansen att lära känna den sexige sångaren med den glada utstrålningen.

Efter en tids vänskap kom relationen att övergå i något annat. Therese Andersson blev Casper Janebrinks älskarinna.

Sångaren var just hemkommen från sitt stora äventyr med att segla till Västindien i Kanal 5-programmet ”Över Atlanten” när hustrun Helena Janebrink upptäckte hans otrohet.