Skilsmässa

Caspers ex-hustru Helena om namnbytet efter otroheten

Smärtan är påtaglig.
För Helena Janebrink kom makens otrohet som en blixt från klarblå himmel.
Nu har den vackra före detta dansbands-hustrun bestämt hur hon ska göra med efternamnet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-06-20 kl 12:01 |

ProvaPremium

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade sanningen bakom Caper Janebrinks, 52, skilsmässa. Efter 23 år tillsammans, varav 18 år som gifta, meddelade Arvingarnas frontfigur, på självaste Alla hjärtans dag, att han och hustrun Helena går skilda vägar.

I Instagram-inlägget talade sångaren om att man bryter upp då man ville ”fortsätta vara vänner”. I själva verket var det stor dramatik som låg bakom den plötsliga skilsmässan.

Bild 1 av 10

Helena Janebrink kom på Casper Janebrink när han skulle på ultraljudsundersökning med älskarinnan.
Bild 2 av 10

Casper Janebrink och Helena Janebrink var tillsammans i 23 år varav 18 år som gifta.
Bild 3 av 10

Helena Janebrink har sagt att hon inte vill veta av Casper Janebrink längre. Hon har gått vidare.
Bild 4 av 10

Helena Janebrink befann sig i hemmet när hon gjorde upptäckten om Casper Janebrink och hans älskarinna.
Bild 5 av 10

Lyxvillan såldes väldigt snabbt, i början av juni flyttade Casper till ett enklare hus i Floda medan ex-hustrun Helena flyttade till centrala Göteborg.
Bild 6 av 10

När det var som mest hektiskt flydde Casper Janebrink till Spanien med älskarinnan.
Bild 7 av 10

Casper Janebrink hade precis kommit hem efter en månad till sjöss när han och hustrun Helena plötsligt meddelade att de går skilda vägar.
Bild 8 av 10

Casper Janebrink har varit gift i 18 år med Helena och de har varit tillsammans i 23 år. Efter otroheten begärde hustrun skilsmässa men ändå skedde en återförening i hemmet när Casper kom tillbaka från resan till Spanien med älskarinnan.
Bild 9 av 10

Lars "Lasseman" Larsson uppges vara mycket besviken på sin bandkollega Casper. "Lasseman" är sedan länge god vän med Helena Janebrink.
Bild 10 av 10

Casper Janebrink och Therese Andersson möttes på gymmet. Hon hade länge varit ett fan till Arvingarna. Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att de är ett par.

Frontfiguren i Arvingarna hade en närmare 20 år yngre älskarinna, som han dessutom gjort med barn. Det var på gymmet Improve Arena i Partille som Casper och Therese Andersson, 33, träffades första gången för två år sedan.

Hon arbetar som fastighetsmäklare och ända sedan Therese var liten flicka har hon varit ett stort fan av Arvingarna. Nu fick hon chansen att lära känna den sexige sångaren med den glada utstrålningen.