Brott och straff

Christina Schollins första ord efter Niclas åtal för sexbrott

En riktigt svår tid.
Christina Schollins son är åtalad – Niclas Wahlgren misstänks för sexbrott.
Nu kommer aktrisens första uttalande efter att allting blev offentligt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-10-30 kl 19:09 |

ProvaPremium

Det är inte enkelt för nöjesklanen Wahlgren just nu. Stoppa Pressarna avslöjade att Niclas Wahlgren, 58, är åtalad vid Stockholms tingsrätt.

Nöjesprofilen är misstänkt för att ha köpt sex i samband med en massage på en thaisalong på Östermalm i Stockholm i januari 2022. I den omfattande polisutredningen figurerar över 400 män.

Bild 1 av 6

Christina Schollin har brutit tystnaden kring Niclas Wahlgren efter att sexbrottsåtalet mot sonen kommit.
Bild 2 av 6

Niclas Wahlgren tog ut 1 000 kronor i bankomaten i gallerian Fältöversten strax innan han gick till massagesalongen där han köpte sex.
Bild 3 av 6

Stoppa Pressarna avslöjade att Niclas Wahlgren gömt sig i spanska Nerja efter att sexåtalet blev offentligt. Nu är han återigen där.
Bild 4 av 6

Följarna rasade mot Pernilla Wahlgren. Man krävde att hon skulle vara lika tuff mot sin dömde bror Niclas Wahlgren som hon var mot Paolo Roberto när han åkte fast för sexköp.
Bild 5 av 6

Efter träningen på gymmet tog Niclas Wahlgren bilen till gallerian Fältöversten på Östermalm i Stockholm. Han tog ut 1 000 kronor i bankomaten.
Bild 6 av 6

Christina Schollin har även drabbats av sviktande hörsel på senare tid.

Förutom Niclas Wahlgren misstänks en person med koppling till kungafamiljen, en direktör i näringslivet, en riksdagsledamot och en elitidrottare.