Danny Saucedo polisanmäld för ofredande

Danny Saucedo gick för långt.
Sångaren polisanmäldes för ofredande av en ung kvinna.
Det fanns gott om vittnen till händelsen som filmades.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2021-03-13 kl 07:22 |

ProvaPremium

Danny Saucedo, 35, tävlar i ”Melodifestivalen” ikväll med det snärtiga bidraget ”Dani dansa”.

Den blonderade sångaren är etablerad i toppen av den svenska artisteliten och har hyllats framför allt för sina shower – däremot har det varit mer tunnsått med hitlåtar för Danny som är en skolad musiker, han kan spela både fiol och läsa noter.

Bild 1 av 6

Danny Saucedo blev polisanmäld för förtal. När sångaren blir varse det hela blir han irriterad.
Bild 2 av 6

Danny Saucedo menar själv att han bara ville "jävlas lite".
Bild 3 av 6

Det var när sångaren framförde "Dandi dansa" som han lät lägga ut ett telefonnummer, numret gick dock till en ung kvinna som blev överöst med samtal och meddelanden.
Bild 4 av 6

Egentligen hade Danny bara tänkt skoja till det med en härlig kille han känner.
Bild 5 av 6

Här njuter Danny Saucedo av sitt sällskap av biffiga hunkar. Kvinnan till höger försöker förgäves få kontakt, Danny har full fokus på killarna.
Bild 6 av 6

Det var efter det tog slut med Molly Sandén som Danny bytte spår och började leva lite mer experimentellt med mycket killar och festande.

Under första deltävlingen i årets speciella corona-upplaga av ”Melodifestivalen” genomförde Danny Saucedo en spektakulär scenshow där han konstant cirkulerade runt ett flertal olika boxar.

På en av boxarna, som var rekvisita under hans nummer, hade Danny Saucedo skrivit ett telefonnummer till en kille som han ville skoja till det lite för. Sångaren är busig och har ett stort umgänge med flera olika män i olika åldrar.

När Danny var nybliven singel efter uppbrottet från Molly Sandén, 28, tog han varje chans att njuta av sin nyvunna frihet.