Magnus Ugglas hemliga affär med SVT-stjärnan

Varning på stan.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Magnus Uggla i största hemlighet har varit inblandad i en affär med en firad och framgångsrik SVT-stjärna.
Sångaren och programledaren har gjort allt för att sköta sina förehavanden diskret och under radarn.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2021-03-12 kl 13:31 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade nyligen att Magnus Uggla, 66, har köpt en lyxvåning på Östermalm i Stockholm.

Sångaren som givit oss hits som ”Varning på stan” och ”Fula gubbar” är uppvuxen i den fashionabla stadsdelen och nu överger han och hustrun Louise ”Lollo” Uggla, 59, den vackra trävillan i Danderyd för en centralt placerad lyxvåning mitt i Stockholms pulserande innerstad.

Bild 1 av 10magnus uggla neurtath stor 1 - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna kan nu avslöja Magnus Ugglas hemliga affär med en hyllad SVT-stjärna. Paret har gjort allt för att sköta det hela diskret.
Bild 2 av 10magnus ugglas lyxvaning stor4 1 - Stoppa Pressarna

Magnus Uggla har köpt en lyxvåning på Östermalm, till vänster i bild skymtar vi Östermalms korvspecialist där sångaren är en uppskattad stamgäst.
Bild 3 av 10magnus ugglas lyxvaning stor 2 - Stoppa Pressarna

Det är en modernt inredd vindsvåning på 185 kvadratmeter som Magnus Uggla slagit till på.
Bild 4 av 10magnus ugglas lyxvaning stor1 1 - Stoppa Pressarna

Sångaren betalade drygt 24 miljoner kronor för våningen.
Bild 5 av 10magnus uggla korvfrossa stor3 1 - Stoppa Pressarna

Här är Magnus Uggla vid Östermalms korvspecialist dit han numera har en promenad på två minuter.
Bild 6 av 10magnus uggla neurtath stor2 - Stoppa Pressarna

Runt hörnet och i samma fastighet som Uggla huserar ligger Thelins café där sångaren kan köpa en baguette till fredagsmyset med vitt vin och räkor.
Bild 7 av 10magnus uggla neurtath stor1 - Stoppa Pressarna

Der är det frånskilda paret Niclas Engsäll och Carolina Neurath som sålt lyxvåningen till Uggla. Man har gjort allt man kunnat för att sköta affären på ett diskret sätt men de hade inte räknat med Stoppa Pressarnas grävgrupp.
Bild 8 av 10carolina neurath emil stor2 2 - Stoppa Pressarna

Carolina Neuraths äktenskap sprack efter att hon inte kunde motstå Emil "Hipster-Emil" Persson som har succépodcasten "Fördomspodden".
Bild 9 av 10carolina neurath damberg stor1 3 - Stoppa Pressarna

Carolina Neurath är en av Sveriges vassaste ekonomijournalister och belönad med Stora Journalistpriset. Här är hon med inrikesminister Mikael Damberg.
Bild 10 av 10carolina neurath diplomat ensam stor4 kopia 4 - Stoppa Pressarna

Efter Carolina Neuraths otrohetsskandal har Östermalms-societeten frusit ut den vackra och framgångsrika journalsiten. Numera ses hon ofta ströva runt på Östermalm ensam, till synes utan mål och mening.

Den folkkäre artisten slog på stort och betalade 24 miljoner kronor för den 185 kvadratmeter stora bostaden som ligger bara ett stenkast från Östermalmstorg och sångarens favorithak Östermalms korvspecialist.

När Magnus Uggla var 14 år lämnade han Karlavägen och flyttade till Saltsjö Duvnäs i Nacka kommun, men nu får han äntligen återvända till sitt älskade Östermalm.

Magnus Ugglas och hustruns nya våning går inte av för hackor. Det är en modern vindsvåning med högt i tak. Fastigheten är från 1929 men våningen är topprenoverad och centralt belägen på Linnégatan.