Därför bröt Blondinbella med livvakten

En särskild incident låg bakom uppbrottet.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja vad som hände mellan Blondinbella och Livvakts-Magnus.
Han ville så mycket mer än bloggerskan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-02-10 kl 14:05 |

ProvaPremium

Det har varit en omtumlande höst för Isabella Löwengrip, 28.

Hon förföljdes av en stalker i sitt gamla hem på Lidingö. Och den framgångsrika bloggerskan hann knappt flytta in i lyxvillan för närmare 30 miljoner förrän stalkern återigen dök upp.

Bild 1 av 7blondinbella livvakt stor 6 - Stoppa Pressarna

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja vad som egentligen hände mellan Blondinbella och Livvakts-Magnus och varför sagan tog slut.
Bild 2 av 7blondinbella hanas stor1 - Stoppa Pressarna

Blondinbella med sin kompanjon Pingis Hadenius som har hållit huvudet kallt under den stormiga perioden.
Bild 3 av 7blondinbella flykten.stor 3 - Stoppa Pressarna

Blondinbella flydde med barnen och Livvakts-Magnus efter att kriminella personer sökt sig till hennes lyxvilla som en följd av att Hampus Jarlbo förlorat gigantiska pengar på aktiemarknaden, pengar han lånat.
Bild 4 av 7blondinbella hampus desperat stor1 1 - Stoppa Pressarna

Kärlekssagan med Hampus Jarlbo tog slut med en smäll efter 1.5 år. Den unge skåningen har nu tvingats i konkurs med skulder på närmare 35 miljoner kronor,
Bild 5 av 7blondinbella psykolog stor 2 - Stoppa Pressarna

Hela härvan och hotbilden fick Blondinbella att må så dåligt att hon tvingades söka psykologhjälp.
Bild 6 av 7blondinbella maffian stor 2 - Stoppa Pressarna

Under flykten framkom uppgifter som tydde på att Blondinbella jagades av maffian. Livvakts-Magnus fanns där som en trygghet för entreprenören.
Bild 7 av 7blondinbella livvakt stor1 1 - Stoppa Pressarna

Whitney Houston spelare sångerskan Rachel Marron och Kevin Costner livvakten Frank Farmer i filmen "Bodyguard". Många jämför nu Blondinbellas och Livvakts-Magnus historia med filmen.

Mannen, som är i 25-års åldern och ursprungligen från Nordafrika eller Mellanöstern, visade sig vid flera tillfällen även vid Blondinbellas kontor vid Stureplan i centrala Stockholm.

Till slut var det Livvakts-Magnus som kunde jaga ikapp stalkern då han återigen dykt upp vid bloggerskans lyxvilla. Livvakts-Magnus höll fast mannen till dess att polisen anlände och kunde gripa mannen.

Stalkern är sedan dess belagd med besöks- och kontaktförbud men har siktats i närheten av Stureplan och Blondinbellas kontor efter det.

Knappt han stalker-dramat lägga sig förrän Hampus Jarlbos, 28, ekonomiska bubbla sprack. Den unge ex-pojkvännen till bloggerskan har nu gått i konkurs med skulder på närmare 35 miljoner kronor.