Därför föll Lotta Engberg för Soldoktorn

Läkarrocken avgjorde.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja sanningen om Lotta Engbergs förhållande med ”Soldoktorn”.
Sångerskan har alltid varit svag för läkare.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2020-08-12 kl 12:50 |

ProvaPremium

Det är utan tvekan årets mest omtalade kändisromans.

Lotta Engberg, 57, och Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 62, har blivit ett etablerat par. I realtid har vi kunnat följa hur de bägge fick upp ögonen för varandra och vi har fortlöpande fått rapporter från deras dejter ända in i mål – nu är de tillsammans.

Bild 1 av 6

Lotta Engberg föll pladask för Soldoktorn. Nu kan Stoppa Pressarna avslöja vad det var som fick sångerskans hjärta att bulta lite extra.
Bild 2 av 6

Mikael Sandström är en omtyckt tv-läkare och Lotta Engberg har alltid varit lite svag för män i vita rockar.
Bild 3 av 6

Nu jublar Lotta av kärlek. Äntligen har hon fått ihop det med en doktor.
Bild 4 av 6

Nu är "Lotta på Liseberg" över för den här säsongen och sångerskan och Soldoktorn kan äntligen träffas och rå om varandra.
Bild 5 av 6

Paret flörtade öppet med varandra i tv häromdagen. Det går inte att ta miste på att det är massor av heta känslor mellan de bägge.
Bild 6 av 6

Mikael Sandström är vältränad som få och något av damernas favorit. Tyvärr missade han "Let's Dance" då han kände att han ville göra en insats i vården under den rådande coronapandemin.

Det var Lotta Engberg som tog initiativet. I en intervju med Aftonbladet konstaterade sångerskan och programledaren att hon trivdes alldeles utmärkt som singel, Lotta tyckte det var skönt att slippa ha någon karl helt enkelt.

Men det fanns en viss kille som fick hennes hjärta att bulta lite snabbare och ge henne det där sköna ”pirret” – Soldoktorn.

I slutet av intervjun med Aftonbladet säger hon halvt på skämt, halvt på allvar att Soldoktorn verkar spännande och att hon gärna skulle träffa honom.

Och Mikael Sandström, som är änkling sedan 13 år tillbaka, var inte sen att hänga på. En kontakt etablerades mellan paret och efter diverse fördröjningar kom så första dejten.