Därför lämnar Kristin Kaspersen ”Let’s Dance”-Calle

Till slut blev det för mycket.
Kristin Kaspersen avbröt semestern med Calle Sterner.
Programledaren bröt upp och lämnade sin danspartner.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2019-06-21 kl 09:05 |

ProvaPremium

De var vårens hetaste par i TV.

Kristin Kaspersen, 49, och Calle Sterner, 30, var totalt överlägsna i TV4:s succéprogram ”Let’s Dance”. Flera av de andra dansparen gjorde habila och bra insatser men de var chanslösa mot sportiga Kristin som verkligen har en fallenhet för dans.

Bild 1 av 6

Nu avslöjas sanningen bakom Kristins beslut att bryta med sin danspartner Calle Sterner.
Bild 2 av 6

Kristin Kaspersen har haft ett tungt sorgeår efter mamma Lill-Babs. Framgångarna i "Let's Dance" har hjälpt programledaren i sorgearbetet.
Bild 3 av 6

Kristin Kaspersen är tacksam för allt Calle Sterner lärt henne. Men hon avbröt semestern med honom i Frankrike då Calles flickvän var på plats.
Bild 4 av 6

Kristin Kaspersen har tränat stenhårt. Hon är en riktig tävlingsmänniska och Calle Sterner har gjort underverk med programledaren.
Bild 5 av 6

Kristin Kaspersen var helt överlägsen i finalen.
Bild 6 av 6

Kristin Kaspersen och Calle Sterner behöver kanske en lite paus från varandra nu?

Och med Calle Sterners professionella guidning av den ambitiösa blondinen blev paret ett av de bättre i tv-programmets svenska historia. Finalen mot Magdalena Forsberg, 51, blev nästintill en formsak. Kristin och Calle triumferade till publikens jubel – snacka om värdiga vinnare.

Men allt handlade inte om dansen för Kristin och Calle, de trivdes väldigt bra tillsammans. Paret kom nära varandra och efter finalen åkte de på semester tillsammans till den franska Rivieran.

Där njöt de av varandras sällskap och hade riktigt roligt, den psykologiska och fysiska pressen att prestera i direktsändning var borta. Det innebar en befrielse, men de upplevde också ett tomrum.