- Senaste nytt från kändispressen

David Hellenius ensam efter krisen med Renée

Det är med tunga steg David Hellenius tar sig ned för gatan.
Den normalt sett så energiske programledaren går just nu igenom en svår kris med sin älskade hustru Renée Nyberg.
Det är makens programledarskap i TV4-succén ”Masked singer” som ställer till det för tv-världens mest förmögna power-couple.

Stoppa Pressarnas fotograf fångade David Hellenius, 47, på Grev Turegatan på Östermalm i Stockholm.

Det är en av stadsdelens finare shoppinggator och bara de riktigt förmögna har anledning att röra sig i kvarteren där bland annat Bentley-bilar för 3 miljoner kronor exponeras i skyltfönstren som om det vore ett par jeans.

TV4-stjärnan var dock inte på jakt efter någon ny lyxbil även om han har råd – programledaren bor med sin hustru i en 25-miljoners våning på 200 kvadratmeter på ett toppläge i Vasastan och Hellenius förmögenhet uppskattas till över 100 miljoner kronor.

 • David Hellenius och Renée Nyberg har det riktigt kämpigt just nu.

 • Man riktigt ser på David Hellenius hur tung tillvaron är just nu.

 • David Hellenius gick ner för Grev Turegatan med tom blick.

 • David Hellenius försöker samla tankarna, han mår inte bra.

 • Det är Hellenius polare Felix Herngren som ställt till det med sin blodiga babianjakt. Renée Nyberg som är en engagerad djurvän kräver att maken bryter med Herngren, helst hade hon sett underhållaren sparkas från "Masked singer" som David Hellenius leder.

 • David Hellenius har försökt förklara för sin hustru att han inte bara kan sparka Felix Herngren.

 • David Hellenius försöker nu hitta tillbaka till Renée, men hon är oresonlig.

 • I början av sin karriär ledde Renée Nyberg TV3-programmet "Vilda djur" som handlade om den typ av djur i Afrika som Felix Herngren gärna skjuter och stoppar upp.

 • David Hellenius har hamnat i en riktigt rävsax. Han slits mellan sin lojalitet till Felix Herngren och sitt äktenskap med Renée Nyberg.

 • Man hade velat läsa Hellenius tankar, det är en riktig sörja han hamnat i.

 • Renée Nyberg är en så stor djurvän att hon ibland tar med djur i programmen trots att det egentligen inte är motiverat-

 • David Hellenius älskar sin hustru men samtidigt vill han inte svika Felix som han sett upp till ända sedan barndomen i Viksjö utanför Stockholm.

 • David Hellenius är även pressad av Malou von Sivers som försökte sig på en kupp men misslyckades kapitalt i likhet med översten Claus Schenk von Stauffenberg som försökte spränga Adolf Hitler till döds i führerns högkvarter på östfronten ”Wolfsschanze” i Rastenburg i Ostpreussen.

 • Här ser vi till vänster i bild hur David Hellenius vikt av mot husväggen som han gärna trycker sig emot.

 • Malou von Sivers kuppförsök mot David Hellenius sprack när Steffo Törnquist hellre ville spela golf än intrigera.

 • Det är inte så roligt att heta David Hellenius alla gånger.

 • Underifrån kommer Pär Lernström som tycker att TV4 ska satsa på honom istället för "ZTV-reliken" Hellenius.

 • David Hellenius har mycket att lösa nu. Att han är mångmiljonär är en klen tröst, det är framför allt bekräftelse som driver programledaren.

 • Pär Lernström var erbjuden jobbet som sidekick åt Petra Mede i "Let's Dance" men tyckte det var "förnedrande", då gick erbjudandet till David Lindgren som gör ett bra jobb.

 • David Hellenius funderar på om han gjorde rätt som lämnade "Let's Dance" till förmån för "Masked singer".

 • David Hellenius saknar även sin kollega Tilde de Paula som vill satsa mer på journalistiken, hon konkurrerar med TV4:s Jenny Strömstedt om att bli familjekanalens "drottning" den dag Malou von Sivers drar sig tillbaka.

 • David Hellenius ser sin spegelbild och kan bara bittert konstatera att han inte ser särdeles lycklig ut.

 • För David Hellenius har den annalkande våren kommit av sig, nu är det bara bekymmer och ingen glädje i hans tillvaro.

 • Men han ser ändå beslutsam ut i sin vånda. Kanske han förmår att komma tillbaka? Det är farligt att räkna bort David Hellenius, bakom den milda ytan döljer sig en järnvilja.

 • David Hellenius upplever att TV4:s vd Casten Almqvist distanserat sig från honom, som här på bilden, notera att Casten inte bevärdigar Hellenius med en blick.

 • För David Hellenius gäller det nu att komma på en plan för hur han ska bli sams med Renée, få behålla Felix Herngren, inte bli utmanövrerad av Malou von Sivers eller Pär Lernström och sist men inte minst hur han återigen ska återfå vd Casten Almqvists gunst.

 • För David Hellenius väntar en tung tid, han måste dock ta sig i kragen. Bilder: TT, TV4, TV3 och Stoppa Pressarna

Men pengar och prylar var det nog det sista den, förvisso normalt sett väldigt materialistiske, tv-mannen tänkte på när han med tunga steg vandrade nedför lyxgatan.

LÄS MER: Blondinbella avslöjar sanningen om sitt alkohol- och tablettmissbruk

David Hellenius och hans hustru Renée Nyberg, 54, har det tungt och då hjälper inga pengar i världen. Expressen har rapporterat hur paret 2015 oblygt tog ut en hisnande aktieutdelning på drygt 38 miljoner kronor, efter att ha slagit ihop sina bolag.

Sedan dess har David Hellenius fortsatt att casha in mångmiljonbelopp – pengar som en vanlig löntagare bara kan drömma om.

LÄS MER: Hon är Göran Lambertz nya unga älskarinna

Det senaste räkenskapsåret 2020 drog Hellenius bolag DH Media AB in drygt 12 miljoner kronor och gjorde en vinst på över 8 miljoner kronor. I företaget Helny Produktion, som David Hellenius har med sin hustru, var vinsten 13 miljoner kronor och företaget har tillgångar på över 66 miljoner kronor.

Lägger vi till superexklusiva lantstället Tynningö i Stockholms skärgård som paret köpte för över 15 miljoner kronor och våningen i Vasastan så har Hellenius tillgångar på över 100 miljoner kronor.

Men just nu skulle nog David byta bort alla pengar i hela världen bara han och hustrun Renée kunde få det bra igen.

Paret genomlider just nu en djup kris, erfar Stoppa Pressarna. Och det är lite överraskande Felix Herngrens, 54, fel.

LÄS MER: Drottning Elizabeth är redan igång och jobbar efter prins Philips bortgång

Som bekant ingår ju Felix Herngren i panelen för ”Masked singer” som David Hellenius leder med sedvanlig elegans och sprittande energi. Den senaste tiden har dock Felix Herngren blivit kraftigt ifrågasatt efter att det avslöjats att underhållaren ägnar sig åt blodig och närmast pervers troféjakt i Afrika.

Underhållaren har bland annat skjutit babianer och skickat hem de slaktade djuren till Sverige för att stoppas upp och ställas ut i paradvåningen på Tysta Gatan på Östermalm. Babian-hanteringen av Herngren har gjort Renée mycket upprörd – hon är sedan länge en engagerad djurvän.

När hon var på TV3 ledde hon i början av sin karriär tv-programmet ”Vilda djur” som handlade om Afrikas hotade djur – exakt den typen av djur som Herngren skjuter för sin egen njutnings skull. Programserien satte djupa spår hos Renée Nyberg som sedan dess är en engagerad djurvän och helst undviker kött, vilket David Hellenius brukar få höra när han vill unna sig en saftig hamburgare från gasolgrillen på lantstället.

LÄS MER: SVT-stjärnan avslöjar sina bästa sexknep med yngre hustrun

Renée har krävt att David Hellenius ska markera mot Felix Herngren, helst i sändning av ”Masked singer”. Fick Renée bestämma skulle Felix Herngren till och med sparkas från programmet.

David Hellenius har förgäves försökt förklara för sin besvikna hustru att det inte låter sig göras – ”Masked singer” är en påkostad produktion och att bara byta ut en panelmedlem är helt enkelt inte möjligt.
– De har haft häftiga bråk och oresonliga gräl om det här, Renée gillar inte att David verkar så imponerad av Felix som ju är ännu mer framgångsrik och dessutom ansedd som roligare än sin lite kortare kompis, säger en uppgiftslämnare till Stoppa Pressarna.

För David Hellenius är krisen med Renée inte den enda tyngden på hans axlar, på Stoppa Pressarnas bilder kan man nästan bokstavligen se hur programledaren liksom trycks ihop av alla bekymmer.

LÄS MER: Allvarlig hotbild mot Kristin Kaspersen

David Hellenius har även hamnat i en internpolitisk knipa på TV4. Hans mångmiljoninkomster retar många andra profiler på kanalen som inte är i närheten av att tjäna så mycket pengar.

Kanalens leading lady, Malou von Sivers, 68, uppges vara ytterst irriterad och hon har glunkat om ett ”kvinnoupprop” på kanalen.

Malou ska dock ha haft svårt att få med sig några kvinnor på uppropet och då försökte hon bredda uppropet genom att få med sig Steffo Törnquist, 65, som dock inte var så intresserad.
– Hon tog honom precis när han var på väg ut på en golfrunda och Steffo är dessutom en generös natur som inte blir bitter över att Hellenius tjänar mer. Steffo är glad bara han får sina cigarrer och sin konjak, han har aldrig varit så pengakåt som Hellenius, säger uppgiftslämnare som vill vara anonym då Hellenius, trots sin inte helt imposanta fysik, är känd för att kunna vara en ”elak jävel”.

Men Hellenius problem upphör inte bara för att Malou von Sivers är en ungefär lika lyckad kuppmakare som översten Claus Schenk von Stauffenberg när han försökte spränga Adolf Hitler till döds i führerns högkvarter på östrfronten, ”Wolfsschanze” i Rastenburg i Ostpreussen.

LÄS MER: Glädjebeskedet till Emilio Ingrosso mitt i krisen

David Hellenius måste även skydda sin flank mot yngre begåvningar på kanalen. Programledaren Pär Lernström, 40, betraktar Hellenius som en ZTV-relik medan han ser sig själv sig som TV4:s ”framtid” och han ska vara trött på att betraktas som ”påläggskalv” – han tycker att han är mogen för större uppgifter nu.

Lernström ska ha enligt uppgift ha blivit erbjuden av vara sidekick i ”Let’s Dance” åt Petra Mede, 51, men han fann erbjudandet i det närmaste förnedrande och det blev istället David Lindgren, 38, som fick axla rollen efter Tilde de Paula, 48.

David Hellenius känner flåset i nacken från Lernström och dessutom har han på sistone upplevt att TV4:s vd Casten ”Casten med kvasten” Almqvist, 59, blivit alltmer distanserad gentemot Hellenius.
– Det är lite tungt för David just nu, han vet själv att han inte känns ”ny och fräsch” längre och det här bråket med Renée gör det knappast enklare, jag förstår att er fotograf reagerade över att han såg så ”nedtryckt” ut när han var ute och gick, säger Stoppa Pressarnas källa.

LÄS MER: Änkan efter Adam Alsing vädjar desperat i öppet brev

Nu återstår att se om David och Renée kan hitta tillbaka till varandra, en skilsmässa vore förödande och räkna med att den blir blodig med tanke på alla miljoner paret ska fördela.

LÄS MER: Justin Bieber avslöjar sanningen om sina äktenskapsproblem
LÄS MER: Polisens egna spaningsbilder från sexhärvan med Paolo Roberto
LÄS MER: Pernilla Wahlgrens planering för sin död väcker oro

VI AVSLÖJAR: "De har haft häftiga bråk och oresonliga gräl!"

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: David Hellenius ensamma vandring efter krisen med Renée

comments powered by Disqus

Liknande artiklar

Senaste från På Löpet

Han pekas ut som Pernilla Wahlgrens nya kärlek

En riktig superhunk. 
Stoppa Pressarna kan nu avslöja vem som är Pernilla Wahlgrens nya dejt.
Den heta snyggingen som sångerskan fångat blir inte sämre av att han har barnbarn.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Blondinbella i trafikolycka – vådlig krock med bilen

EXTRA:

Äldre man tog han om den chockade entreprenören!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Niklas Strömstedt om otroheten i relationen

EXTRA:

"Livet kommer bli annorlunda nu!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Kristian Luuks självvalda isolering efter uppbrottet

BILD-EXTRA: "Det kan vara en fördel ibland att stanna upp och leva själv!"

Svenskt

Harald Treutigers nya liv utanför tv-rutan

EXTRA: Skeppare på räkkryssare med turister!

Svenskt

Gunilla Persson tvingas skaffa ledarhund

VI AVSLÖJAR: Hollywoodfrun behöver stöd i vardagen!

Sanningen om Dominikas och Anders Borgs pengakonflikt

EXTRA:

"Vilken erotikdödare, att ha en snål karl!"

Kristin Kaspersens skarpa markering mot Peg Parnevik

EXTRA: Har fått nog av dramat kring Filip Lamprechts förhållande!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Benjamin Ingrossos nya knep för att fånga drömtjejen

BILD-EXTRA: Så ska sångaren bli sexigare än någonsin!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Han pekas ut som Pernilla Wahlgrens nya kärlek

VI AVSLÖJAR:

Sångerskan har fångat en sportig skärgårdskille och modell!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Elena Belle dejtar het världsstjärna i USA

EXTRA:

På semester tillsammans i Mexiko!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Jenny och Niklas Strömstedt bryter upp

EXTRA: TV4-profilen lämnar landet – egna orden om beslutet!  

Benjamin Ingrosso brädad av sexig surf-hunk

VI AVSLÖJAR: Sångarens flickvän har hittat en ny kärlek!

Ingrosso misshandlade Anna Book efter bråk i trapphus

VI AVSLÖJAR: Den eldfängde italienaren var chanslös i tingsrätten!

Patrik Sjöberg om sin svåra blodsjukdom

EXTRA: Stjärnan var nära att dö!

Dr Albans nya tuffa liv efter sjukdomsperioden

BILD-EXTRA: Musikern tvingas vänja sig!

Annie Lööfs skarpa markering mot Federley

VI AVSLÖJAR: Hon accepterar inte hans beteende längre!

Dan Ekborgs nya lycka efter kärlekskarusellen

BILD-EXTRA: Går och sjunger musikallåtar på stan!

Gunilla Perssons mamma till sjukhus – kämpar för sitt liv

VI AVSLÖJAR: Hollywoodfruns gripande ord om dramat i natt!

Kjell Bergqvist avslöjar sitt dolda handikapp

EXTRA: Skådespelaren blev hjälplös till slut!

Emilio Ingrosso om krisen i äktenskapet med Åsa

EXTRA: "Det är väldigt, väldigt svårt!"

Peg Parneviks desperata försök till återförening

EXTRA: Gör allt hon kan för att få tillbaka Filip!

Pedofilen om känsliga uppgifterna kring Federley

VI AVSLÖJAR: Nu väljer han att berätta sanningen!

Kristin Kaspersen visar det heta vårmodet

BILD-EXTRA: Programledaren använde gatan som catwalk!

Göran Lambertz överraskande babylycka efter häktningen

VI AVSLÖJAR: "Hon är en helt fantastiskt gullig liten unge!"

Malin Berghagen drabbad av aggressiv cancer

EXTRA: "Dom injicerade radioaktiv vätska i mig!"

EXKLUSIVT: Federley-pedofilen talar ut om relationen

EXKLUSIVT: "I början visste Fredrick ingenting!"

Ebba Busch i stort sexbråk med andra kvinnan

EXTRA: "Gör mig obekväm och illa till mods!"

Magnus Hedmans nya look får följarna att jubla

EXTRA: Bilden som visar den stora förändringen!

Fredrick Federleys nya kontakt med pedofilen

VI AVSLÖJAR: Bilderna som visar männens fortsatta relation!

Steffo i smutsigt bajsbråk med Alex Schulman

EXTRA: "Hur dålig journalist får man bli?"

Camilla Läckbergs svåra sammanbrott efter tuffa tiden

EXTRA: Författaren väljer att isolera sig helt!

Makens penis räddade synen på Christina Schollin

EXTRA: Så upptäckte Hans den dolda sjukdomen!

Siw Malmkvists tuffa lidande i tysthet

EXTRA: Berättar om okända sjukdomen hon lidit av i 40 år!

Ex-pojkvännens sköna revansch på Blondinbella

EXTRA: Så tjänade han miljontals kronor efter uppbrottet!

Filip Lamprechts flykt från ex-flickvännen Peg

EXTRA: "Jag vill ta tid och känna efter och återhämta mig!"

Sarah Dawn Finers dramatiska babylycka

EXTRA: "Visste inte om vi skulle få ha dig kvar hos oss, vid liv!"

Per Anderssons mumsiga thai-mys i vårkylan

BILD-EXTRA: Komikern blev lite sugen på söndagskvällen!

Så försöker Peg Parnevik hämnas på Filip Lamprecht

EXTRA: Sångerskans bitterhet växer sig allt starkare!

Margaux Dietz i öppet bråk med ex-maken

EXTRA: Så hindrar han influencern från att göra sitt jobb!

Camilla Läckbergs obehagliga upptäckt med Simon

EXTRA: "Förklarar ju inte varför han tog hem det här!"

torsdag 13 maj 2021