Desperat vädjan till Pernilla Wahlgren efter näthatet

En förtvivlad pappas vädjan.
Nu uppmanar den 3-årige pojkens föräldrar Pernilla Wahlgren och andra kändisar att sluta med sin skadliga och hatfyllda kampanj på nätet.
– Det hon gör är inte tillåtet, säger fadern till den lille gossen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2020-10-03 kl 22:02 |

ProvaPremium

Pernilla Wahlgren, 52, och flera av hennes kändisvänner har drivit en intensiv kampanj på nätet att en treårig liten pojke skulle få stanna på det familjehem som socialtjänsten i Österåkers kommun har funnit olämpligt.
Närmare 30 000 människor har skrivit på utan att ha den blekaste aning om vad som egentligen är bäst för den lille pojken. Dessutom har hans namn och bild hängts ut av Pernilla Wahlgren – i strid med den sekretess som ska råda. Och hot och hat har följt i spåren av kampanjen, både hårt arbetande socialsekreterare och folkvalda poitiker har blivit utsatta.

Bild 1 av 7

Nu vädjar pappan till den lille pojken om att Pernilla Wahlgren ska backa ner.
Bild 2 av 7

Undangömt, som svar på en kritisk kommentar, tillkännagav Pernilla Wahlgren att hon inte skulle driva kampanjen kring den lilla pojken längre, men alla hennes skadliga och kränkande inlägg ligger kvar.
Bild 3 av 7

Pernilla Wahlgren har engagerat sig för att pojken skulle stanna i det familjehem som inte anses som lämpligt av socialtjänsten. Pernilla är bekant med de som driver familjehemmet, det svajiga faktumet utgör hela henne beslutsunderlag.
Bild 4 av 7

Pernilla Wahlgren om någon borde inse att man inte kan lyssna till rykten. På 80-talet pekades hon ut som nazist.
Bild 5 av 7

Kristin Kaspersen har även hon spritt namn och bild på den lilla pojken, trots att hon om någon vet vad det innebär att må dåligt så väljer hon att kränka pojkens och föräldrarnas integritet.
Bild 6 av 7

Kristin Kaspersen borde i sin ensamhet verkligen tänka över sitt beslut att bryta mot sekretessen kring det känsliga ärendet.
Bild 7 av 7

Micael Bindefeld tycks inte ha en susning kring juridiken vad avser sociala ärenden. Festfixaren har dessutom visat upp sitt bristande omdöme tidigare då han tafsade på stjärten på en ung kvinnlig artist i samband med Elle-galan senast som sannolikt var den sista han tillåts arrangera.

Stoppa Pressarna har de senaste dagarna rapporterat om hur Pernilla Wahlgren engagerat sig i en liten treårig pojkes öde. Pojken har sedan två år varit placerad i ett familjehem i Österåkers kommun, men socialtjänsten har tvingats till att omplacera honom.
– Vårt arbete utgår alltid från barnens bästa. Det är mycket ovanligt att vi har samarbetsproblem och ännu mer ovanligt att vi blir tvungna att omplacera ett litet barn från ett familjehem, säger Susanna Kiesel, socialdirektör i Österåkers kommun.