- Senaste nytt från kändispressen

Dramatiska kändisåret 2020 går till historien

Ett väldigt annorlunda år.
2020 har präglats av det dödliga kinesiska coronaviruset.
Men även om många kändisar drabbats av covid-19 har de ändå inte legat på latsidan – här är ett litet axplock av vad Stoppa Pressarna har rapporterat om under året som gått.

Prinsessan Sofia, 36, gravid, programledaren Rickard Olsson, 53, fast för rattfylleri utanför ett daghem och Fredrick Federley, 42, bor med en dömd våldtäktspedofil.

Listan med Stoppa Pressarnas saftiga avslöjaden kan göras mycket längre.

2020 har varit ett ovanligt dramatiskt kändisår och Stoppa Pressarna har – i vanlig ordning – varit nyhetsledande. Nedan ger vi er ett par smakprov på vad som skett under det gångna året.

 • Stoppa Pressarna har dominerat nyhetsflödet om kändisar, politiker och kungligheter. Klicka vidare i bildspelet för att se några axplock av vad vi rapporterat under 2020.

 • I januari kommenterade Martin Timell ett bombdåd på Östermalm. Det var första gången som programledaren medverkade i media efter metoo-hösten 2017.

 • Programledaren Rickard Olsson körde rattull utanför ett daghem och det dröjde inte länge förrän han tvingades sluta på "Bingolotto".

 • Roger Lundgren är norra Europas främste kungaexpert. Han är mycket nära vän med drottning Silvia.

 • I april kom den sorgliga nyheten att Adam Alsing gått bort i covid-19.

 • Maj blev dramatiskt då Paolo Roberto greps av polisen efter att ha köpt sex på en lägenhetsbordell på Östermalm.

 • Jenny Strömstedt svimmade i direktsändning i TV4. Den populära programledaren hade drabbats av ett blodtrycksfall.

 • Carolina Gynning fick i sig grodgift på Ibiza. Senare under året avslöjades att hon kopierat konstverk av den polska konstnären Ewa Switala.

 • Anton Hysén bytte namn till Antonio Hysén och strök sitt mellannamn Glenn. Det är spänt mellan far och son.

 • Fredrik Reinfeldts bostad söktes igenom av polisen i jakt på kokain. Stoppa Pressarna kunde även avslöja att far och son Reinfeldt festat med Persbrandt.

 • I oktober kunde Stoppa Pressarna avslöjar att prinsessan Sofia är gravid, en nyhet som hovet bekräftade i december.

 • Fredrick Federley träffade "Björbo-pedofilen" via sex-appen Grindr. Stoppa Pressarna avslöjade att EU-parlamentarikern bott med "Björbo-pedofilen" sedan i somras. Drygt två veckor efter vårt avslöjande lämnade Federley alla sina politiska uppdrag.

 • Stoppa Pressarna kunde avslöja att programledaren Kristin Kaspersen bluffar med sina bostäder. Hon har en hyresrätt där hon är skriven samtidigt som hon bor i en bostadsrätt på Östermalm.

 • Efter ett fullmatat nyhetsår önskar Stoppa Pressarna alla sina läsare ett riktigt Gott Nytt År! Vi ses nästa år med mängder av spännande nyheter och avslöjanden! Bilder: TT, Instagram, Exakt24 och Stoppa Pressarna

JANUARI
Martin Timell i bombdrama på Östermalm

Året började med en rivstart. Tidigare hade Martin Timell, 62, fått rätt mot TV4 i Stockholms handelskammares skiljedomsinstitut som tvingades ersätta programledaren med 8,9 miljoner kronor.

Ända sedan hösten 2017 har den skandaliserade programledaren legat lågt, men i januari fick vi se Martin Timell framför kameran igen – den här gången blev han intervjuad av högersajten Exakt24 efter ett bombdåd i en trappuppgång på Östermalm
– Främst tänker jag på att jag har en god vän som bor på fjärde våningen där, eller bodde. Jag själv bott här i 30 år och ville se om lägenheten klara sig, den är vänd åt andra hållet, konstaterade en påtagligt skakad Martin Timell.

Det gick inte att ta miste på att han var upprörd över den kraftfulla explosionen i trappuppgången till ett flerfamiljshus.
– Gudskelov att ingen blev skadad. Vad fan är det som håller på att hända?, frågade sig Timell.

Han berättade om att han tidigare reflekterat över samhällsutvecklingen med skjutningar, bombdåd och en eskalerande gängproblematik och på frågan om han är oroad för sina nära och kära kom svaret direkt.
– Självklart är jag det. Man spränger i mina barndomskvarter då kan det hända precis överallt.

FEBRUARI
Rickard Olsson körde rattfull utanför dagis

Den 6 februari, dagen före sin födelsedag, åkte Rickard Olsson fast för rattfylla. Programledaren för ”Bingolotto” togs av polisen utanför ett daghem på Södermalm i Stockholm. 
– Du har kört personbil efter att ha intagit alkohol i sådan mängd att alkoholkoncentrationen i din utandningsluft under eller efter färden uppgick till 0,19 milligram per liter, skrev åklagare Carl Eideland i sitt strafföreläggande.

En alkoholkoncentration på 0,19 milligram per liter i utandningsluften motsvarar ungefär 0,38 promille alkohol i blodet.

Rickard Olsson hade begått gärningen ”med uppsåt” och dömdes till 40 dagsböter à 820 kronor vilket innebär att programledaren måste betala 32 800 kronor i böter. Dessutom måste han betala en avgift till Brottsofferfonden på 800 kronor. 

Kvällen innan hade programledaren varit ute och festat med goda vänner.
– Jag klev upp 6.30 och kände inte mer än att jag var halv sju-trött. Vid åtta-tiden åkte jag i väg och fastnade i alkoholkontroll. Jag tänkte ”fan, är det kvar från i går eller inte?  Det kan det väl inte...”. Men det var det, det var efterångorna där. Hade jag väntat en stund. Men det finns inga förmildrande omständigheter, man ska inte köra rattonykter, sa Rickard Olsson till Expressen.

Stoppa Pressarna kunde sedan avslöja att programledarens körkort blev indraget i ett år.

Det dröjde inte länge efter rattfyllan utanför daghemmet förrän han tvingades sluta i förtid som programledare för ”Bingolotto”.

Det hette att han slutade på grund av ”sjukdom”.

MARS
Royal-Rogers innerliga vänskap med drottning Silvia

Är man kunglig och påpassad av media kan det vara svårt att få det där riktiga personliga förtroendet för en journalist.

Men det finns ett undantag. Drottning Silvia, 77, är mycket förtjust i journalisten och kungaexperten Roger ”Royal-Roger” Lundgren, 46.

Roger från lilla Norsjö i Västerbotten har gjort en häpnadsväckande karriär och han är ansedd som den ledande experten i Skandinavien på Europas kungahus. Roger Lundgrens trygga och pedagogiska norrländska har kunnat höras flera gånger när SVT sänder från bröllop, dop och andra festligheter med kungafamiljen.

Roger Lundgren är perfekt som ciceron i samband med sändningarna, han lotsar tittarna med sina träffsäkra iakttagelser och sitt behagliga sätt.

Drottning Silvia och Roger Lundgren har med åren kommit att bli mycket nära vänner, hon känner varmt för den västerbottniske profilen och hon vet att hon kan lita på honom till hundra procent. Har Silvia berättat något känsligt för Roger så kan hon vara förvissad om att det stannar dem emellan.

I mars avslöjades att Roger fått förtroendet att göra en hel dokumentärserie om drottningens trägna arbete och engagemang för de utsatta barnen. Royal-Roger har följt Silvia och även prinsessan Madeleine, 38, på nära håll i deras arbete i Childhood Foundation. Tv-serien ”Barnens drottning” sändes på Viaplay, TV3 och TV8 och blev en stor succé.

APRIL
Adam Alsing plötsligt död i Covid-19

April blev en riktigt sorglig månad. Adam Alsing avled efter att ha drabbats av coronaviruset. Radio- och tv-profilen blev 51 år gammal.

Adam Alsing var en riktig tv-veteran trots sin relativa ungdom. Han började sin karriär i början av 90-talet i TV4 och fick senare en egen talkshow i TV3. Därefter gick han till Kanal 5 och ledde där bland annat program som ”Big Brother”.

Under flera år ledde han ”Äntligen morgon” i Mix Megapol tillsammans med bland andra Gry Forssell, 47. Adam Alsing hade även en framgångsrik karriär inom radio och var senast aktuell som en av programledarna i ”Vakna med NRJ”.

I ett inlägg på Instagram den 25 mars berättade han att befann sig i hemkarantän:
– Den här veckan var det jag som fick ta mitt samhällsansvar i corona-tider men jag är tillbaka nästa vecka igen!, skrev han.

I ett uttalande genom Discovery Networks skrev familjen: 

”Det är med stor sorg och enorm saknad vi tvingas meddela att vår älskade Adam inte längre finns med oss. Efter ett par veckors kamp mot Covid-19 avled Adam under onsdagen. Familj och anhöriga vill tacka den fantastiska personalen som gav Adam vård under hans vistelse på Södersjukhuset i Stockholm. Vi vill också vädja om respekt av vårt privatliv under denna tid av sorg och stillhet.”

Adam Alsing sörjs närmast av sin hustru Anette Alsing som han var tillsammans med i över 30 år och parets söner Sebastian och Kasper.

Adam Alsings död var en chock för tv-Sverige. Han var en mycket generös och varm person och det var tack vare Adam Alsing som Agneta Sjödin, 53, upptäcktes och blev tv-stjärna.

MAJ
Paolo Roberto gripen för sexköp på bordell i Stockholm

Maj blev en minst sagt dramatisk månad. Paolo Roberto, 51, greps av polisen för sexbrott vid ett tillslag mot en lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm.

Den kände programledaren, entreprenören och ex-fightern hade köpt sex av en kvinna från ett fattigt land i Östeuropa.

Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att det var programledaren, entreprenören och kändiskocken Paolo Roberto som gripits.

Polisen gjorde en riktad insats mot tre lägenhetsbordeller i Stockholm och Paolo Roberto greps tillsammans med flera andra män.

Paolo Roberto skrev själv om det inträffade på sitt Instagram-konto:
– När jag är som lyckligast i livet så lyckas jag alltid spaka undan benen på mig själv. Nu är jag tyvärr här igen och den här gången finns det ingen förlåtelse... För att krossa sig själv är en lång process. Som kräver total hängivenhet.

För Paolo Roberto var det självfallet ett hårt slag att åka fast som sexköpare, något ex-boxaren i högsta grad själv var medveten om.
– Jag är helt enkelt en parasit som ska utrotas! I natt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år. Och vet ni vad? Det är rätt åt mig! Nu är det dags att en gång för alla söka hjälp för att reparera hålet i min själ, skrev Paolo Roberto.

Det dröjde bara timmar innan TV4 sparkade honom som programledare för ”Farmen” och alla hans övriga samarbetspartners bröt med honom.

Men den gamle fightern är en riktig kämpe och nu är Paolo Roberto återigen på väg att bygga upp sin matverksamhet, han säljer olivolja och pasta från Italien på nätet och dessutom är en återförening med älskade flickvännen Elin Härkönen, 26, på gång.

JUNI
Jenny Strömstedts kollapsade i direktsändning

Juni blev också en dramatisk månad. Mitt under intervjun med chefsåklagare Krister Petersson, 59, föll Jenny Strömstedt, 48, plötsligt handlöst. Hon låg ner på studiogolvet helt orörlig.

En studiomedarbetare sprang fram och man hörde henne försöka få kontakt:
– Jenny, Jenny, Jenny, ropade den TV4-anställde med Jenny Strömstedt svarade inte och kanalen bröt för reklam.

Chefsåklagare Krister Peterson tystnade och satt orörlig i bild.

Efter ett långt reklamavbrott kom istället programledaren Anders Kraft, 52, i bild.
– Ni som följer det här programmet såg att vi hade en incident där. Jenny, programledaren, mådde lite dåligt och var tvungen att lägga sig ner och hämta andan, säger, konstaterade Anders Kraft.

Det är än idag inte helt klarlagt vad Jenny Strömstedt hade drabbats av men det mesta tyder på att det var ett tillfälligt blodtrycksfall.

Under hösten har Jenny Strömstedt arbetat mindre än vanligt och numera har hon ju slutat att skriva krönikor i Expressen efter Stoppa Pressarnas avslöjanden kring den våldsamme ”Jenny-mannen” som överföll programledaren i samband med att hon cyklade i närheten av Slussen i Stockholm.

”Jenny-mannen” är fortfarande på fri fot.

JULI
Carolina Gynning lämnas av pojkvännen – men får kärleksrevansch

Stoppa Pressarna avslöjade i juni att Carolina Gynning, 42, blivit dumpad av sin societets-pojkvän Viktor Philipson, 34.

I juli flydde skånskan till Ibiza för att hitta sig själv, det bar sig inte bättre än att hon fick i sig grodgift från Amazonas under sin vistelse på partyön. Skånskan spydde okontrollerat men uppnådde ändå ett inre lugn.

Den spirituellt inriktade konstnären genomgick även en andlig ritual i syfte att ”rena” sig från nesan över att återigen bli övergiven i ett förhållande – Carolina Gynning har en tragisk resumé när det kommer till pojkvänner; hon blir lämnad gång på gång, vilket Stoppa Pressarna redovisade i en unik kartläggning.

Carolina Gynning berättade själv på Instagram om hur hon med olika ceremonier försöker hitta ett inre lugn.
– Detta är ett sätt, det görs mest i Amazonas djungel men nu finns det över hela jorden. Det var inte enkelt men nu känner jag mig väldigt, väldigt lugn i hela mitt system, skrev skånskan på det sociala nätverket.

Senare kunde Stoppa Pressarna avslöja att hon och Viktor återförenats.

Därefter blev det riktigt tragiskt då Gynning avslöjades som en simpel bluff. Skånskan har kopierat flera av sina verk rakt av från den polska konstnären Ewa Switala, vilket Stoppa Pressarna har rapporterat om.

AUGUSTI
Anton Hysén bryter med pappa Glenn och förvandlas till Antonio 

Augusti bjöd på en ovanlig kändisnyhetAnton Hysén, 30, bytte namn till Antonio och dessutom strök han sitt mellannamn Glenn.
– Min mamma ville döpa mig till Antonio men min pappa ville ha Anton. I dag är det bytt för att jag gillar Antonio mer. Jag bytte mitt namn officiellt till Antonio i dag, skrev han på Instagram, rapporterade Aftonbladet.

Antonio Hysén och hans syster Annie, 26, har brutit med pappa Glenn, 61, efter hans konflikt med ex-hustrun Helena Hysén, 59.

Glenn Hysén har tidigare berättat om sin frustration kring bråket med barnen, allt började med att den tidigare landslagsstjärnan träffade sin nya kärlek och sedermera hustru Camilla Lendott, 52.
– De gillar inte min fru och jag vet inte varför för de har aldrig träffat henne. När de har födelsedag brukar jag skicka ett grattiskort med ett stort hjärta på. Annie svarar, men inte Anton. Jag har inte pratat med Anton på ett år. Det är svårt. Innerst inne är det svårt, har Glen Hysén berättat tidigare.

SEPTEMBER
Knarkrazzia hemma hos Fredrik Reinfeldt – polisen jagade kokaingömma

September blev en nyhetsdiger månad då Stoppa Pressarna avslöjade att polisen genomfört en husrannsakan hos den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt, 55.

Erik Reinfeldt, 25, son till makthavaren hade gripits för narkotikabrott.

Polisen larmades till en adress i centrala Stockholm. En ung man gav ett påverkat intryck och när patrullen kom på plats mötte de Erik Reinfeldt – Fredrik Reinfeldts och Filippa Reinfeldts, 53, yngste son.

Erik Reinfeldt gav intryck av att vara narkotikapåverkad och patrullen visiterade honom – man hittade kokain. Till en början misstänkte polisen att det var 8,2 gram kokain men när renheten kontrollerats senare visade det sig att det var 2,94 gram kokain som Erik Reinfeldt hade på sig.

Dessutom hittade polisen 5 000 kronor i kontanter och flera så kallade ”red line”-påsar, en mindre påse som många knarklangare använder sig av för att distribuera droger i.

Ett beslut fattades om att göra en husrannsakan mot Fredrik Reinfeldts bostad och i våningen gjordes flera intressanta fynd – den tidigare statsministerns bostad gav intryck av att ha fungerat som en langarcentral för kokain.

Polisen hittade en låda där en tallrik med vitt pulver fanns och ett kontokort. Det vita pulvret var av för liten mängd för att kunna analyseras men polisen misstänkte att det var kokain.

Polisen hittade även flera ”red line”-påsar i den forne statsministerns bostad och dessutom hittade man ytterligare 5 000 kronor i kontanter.

Nu misstänkte polisen att Erik Reinfeldt även langade kokain – han nekar dock till langning men medger att han köpt kokain.
– Jag hade ju köpt kokainet för mig. Kontanter har jag för att betala för det. Swish eller banköverföring funkar inte riktigt när man ska köpa knark, sa Reinfeldts släkting i förhör rapporterade Aftonbladet  som valde att inte namnge den tidigare statsministern eller hans son.

OKTOBER
Stoppa Pressarna avslöjar att prinsessan Sofia är gravid

Efter att prins Carl Philip, 41, och prinsessan Sofia besökte Kulinarika, en mat- och vingård söder om Sunne i Värmland blev den stora snackisen prinsessans välsignade tillstånd. De som var på plats och träffade kungligheterna drog efter andan när den vackra prinsessan gjorde entré – det gick som ett sus genom lokalen.
– Ha, ha, det var säkert fem eller sex damer som utbrast samtidigt, ”herregud, hon är ju gravid”. Det var så tydligt, berättade en kvinnlig deltagare på plats för Stoppa Pressarna.

Hon förklarade sitt tvärsäkra uttalande med att sånt ”ser en kvinna direkt”.

Kvinnan är själv fembarnsmamma och hävdade med emfas att hon var helt säker på sin sak – Sofia är gravid.
– Men herregud, titta själv på bilderna! Vi kan börja med kläderna, en svart löst hängande polotröja och en vid och plisserad kjol, det är ju grundkursen i hur man ska klä sig om man inte vill avslöja att man är gravid. Men kläderna kan vara en slump, det som övertygade mig var ansiktet. Så fort man bli gravid lägger man på sig lite kring hakan och halsen, det är kroppen som börjar lagra vätska, se på prinsessan! Hon är ju inte sig lik, konstaterade ögonvittnet som nästan blev upprörd av invändningar.

Kvinnan som var på plats under besöket gjorde även en annan observation som hon har stöd av på de fina bilderna på prinsessan från besöket.
– Hon höll konstant händerna knäppta på magen, det gör varenda gravid kvinna, vare sig man vill eller ej. Det är för att skydda och värma fostret, det är en instinkt, slår Stoppa Pressarnas källa fast.

Stoppa Pressarna är emellertid en kritiskt granskande sajt och en värmländsk fembarnsmammas tvärsäkra uttalande räcker inte varför vi kontaktade en kvinnlig barnmorska med lång erfarenhet av sitt yrke.

Barnmorskan granskade tillsammans med Stoppa Pressarna bilderna på prinsessan Sofia i detalj och hon uttalade sig med löfte om anonymitet då det var på ”gränsen till etiskt försvarbart att jag som barnmorska spekulerar offentligt i den här typen av frågor”.
– Ok, jag kan säga så här. Om inte prinsessan Sofia är gravid så äter jag upp en sugklocka. Det är nästan skrattretande, hon visar alla tecken och hon visar de tydligt. Det måste handla om dagar innan hovet går ut och bekräftar för det är så uppenbart, hon är förbi 12:e veckan, jag skulle gissa på 14:e veckan, sa den rutinerade barnmorskan till Stoppa Pressarna.

Och mycket riktigt. I december gick hovet ut och bekräftade Stoppa Pressarnas glädjande nyhet.

NOVEMBER
Fredrick Federley lever med en pedofil – dömd för grova barnvåldtäkter

I slutet av november kom nyheten vars chockvågor ännu inte lagt sig. Stoppa Pressarna avslöjade att EU-parlamentarikern Fredrick Federley sedan i somras levt tillsammans med en dömd pedofil.

Fredrick Federley är sedan många år en av Centerpartiets absolut tyngsta företrädare. Sedan EU-valet 2014 har han varit Europaparlamentariker. Han var andre vice partiordförande för Centerpartiet sedan partistämman 2015 och sedan juni 2019 var han även vice ordförande för den liberala gruppen i Europaparlamentet Renew Europe.

I valet till Europaparlamentet 2019 blev Fredrik Federley omvald till Europaparlamentet och han blev den tredje mest kryssade svensken.

Det väljarna inte känt till är att Federley bodde tillsammans med en dömd pedofil. Den 42-årige mannen, som kommer från Örebro ursprungligen, flyttade in hos EU-parlamentarikern i somras.
– Till sina vänner har Federley sagt att mannen bor med honom till dess att han har hittat något eget boende, berättade en uppgiftslämnare till Stoppa Pressarna.

Mannen som levt med Federley är dömd för att under perioden juli 2013 – januari 2014 gjort sig skyldig till grov våldtäkt mot barn vid 22 tillfällen, grovt sexuellt övergrepp mot barn vid två tillfällen, sexuellt ofredande mot barn vid sex tillfällen mot två flickor födda 2004 respektive 2007 samt grovt barnpornografibrott och barnpornografibrott.

Flickorna var 6 respektive 9 år när de våldtogs av mannen vid ett stort antal tillfällen. Mannen dömdes till nio års fängelse och efter sex år släpptes han ut i januari i år.

Av ett psykologutlåtande utfärdat vid Riksmottagningen i Kumla den 12 september 2014 framgår bland annat att mannen bedöms uppfylla kriterierna för pedofili samt personlighetsstörning UNS med narcissistiska och tvångsmässiga drag.
– Han har en minimerande inställning till allvaret av sexuellt våld och en närmast tvångsmässig fixering vid brottsoffren och deras moder, den tidigare sambon. Han har ett beteende som indikerar attityder som förminskar allvaret av sexuellt våld och han har en påtagligt bristande uppfattning om sitt behov av förändring, står det i utlåtande som Stoppa Pressarna har tillgång till.

Det tog drygt 14 dagar innan Fredrick Federley insåg att han inte kunde sitta kvar, han lämnade alla sina politiska uppdrag och Stoppa Pressarna levererade årets utan tvekan största politiska avslöjande.

Nyheten har även uppmärksammats i flera medier internationellt, bland annat i den franska prestigetidningen Le Monde.

DECEMBER
Kristin Kaspersens fräcka bostadsbluff i Stockholms city

December månad kom att präglas av Kristin Kaspersens, 51, bostadsbluffande.

Stoppa Pressarna har i flera artiklar redogjort för Kristin Kaspersens mystiska arrangemang med bostäder.

Den blonda programledaren är skriven i en hyresrätt på 77 kvadratmeter på Lästmakargatan men bor i själva verket i en 94 kvadratmeter stor bostadsrätt på Nybrogatan i Stockholm.

Man ska vara folkbokförd på den adress där man har sin huvudsakliga dygnsvila och Kaspersens agerande kan vara i strid med lagen.

I lägenheten på Lästmakargatan bor Kristin Kaspersens vuxne son Filip Lamprecht, 23, tillsammans med sin flickvän, sångerskan och realitystjärnan Peg Parnevik, 25.

Det unga paret är just nu i färd med att försöka byta "Kristin Kaspersens" lägenheten på Lästmakargatan, vilket Stoppa Pressarna avslöjade

En granne till Kristin Kaspersen på Nybrogatan har bekräftat för Stoppa Pressarna att programledaren i själva verket bor på den fashionabla Östermalmsadressen.
– Hon har bott här ett par, tre år nu, berättade närmaste grannen Kerstin, 98.

Och Stoppa Pressarna presenterade även helt avgörande bildbevis på Kristin Kaspersens bluffartade dubbelboende. Vi publicerade bilder från både Östermalmslägenheten där hon bor och från lägenheten på Norrmalm där programledaren är folkbokförd.

På båda dörrarna står det ”Kaspersen” och det råder ingen som helst tvekan längre – tv-profilen har dubbla bostäder i bostadsbristens Stockholm. Det kan innebära ett lagbrott och i värsta fall kan Kristin Kaspersen bli vräkt från lägenheten där hon inte bor. 

Det var inte länge sedan som Kristin Kaspersens halvsyster Malin Berghagen, 54, blev vräkt från sin lägenhet på Linnégatan, en tvärgata till Nybrogatan, då hyresvärden ansåg att hon inte uppfyllde kriterierna för att ta över kontraktet till hyresrätten efter mamma Lill-Babs.

Stoppa Pressarna har inte lyckats utröna huruvida Kaspersen hyr eller äger bostadsrätten på Nybrogatan.

Lägenheten såldes 17 juli 2017. Bostadsrättsföreningen Forellen 16 tillåter att man äger lägenhet i föreningen utan att bo där men Skatteverket tillåter inte man folkbokför sig på hyreslägenheter som man inte bor i.

Kristin Kaspersen har med andra ord en hel del att förklara. Även fastighetsföretaget Fabege har en hel del att förklara – känner de till Kaspersens bluffande? Vad är deras policy?

Hittills har både Kristin Kaspersen och Fabege vägrat att svara på Stoppa Pressarnas frågor men vårt nyårslöfte till er, kära läsare, är att vi inte ger oss. Vi fortsätter bevaka Kaspersens tveksamma affärer.

Stoppa Pressarna ber att få tillönska alla läsare och alla kändisar ett gott slut och ett Gott Nytt År!

NYÅRSLÄSNING: Stoppa Pressarnas avslöjanden präglade nyhetsåret!

Se våra senaste kungliga klipp här!

Kommentera: Dramatiska kändisåret 2020 går till historien

comments powered by Disqus

Senaste från På Löpet

Så reagerade Peg Parnevik på Filips seger i "Let's Dance"

Ingen väg tillbaka.
Filip Lamprecht vann välförtjänt i ”Let’s Dance”.
Den blonde kändissonen hyllas stort i sociala medier – men Peg Parnevik vägrar gratulera sin ex-pojkvän.

Se våra senaste kungliga klipp här!

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Därför tog det slut mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik

VI AVSLÖJAR:

Okända händelsen i ”Let’s Dance” som avgjorde!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Bluffbilden med Ulf Kristersson väcker frågor

EXTRA:

Moderatledaren framställs felaktigt!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Svenskt

Våldsam feministattack mot Paolo Roberto

EXTRA: "Det är obehagligt!"

Svenskt

TV4-stjärna misstänkt i stor knarkhärva

EXTRA: "Jag känner mig jävligt korkad och dum!"

Svenskt

Emilio Ingrossos svåra sorg efter dödsfallet

EXTRA: ”Du kommer alltid att finnas i min själ och mina tankar!”

Pernilla Wahlgrens bakslag med nya kärleken

EXTRA:

Chockartade beskedet till sångerskan på dejten!

Anna Books inlägg om Gunilla Persson väcker känslor

VI AVSLÖJAR: Sångerskans meddelande till Hollywoodfrun ord för ord!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

SVT-stjärnan Elisabet Höglund förd akut till sjukhus

EXTRA: Misstänkt blodpropp i lungan för journalisten!

/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

Dubbel artiklar

Senaste nytt från kändispressen!

Så reagerade Peg Parnevik på Filips seger i "Let's Dance"

VI AVSLÖJAR:

Inlägget på Instagram osar av bitterhet!
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se
Senaste nytt från kändispressen!

Göran Lambertz nya raseri mot kvinnan som anklagade honom

VI AVSLÖJAR:

"En lögnerska som inte ens försöker få domstolen att tro henne!"
/ StoppaPressarna.Se
Stoppapressarna.se

svenskabloggare-mittpuff

Mer från stoppa pressarna

Benjamin Ingrossos oblyga lek med sig själv på lediga lördagen

BILD-EXTRA: Folk trodde inte sina ögon!

Kristin Kaspersen ensam efter tuffa beslutet kring Filip

BILD-EXTRA: Smärtsamma minnen från uppbrottet!

Pernilla Wahlgrens mörka hemlighet med ex-pojkvännen

EXTRA: Avslöjar traumat med Joachim Lennholm!

Lena Philipssons nya beslut efter kärlekskrisen

EXTRA: "Jag upplever att jag inte kan prata fritt!"

Paolo Robertos nya erkännande efter sexköpet

EXTRA: Pastaprofilen lägger korten på bordet!

Heta hunkens första ord om Pernilla Wahlgren

EXKLUSIVT: Modellen Christian, 55, talar ut om relationen!

Soldoktorns nya liv med Lotta Engberg

EXTRA: Visar upp jättevillan i Mölnlycke!

Kristin Kaspersens smarta drag mot Peg Parnevik

VI AVSLÖJAR: Så ska kändismamman skydda sonen Filip Lamprecht!

Suzanne Reuter mystiskt försvunnen

EXTRA: Skådespelerskan har inte synts till på flera veckor!

Lill Lindfors i chock efter dödsfallet

EXTRA: Så minns hon nära vännen Svante Thuresson!

Polisen tog Jan Emanuel på bar gärning

EXTRA: Mångmiljonären kunde inte smita!

Blondinbella i trafikolycka – vådlig krock med bilen

EXTRA: Äldre man tog han om den chockade entreprenören!

Niklas Strömstedt om otroheten i relationen

EXTRA: "Livet kommer bli annorlunda nu!"

Kristian Luuks självvalda isolering efter uppbrottet

BILD-EXTRA: "Det kan vara en fördel ibland att stanna upp och leva själv!"

Harald Treutigers nya liv utanför tv-rutan

EXTRA: Skeppare på räkkryssare med turister!

Gunilla Persson tvingas skaffa ledarhund

VI AVSLÖJAR: Hollywoodfrun behöver stöd i vardagen!

Sanningen om Dominikas och Anders Borgs pengakonflikt

EXTRA: "Vilken erotikdödare, att ha en snål karl!"

Kristin Kaspersens skarpa markering mot Peg Parnevik

EXTRA: Har fått nog av dramat kring Filip Lamprechts förhållande!

Benjamin Ingrossos nya knep för att fånga drömtjejen

BILD-EXTRA: Så ska sångaren bli sexigare än någonsin!

Han pekas ut som Pernilla Wahlgrens nya kärlek

VI AVSLÖJAR: Sångerskan har fångat en sportig skärgårdskille och modell!

Elena Belle dejtar het världsstjärna i USA

EXTRA: På semester tillsammans i Mexiko!

Cissi Wallins stöd till Lambertz-kvinnan i domstolen

VI AVSLÖJAR: Debattören på plats när förtalsrättegången inleddes!

Carolina Neurath återförenad efter skilsmässan

EXTRA: Saknaden blev för stor!

Fredrik Reinfeldts miljonklipp efter kokainhärvan

EXTRA: Den forne statsministern drar in en rejäl slant!

Här festar Emilio Ingrosso med känd ekobrottsling

VI AVSLÖJAR: Bilden som visar mötet före rättegången!

Så lyckades Gunilla Perssons mamma undkomma döden

EXTRA: "Lilla mamma är en riktig fighter!"

Så räddade Lotta Engberg Soldoktorn

EXTRA: "Jag var inte lycklig då!"

Jenny och Niklas Strömstedt bryter upp

EXTRA: TV4-profilen lämnar landet – egna orden om beslutet!  

Benjamin Ingrosso brädad av sexig surf-hunk

VI AVSLÖJAR: Sångarens flickvän har hittat en ny kärlek!

Ingrosso misshandlade Anna Book efter bråk i trapphus

VI AVSLÖJAR: Den eldfängde italienaren var chanslös i tingsrätten!

tisdag 18 maj 2021