Dramatiska kändisåret 2020 går till historien

Ett väldigt annorlunda år.
2020 har präglats av det dödliga kinesiska coronaviruset.
Men även om många kändisar drabbats av covid-19 har de ändå inte legat på latsidan – här är ett litet axplock av vad Stoppa Pressarna har rapporterat om under året som gått.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-12-31 kl 16:05 |

ProvaPremium

Prinsessan Sofia, 36, gravid, programledaren Rickard Olsson, 53, fast för rattfylleri utanför ett daghem och Fredrick Federley, 42, bor med en dömd våldtäktspedofil.

Listan med Stoppa Pressarnas saftiga avslöjaden kan göras mycket längre.

Bild 1 av 14

Stoppa Pressarna har dominerat nyhetsflödet om kändisar, politiker och kungligheter. Klicka vidare i bildspelet för att se några axplock av vad vi rapporterat under 2020.
Bild 2 av 14

I januari kommenterade Martin Timell ett bombdåd på Östermalm. Det var första gången som programledaren medverkade i media efter metoo-hösten 2017.
Bild 3 av 14

Programledaren Rickard Olsson körde rattull utanför ett daghem och det dröjde inte länge förrän han tvingades sluta på "Bingolotto".
Bild 4 av 14

Roger Lundgren är norra Europas främste kungaexpert. Han är mycket nära vän med drottning Silvia.
Bild 5 av 14

I april kom den sorgliga nyheten att Adam Alsing gått bort i covid-19.
Bild 6 av 14

Maj blev dramatiskt då Paolo Roberto greps av polisen efter att ha köpt sex på en lägenhetsbordell på Östermalm.
Bild 7 av 14

Jenny Strömstedt svimmade i direktsändning i TV4. Den populära programledaren hade drabbats av ett blodtrycksfall.
Bild 8 av 14

Carolina Gynning fick i sig grodgift på Ibiza. Senare under året avslöjades att hon kopierat konstverk av den polska konstnären Ewa Switala.
Bild 9 av 14

Anton Hysén bytte namn till Antonio Hysén och strök sitt mellannamn Glenn. Det är spänt mellan far och son.
Bild 10 av 14

Fredrik Reinfeldts bostad söktes igenom av polisen i jakt på kokain. Stoppa Pressarna kunde även avslöja att far och son Reinfeldt festat med Persbrandt.
Bild 11 av 14

I oktober kunde Stoppa Pressarna avslöjar att prinsessan Sofia är gravid, en nyhet som hovet bekräftade i december.
Bild 12 av 14

Fredrick Federley träffade "Björbo-pedofilen" via sex-appen Grindr. Stoppa Pressarna avslöjade att EU-parlamentarikern bott med "Björbo-pedofilen" sedan i somras. Drygt två veckor efter vårt avslöjande lämnade Federley alla sina politiska uppdrag.
Bild 13 av 14

Stoppa Pressarna kunde avslöja att programledaren Kristin Kaspersen bluffar med sina bostäder. Hon har en hyresrätt där hon är skriven samtidigt som hon bor i en bostadsrätt på Östermalm.
Bild 14 av 14

Efter ett fullmatat nyhetsår önskar Stoppa Pressarna alla sina läsare ett riktigt Gott Nytt År! Vi ses nästa år med mängder av spännande nyheter och avslöjanden!

2020 har varit ett ovanligt dramatiskt kändisår och Stoppa Pressarna har – i vanlig ordning – varit nyhetsledande. Nedan ger vi er ett par smakprov på vad som skett under det gångna året.

JANUARI
Martin Timell i bombdrama på Östermalm

Året började med en rivstart. Tidigare hade Martin Timell, 62, fått rätt mot TV4 i Stockholms handelskammares skiljedomsinstitut som tvingades ersätta programledaren med 8,9 miljoner kronor.

Ända sedan hösten 2017 har den skandaliserade programledaren legat lågt, men i januari fick vi se Martin Timell framför kameran igen – den här gången blev han intervjuad av högersajten Exakt24 efter ett bombdåd i en trappuppgång på Östermalm