Elins förtvivlan efter Paolo Robertos dumpning

Elins desperata försök räckte inte.
Paolo Roberto var inte intresserad av en återförening.
Nu avslöjar den smidiga hästakrobaten sin förtvivlan efter kärleksmotgången.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-11-23 kl 13:42 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde nyligen publicera exklusiva bilder på Paolo Roberto, 51, och hans tidigare flickvän Elin Härkönen, 26, på en romantisk långpromenad i Hagaparken norr om Stockholm.

Men ex-flickvännens försök att vinna tillbaka den skandaliserade programledaren räckte inte ända fram ­– nu skriver hon själv om sin ilska och frustration efter misslyckandet.

Bild 1 av 6

Hon försökte men det räckte inte ändra fram. Nu avslöjar Elin Härkönen att hon och Paolo inte blivit ihop, trots hennes ihärdiga försök.
Bild 2 av 6

Elin Härkönen drogs som en magnet mot Paolo Roberto när hon väl bestämt sig, hon ville ha tillbaka honom trots allt. Men då hade han ändrat sig.
Bild 3 av 6

Elin Härkönen lockade iväg Paolo Roberto på en romantisk långpromenad men den detroniserade pastakungen hade bestämt sig.
Bild 4 av 6

Elin Härkönen har haft svårt att förstå att hennes ex-pojkvän behöver "landa" lite.
Bild 5 av 6

Elin Härkönen spolade sin pojkvän Paolo Roberto, men det dröjde inte länge förrän hon insåg att hon älskar honom oavsett.
Bild 6 av 6

Elin sökte ögonkontakt med dem hon mötte under promenaden med Paolo. "Det var som att hon ville synas", berättar ett ögonvittne för Stoppa Pressarna.

Paolo Robertos ödesdigra sexköp i maj i en lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm får fortfarande stora konsekvenser. Nyligen kunde Stoppa Pressarna rapportera om hur utredningen har svällt efter att ytterligare en misstänkt hallick kommer utelämnas från Italien till Sverige. Mannen som är 27 år och av rumänskt ursprung greps i början av september.

För Elin Härkönen har livet tett sig som en mardröm ända sedan hennes älskade Paolo greps av polisen – samtidigt var hon redo på kamp.