Elins öppna flört med Paolo Roberto chockar

Nu berättar hon.
Elin Härkönen avslöjar sanningen om relationen till Paolo Roberto.
Och den smidiga hästakrobaten vill inte stänga dörren till sin forne pojkvän utan väljer att flörta helt öppet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2020-10-20 kl 18:37 |

ProvaPremium

Paolo Roberto, 51, hann knappt erkänna sexköpet för polisen förrän han blev persona non grata överallt. TV4 sparkade honom, alla företag och samarbetspartners sade upp bekantskapen med den skandaliserade programledaren och entreprenören.

Och inte minst Elin Härkönen, 26, dumpade sin skandaliserade 25 år äldre pojkvän.

Bild 1 av 6elin harkonen flort paolo stor 1 - Stoppa Pressarna

Elin Härkönen skickar ett flörtigt och högst offentligt meddelande till sin ex-pojkvän Paolo Roberto. Den smidiga hästakrobaten är redo.
Bild 2 av 6- Stoppa Pressarna

Paolo Roberto försöker hitta tillbaka till en vardag igen. Den skandaliserade programledaren har precis lanserat sin nya sajt med italienska livsmedel.
Bild 3 av 6paolo roberto sexkop tidigare stor1 3 - Stoppa Pressarna

Paolo Roberto hävdar att han begick sin sexköpsdebut i samband med att han greps av polisen men programledarens vän Michael Brinkenstjärna påstår att ex-boxaren har betalat för sex tidigare.
Bild 4 av 6elin harkonen paolo liv stor - Stoppa Pressarna

Elin Härkönen och Paolo Roberto har återigen träffats. Nu är de bara vänner, hävdar hon men Elin stänger inga dörrar.
Bild 5 av 6elin harkonen dolt budskap stor - Stoppa Pressarna

Elin Härkönen spolade sin pojkvän Paolo Roberto, men det dröjde inte länge förrän hon insåg att hon älskar honom oavsett.
Bild 6 av 6elin harkonen vinnare stor 2 - Stoppa Pressarna

Elin Härkönen har fått över 60 000 nya följare på Instagram efter sexköpsskandalen.

För Elin Härkönen har efterspelet kommit att bli turbulent. Paolo Roberto utsattes för en aldrig tidigare skådad häxjakt i media och i sociala medier var tonen om möjligt etter värre.

För Elin Härkönen var det hela tiden kluvna känslor, å ena sidan var hon både äcklad och besviken av Paolos handling, å andra sidan tyckte hon ju fortfarande om honom.
– Det är svårt att bara radera någon ur sitt liv. Det kanske är svårt att förstå om man inte har varit i den här situationen själv. Men jag säger som jag brukar säga till mina vänner, om det hade varit din bror eller pappa, hade du bara raderat den personen ur ditt liv? Visst, det är svårt när man har blivit sviken, men vi är vänner, jag vill ändå vara vän. Jag tror att jag mår bättre av det än att gå runt och vara arg och hata någon. Livet är för kort för att tänka så, säger Elin Härkönen till Aftonbladet.